Mamici de mai-iunie 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyname spune:

si eu bantui pe la 2-3 dimineata...dar indiferent cand adorm, ma trezesc tot la 7.30. am o fata de zici ca ...sunt....azi neaparat la pranz cand o culc pe bia ma chinui sa dorm si eu...

CLEO CUM A VENIT BARZA? IN TREACAT SAU A RAMAS?????

DANA H sa iti triasca bebita, ma bucur ca este cumintica....sa fie sanatoasa si mancacioasa. m-ai mai linistit in leg cu cezariana, ca sunt speriata tare.

Felicitari fetelor care si-au vazut bebeii la eco!!!!!!!!

melly bine ca ai venit.

stie cineva daca ligatura trompelor are vreo influenta hormonala? daca te ingrasi si chestii din astea?
fiind la al 2 lea copil si fac cezariana acum, as vrea sa imi leg si trompele...oricum am sa vb serios cu dr vineri

iulia 36s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 16 zile
http://www.flickr.com/photos/25977491@N05/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Neatza fetelor.

Unde e cleo? De obicei aparea pana la ora asta. Sau a venit barza in somn? Hai sa incurajam barza

DanaH felicitari pt printesa.

mi_bebelina si eu stiu ca bebe e la termen de la 37 de saptamani, dar consider ca nu-i strica sa mai stea la caldurica.

alina_anto eu tin minte ca era de vanzare port-bebe pt carucior si separat.Noi am cumparat caruciorul de la miniblu si sunt sigura ca este magazin si in bucuresti.

Lilly 36+
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

Neata voua fetelor!!!
MsBB Cam aceleasi intrebari mi le pun si eu in fiecare zi si noaptea la fel am si eu vise de astea ciudate !din cate am inteles eu e normal!!!
Am plimbat si eu ursu azi noapte prin casa m-am uitat la un film pe la 2 iar pe la 3 30 m-am hotarat sa dorm!!asa ca m-am pus in pat si gata am dormit pana acusi!!!
Babyname eu stiu o prietena ce si-a legat trompele si nu a patit nimik!!adica hormonal, nu s-a ingrasat ,arata chiar bine!!!
DanaH felicitari ptr puiut
Cleo cum zice-am si aseara fara numar....
bun!!hai ca fug sa-mi fac un cappuccino si sa-i dau ceva la bb din burticuta mea sa pape ceva ca-mi incepe a face tumbe!!!
Revin!!!

35+ Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

'Neata fetele!
Ma primiti si pe mine la cafeluta virtuala?

Dana, ti-am citit cu mare emotie povestea, ce ma bucur ca ai reusit sa imparti cu noi povesti despre noua viata!

Eu azi sunt cam cu emotii, avem vizita la dr. si am o stare de agitatie, de n-o pot descrie!!

Lori 35+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Lorich

'Neata fetele!
Ma primiti si pe mine la cafeluta virtuala?

Dana, ti-am citit cu mare emotie povestea, ce ma bucur ca ai reusit sa imparti cu noi povesti despre noua viata!

Eu azi sunt cam cu emotii, avem vizita la dr. si am o stare de agitatie, de n-o pot descrie!!

niatsa Lorich. Mult succes azi la doftor!! Noi o sa mergem vineri la el, sa parasc fifitsa cu coditse capoasa.

Am avut o noapte ca in basme, am adormit vreo 4-5 ore, un pishu, un pic la tv si am mai adormit 2 ore. Ehe..de cand nu am mai dormity atat de mult...

39sapt+5 zile asteapta o potoroasa soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

eheeeeee uite ca ai aparut si tu cleo!s-au cam speriat fetele din nou!!!ma bucur ca ai putut dormi eu cum am si zis nu prea am reusit!!!
Lorich nu fi agitata ca agiti si pe bb si nu prea ii face bine, si in schimb eu cred ca o sa te bucuri la dr cand o sa il vezi pe bebic, asa ca fruntea sus!!!si eu am vizita la dr maine!!dar abia astept sa o vad pe asta mica!!!

35+ Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mersi Cleo, Doamne ajuta!
Eu una stau bine cu somnul, ma culc pe la 11 si pe la 8 fara ceva abia trage Cristi de mine sa ma trezesc, ca nu-i place sa bantuie singur prin casa si mai nou nu mai ies noaptea la shushu. Doar ca adorm mai greu, mai cu fiecare zi care trece si se apropie ziua zet!
Daca iti propune dr. faci inducere sau ii propui chiar tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Lorich

Mersi Cleo, Doamne ajuta!
Eu una stau bine cu somnul, ma culc pe la 11 si pe la 8 fara ceva abia trage Cristi de mine sa ma trezesc, ca nu-i place sa bantuie singur prin casa si mai nou nu mai ies noaptea la shushu. Doar ca adorm mai greu, mai cu fiecare zi care trece si se apropie ziua zet!
Daca iti propune dr. faci inducere sau ii propui chiar tu?

ei, ii zic: domn doftor, nu am niciun semn de nashtere, si intru in sapt 41... cand e urlatoarea vizita si cum o conving pe bebe ca si afara e bine?

39sapt+5 zile asteapta o potoroasa soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele si de la mine!

Aseara m-am trezit de nenumarate ori pentru ca ma durea burta ca la CM si asteptam din moment in moment...ceva, apoi am avut un cosmar...
Ms BB, recunosti simptomele?? O fi frica?

DanaH ne bucuram ca sunteti bine cu totii! Mare noroc cu moasa de la asigurari!Super!Asteptam poze cu printesa!

Lorich, fara emotii, o sa fie bine azi la eco!!

Mai fetelor care tot vorbiti de saptamana la care bb e la termen: de la 38 s e la termen!
sub 38s e prematur (chiar daca de la 36 poti naste oricand), asa ca mi_bebelina stai linistita in patut, nu e un efort foarte mare 1 saptamana, vorba dlui dr, lasa copilul sa stea pe plaja in Miami daca ii place!

Ce se mai aude de Alysh?? Pe unde umbli?

Cleo, Hai cu fetitzele!

Laurita 38, , Mircea
AMR: 3 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

neatza si de la noi!
MsBB, Reallaura, sigur e de la frica eu m-am trezit azi-noapte cu dureri de burta si spate si n-am mai putut adormi cateva ceasuri. stateam ba intinsa pe partea stanga, ba in fund pe marginea patului si incercam sa ma obisnuiesc cu ideea ca se va intampla curand, daca nu chiar acum... in final am adormit pe la 7 si am visat bagajul de spital ... scoteam lucruri, numaram, bifam liste si bagam la loc in geanta ... deci e frica! si, laura, ca sa-ti raspund la intrebare, in principiu voi naste natural, pe ideea asta mergem si eu si medicul. si fara epidurala, ca la noi nu se face

37+4

37+

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput