Mamici de mai-iunie 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by alina_anto

Buna fetele! Ne-am intors si noi de la cimparaturi...si suntem franti de oboseala. Cred ca toata lumea a fost azi la ikea...erau o multime de copii si gravidutze..
monik De 1 mai au program normal. Au avut inchis doar zilele aste de Pasti, asa ca du-te linistita la cumparaturi.
Eu mi-am luat fotoliu, plus doua pernute foarte dragute. Am luat si covoras de culoare roz cu cateva desene dragutze, 2 prosoape si 2 lenjerii. Maine ma pun iar pe spalat... Maine va veni fotoliul, pt ca era prea mare sa intre in masina, asa ca ni-l vor aduce ei. Si dupa aceea, voi face poze sa vedeti si voi camera bebelusi mele Sara.
Andreea Ma bucur ca ti-ai vazut puiul la eco si ca e totul bine.

Eu mi-am luat analizele si mi-a iesit GLUCOZA marita . E acelasi lucru cu GLICEMIA??? Habar nu am... Am vazut doar ca max este 115, iar eu am 153!!! What is this??? HELP!!

In rest, toate bune. maine ma vad si cu dr anestezist, si cu dr. meu.

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 10 zile!!

Alina 37+ SARA-MARIA

Multumesc mult!
Cred ca o sa ma duc pe 1, poate nu va fi asa aglomerat.
Asteptam sa trimiti poze cu camera amenajata, sa ne inspiram (eu nu i-am facut inca camera...La inceput va sta patutul cu noi).

35+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by DanaH

Salutare fetele si Hristos a inviat!

Suntem si noi de dumincia dimineata acasa, incercand sa ne gasim un ritm toti patru. deocamdata inca il mai cautam. dar suntem pe calea cea buna.

Va multumesc tuturor pt urari si imi pare rau ca nu am avut cum sa va anunt mai devreme. sotul nu a avut timp nici sa rasufle, eu nu am mai apucat sa iau un nr de telefon (v-a povestit Aldaesme cum m-au luat ca din oala sau mai bine zis de pe DC cu vreo ora jumate mai devreme). dar totul a fost bine, pregatirea si operatia a durat in total doua ore, in sala am stat numai vreo 45 minute, a durat mai mult pana mi-a scos cicatricea veche.

imi pare rau, acum trebuie sa inchei, ca s-a trezit printesa si ii este foame. revin in seara asta, sper.

pupici tuturor mamicilor in asteptare.

Dana

Felicitari inca o data! Ai laptic pt fetitza?

Alina 37+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Monik si eu am contractii nedureroare, cateodata destul de multe, dr. mi-a zis ca sunt fiziologice si daca nu doare sa nu iau nimic, e doar felul corpului de a se pregati.

Andrea super caruciorul!

Dana astept cu drag sa mai poti intra sa ne povesti tot-tot

Lori 35+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

am ajuns de la ecograf. ne-am vazut comoara. mereu o prind treaza. a dus mana la gurita,a clipit, a zambit, a mimat papica...nu mai pot. m-a tinut doctorita 30 min acolo sa-mi arate tot.
sunt putin dezamagita ca mi-a zis ca e cam slabuta. are intre 1800-2000gr si ca e cam micuta. nici nu m-am hranit cum trebuie sapt astea cu postul asta. imi trebuia mie post. sa ma ierte Dumnezeu dar cred ca trebuia sa mananc eu de dulce fara alte chestii. eh...o sa recuperez eu sapt astea. sa-mi ingras fetita ca nu vreau s-o am subnutrita.

nu mi-a raspuns nimeni la intrebare ce e mai convenabil (ca raport pret-calitate-rapiditate) sterilizatorul electric, sau cel de microunde? ca sunt in dubii si nu stiu ce sa iau. am gasit ambele, de la chicco, unul electric si unul de micro, dar am zis sa nu iau pana nu va intreb.

va

Poze 33 (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!”

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monik16

Iulia, iti tin pumnii la ecograf, sa vi cu vesti bune!

35+ Sara-Maria

multumesc

Poze 33 (ne apropiem )

Mergi la inceput

monik, camera fetitzei noastre am mobilat-o exclusiv de la ikea. si suntem foarte multumiti! este exact ce ne doream! Iar preturile au fost mai mult decat acceptabile.
I-am luat patut, dulapior, tablouri (set de 3),un fel de comoda inalta dar cu rafturile descoperite(in care am pus tot felul de lucruri: scutece, cosmetice, biberoane, accesorii...), lampa cu picior, covoras, storuri din paza subtire alba, draperii. Doar masa de infasat cu cadita sunt luate din alta parte..

Lilly Si eu tot de la Hauck am luat caruciorul, dar alt model. Am si scaun auto si este de culoare rosie. Stii cumva daca se poate cumpara landoul separat?

Alina 37+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Iulia...imi pare rau dar eu nu am folosit sterilizatoare asa ca...sincer nu te pot ajuta cu problema ta. Te poop si poate alte fete iti pot raspunde.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iulia83

am ajuns de la ecograf. ne-am vazut comoara. mereu o prind treaza. a dus mana la gurita,a clipit, a zambit, a mimat papica...nu mai pot. m-a tinut doctorita 30 min acolo sa-mi arate tot.
sunt putin dezamagita ca mi-a zis ca e cam slabuta. are intre 1800-2000gr si ca e cam micuta. nici nu m-am hranit cum trebuie sapt astea cu postul asta. imi trebuia mie post. sa ma ierte Dumnezeu dar cred ca trebuia sa mananc eu de dulce fara alte chestii. eh...o sa recuperez eu sapt astea. sa-mi ingras fetita ca nu vreau s-o am subnutrita.

nu mi-a raspuns nimeni la intrebare ce e mai convenabil (ca raport pret-calitate-rapiditate) sterilizatorul electric, sau cel de microunde? ca sunt in dubii si nu stiu ce sa iau. am gasit ambele, de la chicco, unul electric si unul de micro, dar am zis sa nu iau pana nu va intreb.

va

Poze 33 (ne apropiem )

iulia, bebelusa ta se va ingrasa acum, in ultimele sapt. Ai sa vezi!! Asa , pune-o la ingrasat!

despre sterilizator, nu stiu ce sa-ti spun.. Eu am oscilat intre cel electric si cel pt micro muuuult timp. dar sotul meu a fost mai hotarat si am luat unul pt micro. eu am retinut ca vorbea cineva aici pe forum, despre sterilizatorul electric chicco si era foarte multumita de el.
Poate iti dau fetele mai experimentate sfaturi mai bune...

Alina 37+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Fetelor, ce-o face CLEO??

Eu merg in bucatarie sa fac o spuma de capsuni...Revin in scurt timp.

Alina 37+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

pana la urma e musai sa-mi iau sterilizator? nu vreau sa iau ceva ce n-o sa fiu nevoita sa folosesc

dordia mai ieri scoteau fetele majoretele pt tine acu ai deja mogaldeata in brate. m-a topit poza aia in care il tii pe burtica. uite ce repede trece timpul...o sa incerc sa profit de toate zilele care au mai ramas de bebe in burtica. bebele Tudor frumos. sa fiti sanatosi

Poze 33 (ne apropiem )

Mergi la inceput