Mamici de mai-iunie 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 4
gabitzam spune:
Iulia, eu n-am folosit o vreme sterilizatorul, pentru ca am alaptat. Am din amandoua, si electric, si pentru microunde. Chiar nu stiu ce sa zic sa iei, sunt comode amandoua. La mine cel electric era mai mare ca si capacitate, cand am incpeut sa folosesc pompa de mult si aveam nevoie de sterilizatori il preferam pe acela, dar doar dion cauza dimensiunii.
Greutatea bebelusei n-are legatura neaparat cu cat ai mancat tu de mult sau nu. Ar fi trebuit la eco sa-ti masoare si rezistenta pe arterele uterine, IR-urile adica. Daca valorile sunt mari e posibil ca bb sa nu se hraneasca bine si de aceea sa fie mai micuta.
Nu mi-e clar daca glucoza e tot una cu glicemia, dar daca este, e cam mare!!! Vezi ce spune doctorul.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
Chiar asa, unde este Cleo? A zis ca pleaca pe undeva? Ia sa ma duc in urma sa citesc.
Ultimul mesaj a fost de azi dimineata, pe la 8 si ceva, sper ca nu ne face vreo surpriza si naste fara sa stim si noi, si fara majorete in actiune.
mihaser spune:
Sal`tare!
Fetele Cleo vad ca e logata pe YM..nu cred ca a venit fetita ei azi...cred ca ne tine in sah smechera asta mica
Iulia ti-am vazut si io pozicile! Esti foarte dragutza! Tu te vaiti ca la 33 de sapt are 1800 de gr...dar eu ca mi-a zis la 32 de sapt ca are 1450 gr...Abia astept ziua de luni sa merg la eco...daca iar zice ca are 2 kg la 36 de sapt ma duc la alt ecograf.
Eu nu am luat sterilizator la primul copil si nu o sa iau nici acum. Am folosit cam 2 bidoane de solutie de la chicco ptr sterilizat.
Am cumparat cantar de bebe insa e foarte aiurea...daca l-am cantarit de 10 ori...Acum l-as da si gratis numai sa scap de el ca ocupa loc.
Va pup ca au venit baietii de la rondul de seara!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Sal`tare!
Fetele Cleo vad ca e logata pe YM..nu cred ca a venit fetita ei azi...cred ca ne tine in sah smechera asta mica
Iulia ti-am vazut si io pozicile! Esti foarte dragutza! Tu te vaiti ca la 33 de sapt are 1800 de gr...dar eu ca mi-a zis la 32 de sapt ca are 1450 gr...Abia astept ziua de luni sa merg la eco...daca iar zice ca are 2 kg la 36 de sapt ma duc la alt ecograf.
Eu nu am luat sterilizator la primul copil si nu o sa iau nici acum. Am folosit cam 2 bidoane de solutie de la chicco ptr sterilizat.
Am cumparat cantar de bebe insa e foarte aiurea...daca l-am cantarit de 10 ori...Acum l-as da si gratis numai sa scap de el ca ocupa loc.
Va pup ca au venit baietii de la rondul de seara!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
sunt aici...am dormit 1 ora pana mi-a sunat tel. Dar mi-e si frica sa raspund, sa zic: NU, NU AM NASCUT INCA!!!
Am fo in parcuri, bantuit pe langa Riviera, am dat un tur de balta, apoi am fo la Medicover si era inchis, apoi in tineretului si am dat un tur de balta. Deci...cam 4-5 km parcushi in rostogol. Si am vazut numai ratse. Nu, nu erau berze. Din ce am vb cu rude si prieteni, mi s-a confirmat ca vin la mine berze de la:
- tulcea
- constantsa
-botoshani
- dorohoi
-corabia
-suceava
-iasi
Sa calculam berzele trimise de voi?
Mai, cred ca is la intrare in bucureshti, si deja fac ambuteiaj!!!Se cearta intre ele, care si cum.
