Bucurii de sept-oct 2006 (124)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

deci, itzy si lilina mi-ati facut ziua, sunteti doua strengarite frumoase cu acele coronite pe cap . Peisajul e minunat, papusica cu Vladone, ce sa mai zic, doi frumusei foc!

Carmen, gand la gand cu bucurie, sa stii ca si eu ma gandesc de multe ori la Teo stiind ca e din aceiasi zi cu Patry, la fel si la cocoutza Roxanei
La cererea publicului, am sa pun si eu poze, am avut intentia ieri, am reusit sa incarc doar cateva pt ca s-a trezit Patry si am stins repede calculatorul ca altfel numai acolo sta cu orele si incerc sa evit pe cat pot.

Martha, vb Alinei, te asteptam sa iesi de dupa canapea

M-au bucurat mult si mesajele mexxei, dar acum vad ca iar ne-a abandonat.

lexi, of, imi pare rau ca Maria e asa agitata. Hai ca mai aveti un pic si scapati . Si Patry e tare agitata din motive de maselute, se trezeste noaptea plangand si musca din pernuta, dar daca ii dau un pic de ceai sau laptic, adoarme la loc.

scumpik tot inghit in sec si ma tot gandesc la mujdeiul tau si la cartofi , pana acum au scapat, dar nu stiu pana cand mai rezist.. Las ca iei tu bataita!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by ramomar

scumpik tot inghit in sec si ma tot gandesc la mujdeiul tau si la cartofi , pana acum au scapat, dar nu stiu pana cand mai rezist.. Las ca iei tu bataita!

daca vrei iti mai zic o reteta de cartofi cu mujdei de care am mancat ieri la bunici, si erau super buni

Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

www.iepurila.ro/user/Anca-Gheorghita/ajuta-iepurasul-meu" target="_blank">Intra acum in Lumea lui Iepurila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna ziua. Eu ma laud cu o durere de cap urata.
Am admirat pozicile cu Dudu, precum si cele ale lui Itzy, de la munte.
Itzy, unde ati fost mai exact? Mi-a placut mult ce am vazut eu in fotografii. Copilasii sunt tare scumpi, dar si voi doua, cu coronite.
Lilina, felicitari lui Vladone cel vorbaret.
Sanatate multa lui Stefanel dar si Mirei!
Anca, eu nu poftesc la mujdeiul tau; as pofti dar mi se face rau de la usturoi
Lexi, felicitari pentru maselute; imi pare rau pentru episodul neplacut.
Daniela, ceva poze cu Raducu?
Astept pozele cu Patri.
Lulla, imi pare rau ca esti supi
Sandra, eu parca intru in 19 saptamani, trebuie sa-mi schimb si semnatura. Sper sa nu uit.

Alexandrina 19+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Dupa studiu intens (va dati seama, de pe vremea odiseei), incerc si eu sa pun cateva poze cu noi, ca sa ne cunoasteti mai bine. pana acum am fost secretosi in ce priveste identitatea din lipsa stiintei de a pune poze pe site. acum nu sunt convinsa ca imi va iesi, dar incercarea moarte n-are.

deci

www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=311562872339_42070340413&collid=19502908113.99781994313.1209993441021&page=1" target="_blank">Dariutza noastra

oare merge?

Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
Originally posted by scumpik_lui

quote:
Originally posted by ramomar

daca vrei iti mai zic o reteta de cartofi cu mujdei de care am mancat ieri la bunici, si erau super buni

Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

www.iepurila.ro/user/Anca-Gheorghita/ajuta-iepurasul-meu" target="_blank">Intra acum in Lumea lui Iepurila

zii repede Anca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Roxana, mi-au placut pozele cu Dariutza, e tare scumpa. Am admirat si rochia de printesa. Ce mancati voi bun, papanasi? Ce bine aratau!

Alexandrina 19+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Roxana, scumpica Dariutza ta!
Nascuta tot pe 6, . Si tu arati bine, am vazut-o si pe d-na Bytzy, .

Bytzy, mda, multzam de felicitari, .

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Lilina si Itzy, v-am vazut bucuriile adorabile impreuna , iar voi sunteti super mamici.
Felicitari vorbaretului de Vladut!
Adelina tare lenesa e in sensul asta.

Sandra, ceva poze cu nepotica?

Scumpik, vazut si motorizatul tau.
Baga reteta de cartofi cu mujdei ca mi-ati facut si mie pofta.

Martha, tot dupa canapea esti?

Lullabay, multa sanatate va doresc!

Mirabela, sanatate multa si voua!

Ramo, unde-ai lipsit atatea zile? Mersi pentru aprecieri.

Nu pot vedea pozele cu Dudu, nici cu Daria, nu se deschide nicio pagina...mai incerc...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am reusit sa vad si pozele cu Dudu la bunici, mi-a placut cum era pictat pe fata ...si cu Dariutza foarte eleganta.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

'searaaa

am vazut si eu pozele cu Dariutza, suuuuper haioasa e. mi-a facut pofta cu papanasii aia si am invidiat-o cand era imbracata cu paltonasul grena si rochia de printzesuca, nu mai zic de casuta fermecata

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput