Sezatoarea canadiana (90)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Buna seara fetelor!

Doloress felicitari penru grabitul bebe!! Sa fie sanatos si mancacios si tie refacere rapida!

Ktrinel foarte frumoase pozele din vacanta, nici nu s-ar spune ca ati patimit asa de mult. Multa sanatate la toata familia!

Mqqm si Ktrinel parca intrebati de asigurare privata, eu am la sunlife, planul mediu. Poti sa-ti faci evaluarea pe internet. Uite aici mai multe info.

Khristin felicitari pentru pereche!

Nelia cum a fost la botez? Sa va traisca micul crestin!

Referitor la intalnire eu sunt de acord sa mergem tot la Marathon. Ambientul frumos, locatia este excelenta, are si parcare... Si Scores este ok, ce locatie v-ar conveni cel mai mult?

O saptamana excelenta la toata lumea!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna, fete dragi! Hai, ca am culcat familionul si am venit repejor sa vad ce faceti. Din pacate, nu pentru mult timp, pentru ca trebuie sa ma apuc de citit... sint stresata cu scoala asta, da' macar am si eu un stres intelectual, dom'le, ca in rest sint tare domestice toate.

Ziua Tudorei si botezul au iesit super! Am alergat si muncit mult, dar a meritat, toata lumea multumita si... credeti-ma, ca astazi dupa-amiaza, de la 4 la 5 chiar m-am relaxat si eu, am baut un pahar mare de Porto, dupa care am dansat cu sotul tango si vals... de au ramas nasii cu guritele cascate, cred ca la asa ceva nu se asteptau... Ma rog, eu grasa si el nu prea treaz, ne-am mai calcat, ne-am mai dat cite un cot in gura... dar pina la urma am terminat dansurile cu aplauze.

Ghiciti cu cine m-am intilnit la botez!?! Ca sa vedeti ce mica e lumea asta, urmatorii dupa noi erau prietenii lui... Carmen! A noastra, de aici. Asa ca i-am vazut si eu minunile, mai ales cea mica din carut, care are o fetisoara atit de nostima! Ne-a facut sotul lui Carmen si o poza din aia meseriasa, abia astept sa o vad. Da' cred ca ne uitam toti la scula lui (aparatul dom'le, la ce v-ati gindit)... cind l-a scos am facut ochii cit cepele toti! Si in poza sotul meu imi spune: asta-i scula de scula, frate!

Sotul meu a ales sa facem botezul acolo din cauza preotului, la inceput mi s-a parut un pic exagerat sa mergem pina acolo, ca popa-i tot popa peste tot, dar dupa botez i-am dat dreptate. Dom'le, asta nu e popa, e superpopa! In sfirsit, am botezat si eu un copil, in sensul ca am ascultat si simtit slujba din plin. Atit de lung a fost si atit de frumos! Chiar mi-a placut, atit de mult, incit m-am hotarit si eu si nasa sa mergem duminica la biserica, la slujba sa-l ascultam. Am fost astazi de l-a impartasit pe Lisandru si pe fete si baiatul nasilor pe linga el, dar eram atit de stresata de copii printe luminari si aglomeratia de acolo, incit nu prea am auzit nimic din ultimele zece minute de slujba. Am pus filmuletul cu momentul bagarii in apa si mai pun acum si altele www.dropshots.com/Aurice" target="_blank">aici.

Nu am citit ce ati scris, nu stiu ce ati hotarit cu intilnirea si nici nu mai stau acum, ca ma duc direct la culcare daca ma apuc de citit. Si nu se poate, ca trebuie macar vreo doua ore sa citesc... ceva, acolo, sa fie de saminta. Poate miine la cafea, daca nu dupa 23 mai, ca atunci termin cu sesiunea de iarna si cea de vara inca nu e la mijloc, ca sa am evaluari... adica sper. Asa ca, daca vedeti ca nu spun prezent cind scrieti despre intilnire, sa ma sune si pe mine careva si sa-mi spuna unde si cind. Da?

Dolores, iti doresc refacere grabnica si fie ca puiutul tau sa creasca bine si sanatos si sa-l vezi cit mai repede acasa. Imi pare rau ca nu a mai putut sa stea in burtica, dar daca e sanatos si creste bine, in scurt timp totul va fi o amintire. Diabetul de sarcina poate sa fie cauza unei nasteri premature sau poate sta la baza unor probleme cu placenta, cel putin eu asta am citit cind prima analiza pentru depistarea diabetului nu mi-a iesit buna si am inceput sa sap pe net sa vad care sint consecintele. Dar repet, bine ca a iesit sanatos si ca ii merge bine acolo unde este, ca mare se face el. Pupa mami pe el de pitic luptator!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ana, daca vrei in Montreal, la Atwater, de fapt Square Westmount, cred ca al meu mai primeste. Dana Podeanu a fost si a zis ca e in regula. Anunta-ma daca vrei si iti trimit coordonatele lui.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Nelia, trimite-mi te rog frumos coordonatele dr-lui!

mersi,

Ana

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

salutare fetelor,

Maaaiii nu am mai scris de mult de tot. E greu sa fii mamica si sa mai ai inca 500 de trebuiri de facut pe langa asta.
Ei... sa va spunem ca suntem bine si ca ne-am mutatara cu tot familionul la Alliston (SW of Barrie). Ne simtim super bine si suntem fericiti de aerul curat si linistea ce le avem (spre deosebire de Toronto)... si mai ales de ferma ce o avem in spatele casei... declarata monument istoric.

