Mamici de mai-iunie 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 5
Nicole1980 spune:
Eu am o problema cu vizitele la eco si la doctor.
Ultima data am fost la eco la saptamana 31 si mi-a zis sa vin peste 6 saptamani, adica la saptamana 37.
La doctora mea am fost , la fel, la 31 sapt si mi-a zis acelasi lucru, sa vin peste 6 saptamani, cand voi face analize de secretie si coagulograma.
Eu ma intreb acum, ca va tot aud ca mergeti la control...oare nu este prea tarziu ?
Tot atunci imi va face si control la masa, adica abia pe 26 mai.
Mie mi se intareste burtica in fiecare zi. In weekend cand am fost plecata cu masina am avut dureri ca la CM si pana nu am luat nos-pa nu m-au lasat.
Abia dupa sapt 37, a zis ca ma chiama saptamanal.
Este normal asa ?
La voi cum este ?
Poze
Nicole 33+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by Nicole1980
Eu am o problema cu vizitele la eco si la doctor.
Ultima data am fost la eco la saptamana 31 si mi-a zis sa vin peste 6 saptamani, adica la saptamana 37.
La doctora mea am fost , la fel, la 31 sapt si mi-a zis acelasi lucru, sa vin peste 6 saptamani, cand voi face analize de secretie si coagulograma.
Eu ma intreb acum, ca va tot aud ca mergeti la control...oare nu este prea tarziu ?
Tot atunci imi va face si control la masa, adica abia pe 26 mai.
Mie mi se intareste burtica in fiecare zi. In weekend cand am fost plecata cu masina am avut dureri ca la CM si pana nu am luat nos-pa nu m-au lasat.
Abia dupa sapt 37, a zis ca ma chiama saptamanal.
Este normal asa ?
La voi cum este ?
Poze
Nicole 33+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David
si la mine e lafel. doctorul m-a suit pe masa doar la constatarea sarcinii, in rest am mers lunar doar sa mai vb cu el si sa vada ecografiile. azi am fost la eco si m-a chemat in sapt 37, maine merg la dr gineco si o sa vad cand ma mai cheama.
nu stiu daca e indiferenta sau chiar asa trebuie sa fie. oricum, unii doctori te cheama din 2 in 2 sapt sau chiar saptamanal pe toata perioada sarcinii numai sa ia banul si cand e sa vina la datorie, se face nevazut.
daca te doare burtica nu ezita sa te duci la doctor si neprogramata. eu m-am dus la al meu si pt niste cosmaruri sa-i povestesc si sa-i spun ca nu pot dormi iti dai seama ca au vazut ei de toate..deci nu i se va parea anormal.
iti tin pumnii
Poze 33 (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!”
melly23 spune:
buna fetelor!!!succes cleo la bb si nu te agita!!altele au aparut la 41 de sapt!!!asa ca rabdare ca nu mai e mult!!!
in leg cu dr. eu m-am enervat acu ultima data cand am mers la control ca trebuia sa fac control pe 25 apr si cand am ajuns acolo sa aflu ca o gresit astea de la info!!m-au programat la alt medic nu la al meu!!asa ca ma duc acu pe 1 mai!!!abia astept!!!
AMR 3 saptamani
iulia83 spune:
fetelor, noapte buna. noi ne bagam la somn
Poze 33 (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!”
melly23 spune:
ei si uite ca s-au indurat si de mine si imi trimit mesajele in timp real!!!in sfarsit!!!
niste pentru cele care urmeaza sa nasca!!una si ptr mine!!!
AMR 3 saptamani
melly23 spune:
ati plecat toate???
javascript:insertsmilie('');
graviduta 35+ javascript:insertsmilie('');
fetita Amelia Gabriela
Andree27 spune:
Acum am ajuns si noi acasa ca ne-a scos tati la o lasagna ca mi-a fost poftica!cand citeam in urma si o cauta toata lumea pe Cleo deja ma si asteptam ca ne-a facut surpiza!!!
Alina,merci de laude la adresa feciorului !Ti-am zis eu ca ne inrudim!!hihihi CUSCRO!!!!
Lorich merci si tie!Ma bucur ca iti place caruciorul meu!!!
Acuma ma bag si eu la nani ca sunt satula si obosita!!
VA pup si noapte buna!!!
Poze
Andreea 34+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 6 saptamani!!!
MissParker spune:
Fetele, stiu ca nu va ajuta prea mult, dar aici sistemul este sa mergi la doctor o data pe luna, incepand din a 32-a saptamana se merge bilunar, iar in ultimele 2-3 saptamani se merge chiar saptamanal. Sau te duci si neprogramata, in caz de ceva. Mai bine o data in plus decat sa stai cu frustrarea. Zic eu.
V-am pupat pe toate, noapte buna
Cleo, hai ca poate te viziteaza totusi vreun pui de barza la noapte fara numar!!!