Regasiri (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

venit si noi cu vestile:
nici nu ma gandeam azi sa mai merg cu ea la doctor - azi nu a mai facut febra.
Pe la 18 insa ardea - ii iau febra si avea 39.9 -instant mi-a trecut raceala, tot - vuuuppp! supozitorul si fuga la medic. nimica in gat, nika la plamani, in urechea dreapta cica putin rosu. - otita medie - tratament cu antibiotic. na - ca la noi e prima data. ospexin. I-a mai dat ceva picaturi - pufuri pentru nas - astea eu nu i le-as da - voi ce ziceti?
plus nurofen de 3 ori pe zi.

vineri avem programare la ORL - pana atunci mergem cu acest tratament.

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

dayanara - o situatie similara cu a voastra se petrece la noi cam in fiecare zi. Kara cand o vede pe Ami incepe sa zbiere, iar Ami se sperie de ea si pune mainile in buci si incepe sa tremure asa ca de frica. Pana nu de mult timp era invers - si zbiera Ami si Kara se speria si incepea sa planga.
Noi am avut norocul ca ne stiam si le explicam impreuna (noi mamele - lor fetelor) cum ca una zbiara prea tare si cealalta se sperie prea usor. Inca nu a trecut - insa nu mai facem prea mare caz sa nu exageram reactiile fetelor. Lasa-l in pace - in timp ii va trece euforia cu aceea fetita.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dastefa
si acum am si eu nevoie de o parere de la voi:Daria e disperata dupa paine,biscuit.Eu tot incerc sa i le limitez dar daca le vede tipa intr-una ca le vrea(pana dispar din raza ei vizuala).E asta o faza care trece sau e ea f papacioasa? In rest mananca cantitati normale zic eu,doar ca daca a mancat ,e satula si peste jumatate ora ne vede pe noi mancand vrea si ea (si nu doar sa guste)

banuiesc ca Daria ta e la vreo 10-12 kg, nu? eu zic ca putina paine si putini biscuiti nu-i strica- cat poate ea sa moflaie la ele cat voi mancati? nu prea multi. daca nu depasiti o felie doua pe zi - e ok. la fel si cu 4-5 biscuiti - eu zic doar sa nu se ajunga la exagerari. Tu stii cel mai bine - e copila ta, ii stii felul de a fi si cat poatesa pape si daca e sau nu predispusa la ingrasare/obezitate.

mayaione astept cu mare interes venirea voastra la Timisoara.

fug sa prepar antibioticul ca s-a racit apa - va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Mirona, imi pare rau sa aud ca si Kara s-a imbolnavit, si nu orice, ci otita. Eu stiu ca in caz de otita este bine sa ii pastrezi nasucul cat mai curat, asa ca eu cred ca e bine sa ii dai picaturile alea. Nu de alta dar sa nu treaca din otita medie in una majora (parerea mea)

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

buna seara.

Mirona, imi pare rau pentru urechiusa fetei, sanatate!

Dianarus, sorry, nu pot sa te ajut. Am vorbit cu dr. si a spus ca e mai rezervata cand aude de alergii/astm, nu se baga...
ei, macar am incercat.

Dbunny, multzam de reteta, io nu folosesc cognac in mancare, chiar mi-s curioasa...

v-am lasat, ma asteapta Grey's anatomy, ultimele 2 ep. din sezonul 4, .

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

regasitelor, dragelor, fetelor fantastice

pic de somn..

doua ture de 2 ore pe afara cu pustiul, un pahar de vin rosu si gata, mi-au pus capac..semnez condica si ma duc...

mirona, pare rau s aud de kara..da-i tot ce ti-a prescris dr..cu otita nu e de glumit..mai ales ca ea nu are imunitate la asa ceva..adica nu a mai fost bolnava si nu a mai luat antibiotic..sa nu dezvolte o forma mai agresiva..nurofenul si el ii face bine..e antiinflamator..sanatate la ingerasa cu aripi!

dastefa, eu am inceput deja sa-i reduc fainoasele fiindca al meu oricum era din categoria grea, are 15 kg la 1,5 ani si precum am zis, cozonacii si aerul de munte mi l-au cam umflat..si nu vreau sa se deregleze..nu inseamna ca nu ii mai dau paine sau pufuleti, dar le reduc cat pot..daca printesa ta simte nevoia de fainoase, da-i..probabil ca-i cere organismul..daca e cu tendinta spre ingrasare, cum zice mirona, atunci da-i, dar cu masura...nu o refuza daca pofteste..dar atunci cand doresti sa nu mai manance, incercati sa evitati sa le vada..fainoasele....chiar, tu ai pus poze cu daria si mi-au scapat mie?

dayanara, dupa cate povestesti, eu zic ca parintii fetei au o problema si nu tu sau ivan, asa ca imi cer scuze daca am tras concluzii pripite..noua nu ni se intampla sa tipe la cineva afara, o fi el altfel, al meu zambeste gales, se stramba sau pipaie hainele copilului caruia vrea sa-i atraga atentia....asa ca lasa baiatul in pace sa se manifeste cum simte...o sa-i treaca, acum ei sunt frustrati de imposibiliatea de a se exprima altfel, prin cuvinte, si de aia cauta modalitati de a comunica..si uite ce le iese cateodata...

angi,

azi in parc, ne abordeaza un tatic de pusti de vreo 2 ani..doamna, nu v-au gasit pana acum agentiile de publicitate sa va puna pustiul la poza? am rosit de placere..si ma bate un gand fugar..sa-l alung sa nu-l alung...

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

o intrebare va rog: se poate sa aiba otita asta si ea sa nu manifeste nici un deranj? nu o doare nika - am apasat-o la ureche - nika. s-a jucat azi cu urechile - exact cum o face zilnic si nu dadea semne de discomfort - si fazele cu cerceii - si fazele cu degetele in urechi - deci nu o doare nimic. E normal la otita? Stiti - tare ma tem ca-i dau degeaba ... dar pana vineri cand mergem la specilist ...

hai v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Buna seara tuturor! Nu am citit nimic, am ramas in urma si cu poze, nici d-alea n-am mai vazut de ceva timp....

Am fost de Paste la Bacau, nu m-am intalnit cu Kokorina, poate la vara vom reusi sa ne vedem.

Noi suntem bine, nu sta 1 minut intr-un loc, cand sunt la servici ma relaxez, de acasa doar la ore d-astea pot intra pe net, de la servici mai intru, dar zilele astea am tot cautat altceva - si n-am gasit- de maine ma apuc de citit din urma.

Gata, revin maine dupa amiaza, va pe toate si toti prichindeii.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

quote:
Originally posted by Mirona

o intrebare va rog: se poate sa aiba otita asta si ea sa nu manifeste nici un deranj? nu o doare nika - am apasat-o la ureche - nika. s-a jucat azi cu urechile - exact cum o face zilnic si nu dadea semne de discomfort - si fazele cu cerceii - si fazele cu degetele in urechi - deci nu o doare nimic. E normal la otita? Stiti - tare ma tem ca-i dau degeaba ... dar pana vineri cand mergem la specilist ...

hai v-am pupat

sunt pe fuga dar , asa a patit ivan, nu datea nici.un semn decat febra mare, la urgenta ne.a spus ca e inceput de otita

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

draga di..crede-ma pe cuvant ca din cauza ca au fost atatea raceli nici macar nu stiu cand se termina una si incepe alta..te referi la cea cu spitalul?

mayaione..niciodata sa nu spui niciodata..nu se stie ce ne rezerva viitorul..cine stie, dar ma bucur tare sa stiu ca iti place de daviduca, dar tu stii ca sunt topita dupa ana nu??ti-am mai zis si pe mess

dayanara, cand mergem la nisip si david si-l pune in cap..de mers de manutza sau pe langa carutz..cred ca muuuult mai tarziu. acum zburda in toate partile..ref la tzipete, david se sperie cand un alt copil tzipa, incepe sa planga..ma seaca atunci pe moment..recunosc casi eu l-am luat in mom respectiv si m-am retras cu el neavand puterea sa-i explic printre lacrimile lui ca celalalt copil nu-i face rau...dar am intalnit si copii care tzipau cand david se apropia de ei, de jucariile lor..asa ca nu stiu ce sa zic...ursuletzi ii poti da sa pape cate o ureche, cate o coditza..asa ii dau si lui david, tot putin, de teama de a nu se ineca

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil

Mergi la inceput