O sa punem poze cu interiorul casei cand voi avea si perdele in geamuri... mama mi le-a trimis din Romania si le primesc saptamana viitoare.

In rest tate-s bune si ne pregatim de party pentru micuta noastra. Facem in 7 iunie... ca sa o cunoasca totii prietenii.

Au nascut gravidutele canadiene? Inca nu am avut timp sa citesc din spate...

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Doloress - felicitari pt baietzel - sa creasca mare, sanatos si norocos! tzie refacere rapida, si mult laptic!
Nelia - imi pare bine ca atzi avut un botez super fain si party-ul Tudorei a iesit cum v-atzi dorit :-) Nu reusesc sa deschid link-ul cu pozele :-( Bafta la invatzat!
Monica (matgravidut) - felicitari pt mutat la casa noua - sa fitzi sanatosi si fericitzi acolo si sa va bucuratzi de fiecare clipa petrecuta in ea! Ce face Andreea Bianca?
Roxana (pitilache) - ce mai face Isa? Nu ai mai pus de mult poze cu ea :-)
Ana - felicitari pt cumpararea casei! sport la mutat si impachetat! cum te mai simtzi?
Simona - eu te-as invita in Tunisia... da' imi e teama ca-i cam departe :-) In Canada cred ca e fain acum in zona Niagara! Nu stiu ce lacuri de balacit au pe-acolo da' sigur sunt mai caldutze decat in Qc :-) Apropo de Qc - noi am fost intr-un iunie in weekend in parcul de la Mauricie :-) Am fugit mancand pamantul - era perioada de "inflorire" a mustelor si tzantzarilor :-) Ne-am asezat pe malul lacului si ini nici mai putzin de 3 in ne-au atacat! Pe blondutzul meu de sotz l-au piscat intr-o veselie! S-a jurat saracutzul ca la Mauricie nu mai calca in veci! :-)
Ktrinel - nebunia cresterii pretzurilor e in intreaga lume :-( Noi mancarea/sapt o platim dublu fatza de nov 2005 cand am venit :-(
Denisa - am primit e-mail-ul - itzi raspund azi-dim dupa ce duc prunca la gradi :-) pupici Emei si lui Alex :-)
Oana - f interesante info din link-urile tale - multzumesc frumos! bafta Antoniei la scoala!
Cristina (cge) - voi cand va mutatzi? ce mai fac Ancutza si Victoras?
Va tzuck si va urez o sapt faina!

Lorelai

http://community.webshots.com/user/UndevaCandva

"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ktrinel, daca vrei sticle de bb de plastic safe ... http://www.thinkbabybottles.com/ ... asta sa iti faci o parere despre ei. Iar sticlele propriu zise le gasesti la Maman Kangoroo pe Cote des Neiges, ei sunt distribuitorii pentru Montreal. Si se mai si potrivesc tetinele de la Avent pe ele .

Nelia, mica, mica lumea . Si ai dreptate, ff frumoasa slujba, si noua ne-a placut mult botezul baietelului prietenilor. Promit sa pun si cele 2 poze care le-a facut Florin putin mai tarziu, ca acuma tre sa fug cu Matei la gradi si Marc e deja marait un pic.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Buna fetelor! Multumim mult de urari, , sa dea Dumnezeu sa fie totul bine, , a fost atat de neasteptat totul! Am apucat sa va zic Paste fericit sambata dimineata si apoi gata, mi s-a rupt apa pe la 3. Povestea nasterii am postat-o la capitolul Nasterea unei stele, a fost intr-adevar o nastere cu peripetii, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120658

Puiul meu e bine, ia in greutate, papa, doarme, deja nici de oxigen in plus nu o sa mai aiba nevoie. Insa sta acolo pana il vad ei autonom, urmatoarea etapa e suptul, insa trebuie sa asteptam ca nu are inca instinct format pentru a suge la 32 de saptamani.

E greu insa vom trece peste toate, nororc ca a fost destul de marisor, 1.900 kg. Dar tare ciudata e senzatia cand pleci din spital fara burtica si fara bebe si te intorci la o casa pustie... Nici nu vreau sa imi imaginez prin ce trec mamele ce isi pierd puiutii!

Va pup, ma duc la muls, apoi la spital, sunt fercita ca am laptic destul sa il hranim cum trebuie!

Doloress si minunea mea Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Doloress, felicitari!! si ai scris ff frumos povestea nasterii, impresionant! Sa va traiasca, sa creasca mare si sa fie sanatos.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Doloress- sa va traiasca minunea, multa putere sa ai si credintza ca e pe miini bune,sanatate si sa il iei cat mai repede acasa pe bebe Patrick- mi-au datlacrimile dar ai povestit f.frumos si numai bine va doresc.Doamne Ajuta!
Nelia- sa va fie de bine botezul,am vazut poze,f.frumoase dar nu pot lasa comentarii.
Carmen-mersi pt linkul de biberone,si pupici labaietziifrumosi.
Lorelaim-saru'mina si astept.Pupici la Gabisor!
Monica- sa va fie debine mutarea sipupicilabeblina.

Revin mai incolo ca s-a trezit flacaul si iesim la plimbare.
O saptamina buna la toata lumea!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput