Fulguleti de nov-dec-06 (171)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

asiza, cum e vremea pe acolo? o caut pe maica-mea care e la londra de vreo sapt...si nu dau de ea deloc ...deci ori e prea frumos si enjoy, ori e prea urat si e nervoasa sa ma raspunda la telefon.

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Aici e super super frumos...20/24 de grade, cald si bine...si a fost si Bank Holiday Weekend, adica nu s-a lucrat sambata, duminica si luni si toata lumea a fost pe coclauri...poate de asta n-o gasesti pe mama ta, ca pe strazi e plin de forfota si nu aude telefonul :))

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a_deju

minunatili, minune mare.. a beut motanu' lapte cu cacao (adica fulga cu nesquick) :)) va zic si cum, da' sa nu ma propuneti la inchidere de cont :))) mihaiul l-a tinut de maini, si io i-am indesat biberonu'-n bot... puteti sa ma injurati, sa nu mai vorbiti/scrieti cu mine in vecii vecilor amin, da' io alta solutie ca macar sa-l fac sa guste ce e in bibe nu am gasit... intentia mea a fost sa traga macar o gura, sa-l vad ca se stramba, ca nu-i place, dar macar sa-l vad ca gusta... si na ca-i placu', si inca cum, c-a bagat de doua ori cate 200, de acu' stau si cu frica ca parca a fost totusi cam mult, dar pur si simplu nu s-a lasat pana n-a primit si portia numero 2 :))
acestea fiind zise, ma retrag cu coada-ntre picioare (da' bucuroasa c-am milkuit pisoiu'), ca morrrr de somn!!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

auzi la ea ca cica putem s-o propunem de inchidere de cont ...nu esti sanatoasa...sa-i fie de bine motanului milkuiala si sa-l tina cat mai mult!!!!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Nu merg la culcare fara sa va spun ca au fost o adevarata incantare pozele ce le-am vazut,ASIZA ce bine arati ,ai slabit si DENIS e super scumo,DONIA,floricelele tale sunt minunate si ce peisaje...f frumos,FLORE ,printesuca are niste ochi ..ma baga-n boala!!DEEA,ce mamica tanara si ce flacau mare si frumos!!!
A-DEJU,bravo,ai rezolvat motanul!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Mamici minunate, multumim frumos de "complemente"...mai vin poze, mai vin...doar sa le incarc ca musai sa le vedeti pe cele de azi ...

Donia, savurat fiecare poza, fiecare detaliu, de la insulitele pline de flori, cascadele si raurile pana la minunatii copii care zambesc asa frumos in poze ...Da' ce frezat e Cristi !!! Si casa...intrarea e super (ca doar atat ne-ai aratat), imi place de mor...poate poate mai pui niste poze cu casuta! Va pupam cu drag!
Deea, vazut si Davidutu' cu agrafa in par ...e frumos frumos...
Flore, printesuca e fermecatoare cu ochisorii aia mari albastri! ...astept si pozele din Italia si bine ati revenit pe plaiuri mioritice!
Iulia_Stefy, ma gandeam la tine azi cat de greu trebuie sa-ti fie...mie imi plange sufletul cand ma gandesc ca trebuie sa-l las pe Denis la gradi din toamna...dar Dianarus are dreptate, trebuie sa-i lasam incet incet sa se mai desprinda de noi, sa invete sa fie independenti, sa se descurce in lumea asta mare si rea...dar e greu (cred ca eu cu mine insami voi duce adevarate batalii pt. asta, ca lui Denis sigur ii va fi mai usor)...Sa va fie din ce in ce mai bine si sa se acomodeze usor!...Si spune-le dom'le alora ca copilu' nu mananca dulce ca banuiesc ca respecta (ar trebui) asta! Halate albe...infiorator, si mie mi se ridica parul pe ceafa...

Tu, Dianocica, bine ca te tot lauzi cu hectarul ala de casa si noua ne-ai scos ochii cu o garsoniera pana acu' ...ia baga poze pentru exemplificare ca fac jumi-juma cu Dianarus si inchiriem helicopterul ala sa aterizam derect la voi pe mosie

Adinazot, cum mai e bunica ta?...Te pup cu drag

Revin mai incolo...

Slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna sara, buna sara!!!
Va imbratisez pe toate
Am terminat si noi vacantza, am avut atatea de sarbatorit!! Dupa Paste a urmat, pe 1 mai, aniversarea casatoriei, 4 ani, apoi in w-e am fost nasi, apoi a fost acasa Ionut, fericire suprema, tati liber mai multe zile, ce sa va mai zic ??!! Suntem toti bine, sanatosi, voiosi. David e putintel marait, cu atatea sarbatori, deplasari, ba la tzara, ba la socri, i-am cam dat programul peste cap si nu se arata deloc multumit de asta. Acum lucram la reacomodare, readaptare, re, re...
Nu am apucat sa citesc din urma, sper ca sunteti toate sanatoase si fulguletzii la fel. Va tzuc.

ASIZA, LA MULTI, MULTI SI FERICITI ANI!!!
Mii de scuze pt. intarziere, nu stiu cum de n-am fost pe faza

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Aci Asiza de la London...deschid eu cap. nou...putina rabdarica sa aveti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

FINITO CU ASTA, POFTITI ACILEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by dianav
Cineva zicea ca adio promovari si delegatii. Si eu la fel, refuz orice, desi sunt deplasari in strainatate destul de interesante....iar promovarile idem, nici eu nu stiu daca o sa vad, la fel si cu valoarea primelor. Dar asta e!!

Diana, sa ai tu fetita sanatoasa si sa va simtiti bine impreuna. Restul sunt lucruri trecatoare. Eu am facut cariera inainte de a ramane insarcinata si cand s-a aflat ca v-a trebui sa iau o pauza s-a ales praful de cariera. Nu comentez mai mult...
Las-o in colo de cariera. Incearca sa fii cat mai mult linga fetita. ea e singura de la cre vei primi mai tarziu multumiri. Eu am inteles asta pe propria piele.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Kiki, am vorbit deja sa nu-i mai dea desert. Azi insa stiid ca o las acolo, a facut concert pe doua voci cu inc un baietel. La inceput n-am vrut s aplec, am asteptat poate se linisteste, dar cand se deschidea usa si ma vedea incepea si mai tare si sa ca nu agravez situatia am plecat. Am sunat pe la 10 si mi-au zis ca e ok, s-a linistit. Va mai scriu dupa ce o iau la pranz. Aseara ne-am distrat ca ea mergea prin casa cu mainile la spate ceea ce cred ca a invatat acolo, ca la noi n-a vazut.

Ktrinel, multumim de urari. Ce sa fac?!? Asta e ... Trec eu la halat alb, ca am vazut ca in toate cresele de stat e la fel, deci nu le pot schimba eu pe ele.

ruxandra, da, 2 feluri de mancare+desert. Le-am explicat ca dansa nu mananca decat acrituri dupa masa, ca altfel vomita si sper ca azi sa fie mai bine.

danutz,am cautat, dar undeva sa fie si aproape de casa si nu am gasit nici o particulara unde sa o ia de la varsta asta. Ca asa s-o duc in capatul celalalt de oras si s-o trezec la 6 ca sa ajung acolo la timp si apoi la servici, nu cred ca are rost. Cu cat o trezesc mai devreme e mai mofturoasa.

bambo, nu am putut sta cu ea la cresa pentru ca plang si alti copii dupa parinti dac te vad pe acolo.Multumim pentru gandurile bune.

laura, de ce nu poti sa-i dai Eurespal? Are vreo problema cu el? Eu nu-i pot da Stefaniei pt ca e amar si vomita. Mi la inlocuit pediatrul cu Rinathiol sau Humex (ambele cu carbocisteina).

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asiza
Iulia_Stefy, ma gandeam la tine azi cat de greu trebuie sa-ti fie...mie imi plange sufletul cand ma gandesc ca trebuie sa-l las pe Denis la gradi din toamna...dar Dianarus are dreptate, trebuie sa-i lasam incet incet sa se mai desprinda de noi, sa invete sa fie independenti, sa se descurce in lumea asta mare si rea...dar e greu (cred ca eu cu mine insami voi duce adevarate batalii pt. asta, ca lui Denis sigur ii va fi mai usor)...Sa va fie din ce in ce mai bine si sa se acomodeze usor!...Si spune-le dom'le alora ca copilu' nu mananca dulce ca banuiesc ca respecta (ar trebui) asta! Halate albe...infiorator, si mie mi se ridica parul pe ceafa...

Asiza, si eu tot la asta m-am gandit cand m-am decis s-o duc la cresa. Nu vreau sa am un copil dependent de mine. Nu e bien nici pentru mine, dar mai ales nu e bien pentru ea. Trebuie sa invete sa se descurce si singura. Nu chiar de la varsta asta, dar ....acum s-a ivit momentul sa invete ca mami nu va fi chiar mereu alaturi desi nici departe nu va fi. Asa ma iubea ieri cand am adus-o acasa....Draga de ea.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput