Mamici de mai-iunie 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 7
melly23 spune:
sormea o nascut-o pe nepoata la 11 45!!!asa ca niciodata nu zice niciodata
35+ Amelia Gabriela
melly23 spune:
ei bine fetelor!!!cred ca mi s-au cam terminat si mie bateriile pe azi!!!eu va doresc sa aveti un somn linistit si plin de vise frumoase!!!
iar ptr tine cleo inca o data fara numar
VA PUPAM
!!!
35+ Amelia Gabriela
DanaH spune:
fetelor, imi pare rau cam am am inrerupt brusc povestea, dar printesa mea este foarte cuminte pana vine vorba de mancare. atunci face urat.
asaaaa.... deci, va spuneam ca operatia a durat foarte putin, printesa a fost foarte suparata ca au scs-o de la caldurica. a avut gura mare inca din prima secunda. era cam murdarica atunci cand am vazut-o prima data, dar apoi a dus-o tati la pediatru, au curatat-o, consultat-o, cantarit-o (3140g) si cand am vazut-o a doua oara era mult mai frumusica. apoi printesa a stat la tati in brate inca vreo 2 ore pana au cust-o si aranjat-o pe mami, plus cat am stat in reanimare (vreo jumatate de ora).
Cand am ajuns si eu in salon, mi-au pus-o la san si a tras cu asa pofta... e fantastic, fetelor, cum ne nastem cu instinctele astea. a prins sanul de parca facea asta de ceva timp. evident ca nu avea ce sa pape, si nu a avut nici a doua zi. abia a treia zi a venit laptele, dar eu am pus-o la san tot timpul. am vrut sa cer o pompa de la spital si mi-au spus ca ea este cea mai buna pompa. si asa a fost, pt ca acum am lapte...
cred ca din cauza lipsei de lapte in primele zile, a pierdut aproape 300g, adica aporape 10% din greutatea ei, si de aceea atunci cand am iesit din spital mi-au dat o sticluta cu lapte super vitaminizat sa ii dau cate 20 ml dupa fiecare alaptare la san in prima zi. acum deja a ajuns la 3 kg, deci ne revenim incet dar sigur.
despre mine..... nu am avut dureri mari, nici pe departe. evident dureri, ca doar este taietura, dar suportabile. am primit calmante numai in primele 24 ore, apoi paracetamol si atat. a doua zi dimienata m=am ridicat din pat, pana la scaunul alaturat. m-am cam albit, am cam ametit, dar cred ca a fost mai usor decat la prima cezariana. pana seara am mai incercat sa merg la baie, dar numai insotita. a fost un adevart efort, cu ameteala, prosop ud dupa gat. samabata (a treia zi) am mers prima data insotita la baie, apoi singura. dus nu am indraznit sa fac, mi-a fost teama. insa duminica, bucuroasa ca au zis ca ne dau drumul acasa, m-am aventurat sa fac dus singura si am gresti foarte tare. nu am apucat decat sa imi dau hainele jos si am ametit foarte rau, abia de am mai putut sa apas pe buton sa anunt asistentele. au aparut instantaneu cinci asistente, m-au luat cu potul de la dus si mi-au zis sa mai incerc acasa.
acasa iar mi-a fost tare greu sa urc pana la etajul doi, am luat o pauza la etajul unu, m-am spalat pe fata cu apa rece. dar seara am reusit sa fac dus ajutata de sot.
deja de luni am facut dus singura, am ciborat singura de fiecare data la baie. nu pot spune ca este usor, ma doare in continuare, sunt slabita, dar este de la o zi la alta mai bine.
ce sa va mai povestesc? alexandru a venit joi seara sa o vada pe teodora si nu a fost prea interesat de ea, nu a vrut sa o pupe pe manuta, nici sa o mangaie, doar ce a aruncat un ochi la ea. mai interesat a fsot de cadoul pe care teodora il pregatise pt el: o pista de masini de curse cu masinile aferente. seara s-a jucat acasa cu ele si inaite de culcare a declarat ca el o iubeste foarte tare pe teodora. a doua zi a fost mai prietenos, i-a luat manutza si a pupat-o, a mangaiat-o putin. oricum, nu putea sta prea mult in salon, ca facea numai prostii. seara a plasn ca lui ii este dor de mami si ca a stat prea putin cu mami. si mie imi era dor de el si mi se rupea sufletul ca nu pot sa il pup inainte de culcare.
acasa a fost mai bine, s-au impreietenit, a tinut-o si in brate, dar inca nu a vrut sa participe la schimbat de scutece. maine o sa incercam sa il implicam la baita, sa vedem daca vrea.
hai ca trimti mesajul acesta si mai scriu putin (asta dac anu v-ati plictisit deja de mine).
Dana
alra spune:
quote:
Deci, parerea mea este ca sterilizatorul speculeaza frica mamei ca nu a spalat/clatit bine. Noi am luat unul de microunde, nici nu am vrut initial, dar atata s-a crizat soacra mea pe langa mine, incat am luat; dar eu sper sa am piept, si sa nu fie nevoie sa sterilizez (i-am si zis soacrei, ca sunt gena buna, capra de la tsara)
A, si acum mai am o parere....ca dupa cateva luni nu mai e cazul sa sterlizam; deja organismul lui bebe ar trebui sa aiba contactul si cu ceva bacterii- sa faca imunitate, nu?
aici sterilizezi pana in 6 luni zilnic si apoi o data pe saptamana. eu pe la 9-10 luni am renuntat complet la sterilizat.
se sterilizeaza caci bb mic poate face diverse, dar stiu multe persoane foarte atente cu sterilizarea bib insa suzeta nu prea
alta chestie e ca odata sterilizate sticlele sa le lasi la scurs cat sunt calde sa se evapore bine apa caci daca le lasi in apa nu ai facut nimic, apa e mediu propice de bacterii.
parerea mea personala - sterilizati ca, na, asa se face insa nu faceti o obsesie din asta.
cleo, tu nu mai nasti?
Vacanta cu Laura in Romania
cleo78 spune:
cred ca am gasit www.gapo.ro/poze_tag/barza/" target="_blank"> barza
39sapt+5 zile asteapta o potoroasa soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by alraquote:
Deci, parerea mea este ca sterilizatorul speculeaza frica mamei ca nu a spalat/clatit bine. Noi am luat unul de microunde, nici nu am vrut initial, dar atata s-a crizat soacra mea pe langa mine, incat am luat; dar eu sper sa am piept, si sa nu fie nevoie sa sterilizez (i-am si zis soacrei, ca sunt gena buna, capra de la tsara)
A, si acum mai am o parere....ca dupa cateva luni nu mai e cazul sa sterlizam; deja organismul lui bebe ar trebui sa aiba contactul si cu ceva bacterii- sa faca imunitate, nu?
aici sterilizezi pana in 6 luni zilnic si apoi o data pe saptamana. eu pe la 9-10 luni am renuntat complet la sterilizat.
se sterilizeaza caci bb mic poate face diverse, dar stiu multe persoane foarte atente cu sterilizarea bib insa suzeta nu prea
alta chestie e ca odata sterilizate sticlele sa le lasi la scurs cat sunt calde sa se evapore bine apa caci daca le lasi in apa nu ai facut nimic, apa e mediu propice de bacterii.
parerea mea personala - sterilizati ca, na, asa se face insa nu faceti o obsesie din asta.
cleo, tu nu mai nasti?
cleo taie barza:
cleo78 spune:
DanaH , ideea de a lua ceva lui bb1 cand vine bb2, cadou, e nemaipomenita. Trebuie tinuta minte. Astfel, ii apropii.
E nemaipomenita ideea. ma duc sa i-o zic lui tati.
Va pup pe toti, mai ales pe tine, mamica fericita !
melly23 spune:
A VENIT SAU DOAR SE UITA LA TINE CAT TE CHINUI TU SI CAT TE CHINUIE SI ALTII IN ACELASI TIMP?
35+ Amelia Gabriela
alra spune:
am si eu o prietena care zicea ca cea mai enervanta chestie inainte de nastere o reprezinta telefoanele disperate ale cunoscutilor/rudelor pe tema "draga da tu cand nasti?"
eu am nascut la 37 de saptamani, tididididididi!
cleo maica, sfatu meu, dormi pana te umfli de somn ca dupa ce iesi din spital mai va.
io una imi ascult sfatul si ma duc sa dorm de pe acuma
io cred ca barza se uita pe webcam si face misto de cleo
anasol spune:
am schimbat si io semantura.....
cleo vrea sa nasca cat mai repede si io sunt stresata sa nu nasc pana duminica, cand vine dr mea, de ar sta si ianis pana la 39 sui 5 zile as fi cea mai fericita, azi-am avut ceva emotii, ma luase niste dureri si de burta si de spate, chiar ma gandeam sa bag un no-spa, dar am atipit un picutz si cand m-am trezit eram ca noua, nici o durere nik, phhhh am scapat si de data asta .........
io amr-ul il socotesc pana vine dr mea, mai am 5 zile, si ma rog de ianis sa nu iasa pana duminica.......
si io chiar ma bucur ca mai sta la caldurica, ca mai bine ca acolo nu-i niciunde si mai pune si ceva kg pe el, sa iaba putere la supt laptic....
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria 39+ si david-andrei(06.01.2006)