39sapt+4 zile o potoroasa soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
gabitzam spune:
Eu cantar de bebe am primit cadou de la colegii sotului meu cand am nascut, iar ai mei mi-au luat sterilizatorul de la Chicco.
L-am folosit la Andrei mai mult dupa ce a facut un an, nu i-am facut nicodata proba de supt, ca haplea al meu halea tot, golea amandoi sanii in 15-20 de minute.
I-am dat SMS lui Cleo, dar nu raspunde.
gabitzam spune:
Cleo, io eram, ti-am dat sms sa vad unde ai disparut, imi pare rau daca te-am trezit, nu ma gandeam ca acum e ora nepotrivita. Sooorrryyy!
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Eu cantar de bebe am primit cadou de la colegii sotului meu cand am nascut, iar ai mei mi-au luat sterilizatorul de la Chicco.
L-am folosit la Andrei mai mult dupa ce a facut un an, nu i-am facut nicodata proba de supt, ca haplea al meu halea tot, golea amandoi sanii in 15-20 de minute.
I-am dat SMS lui Cleo, dar nu raspunde.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
a, nu tu, sa nu ai procese de constiintsa inutile!!! o amica din Iasi a sunat. La sms-uri tel. ramane mut, i se aprinde un led nezgomotos!
si dupa ce m-am plimbarit si mancat, am adormit oleaca
39sapt+4 zile o potoroasa soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
iulia83 spune:
in concluzie, imi iau sterilizator decat daca nu am lapte dupa ce nasc. am inteles.
gabita, o sa-i comunic de chestia cu IR-ul doctoritei cand o sa mai merg la ea.
Poze 33 (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!”
alina_anto spune:
Da, Gabitza, e cam mare rezultatul de la glucoza. M-am interesat si e acelasi lucru cu glicemia. Dar trebuie sa refac analiza pt ca mancasem inainte sa-mi ia sange. Si nu mancasem orice, ci lapte cu cereale, cu fructe uscate (aport mare de zahar..) plus o banana.. Mai ales ca acum o luna aveam glicemia 79 si mi se pare exagerata acum...adica sa creasca dublu????!! Iar eu in ultima vreme abia mai mananc... Offf, mi-a mai revenit inima la loc.. O sa-mi refac analiza si sigur o sa iasa bine!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 10 zile!!
Alina 37+ SARA-MARIA
Reallaura spune:
Fetele,
M-am uitat si eu la Prima Zi, in sfarsit am prins toata emisiunea, cap-coada. Taticul ala m-a cam enervat, lui i se parea usor si nici nu si-a felicitat nevasta. Mama, ce m-as supara sa-mi fi facut Bogdan asa si sa nu ma pupe cand ma vede.
Cleo, nu ne mai da emotii!
Lasa si tu un mesaj: sunt in parc.Ma intorc in 3 ore. Ba nu, in 4ore, ca azi fac 5 parcuri.
Mama, dar stiu ca te plimbi. Nu stiu cum reusesti, eu parca m-am rablagit de tot in ultima saptamana!
Alina-anto, pofta buna la spuma de capsuni. Am mancat si eu 2 kg azi...Dar la spuma nu m-am gandit.
Dana H , bine ai revenit! Sa ne spui cum se comporta Alexandru si sper sa va gasiti repede ritmul.
Mihaser, Iulia, eu nu imi mai fac probleme cu greutatea lui bb, mai degraba declar ca nu cred in ecograf.
Vorba Gabitzei nici macar nu tine de ce mananci, am vazut ca unele mame nu mananca nimic si fac copii mari.
Asa ca e inutil sa ne stresam de greutatea aratata de ecograf.
Ca si eu m-am stresat initial. Dar mananc foarte bine si foarte sanatos. Ba am mancat si dulciuri, de cate zeci de ori am simtit nevoia... si tot mic pare bb la eco. Nu cred.
Laurita 38, , Mircea
AMR: 3 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura