Mamici de mai-iunie 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 21
YLARI spune:
quote:
Originally posted by Andree27quote:
Originally posted by Getutza81
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120467
===============
Getamami de Bogdan Silviu
Si pe mine m-a impresionat povestea, teribil!!!!
Asa m-am apucat de un plans de numa!!
Poze
Andreea34+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 6 saptamani!!!
YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
cenia spune:
Vroiam doar sa va anunt cu bucurie ca Naomi s-a nascut luni la ora 13:15 dupa un travaliu de 2 ore si are 6lbs, 3 oz, asta ar cam fi 2,800 kg. Marti ne-a externat, totul e bine, doar suspecta de icter, mai asteptam sa vedem ce se intimpla.
nu am citit in urma, sper ca totul e ok.
pe scurt, am mers la spital la ora 8, pina m-a internat s-a facut 9, dr. a controlat din nou un pic cam dur ca sa declanseze singerare, am ajuns la spital si am stat putin pt formalitati si apoi mi-au luat singe, am semnat un vraf intreg de hirtii, mi-au pus perfuzia, apoi pitocinul, apoi mi-a rupt membranele, apoi s-au instalat contractiile, si apoi a venit epidurala care m-a smuls din infern si m-a dus in rai, puteam chiar sa si dorm in timp ce sotul urmarea contractiille pe monitor. montarea epiduralei a fost cam pe la 11 si la 13:30 parca... am nascut ca in filme: m-a intrebat daca sa mi-l puna pe burta, am zis ca da , au pus-o acolo si a inceput sa urle ca din gura de sarpe! era plina de acea grasime alba si avea un par negru si mare de ziceai ca a fost la coafor. nu-mi vevea sa cred ca micuta aceea galagioasa e a mea si ca am simtitt-o 9 luni in interiorul meu! au inceput s ao stearga acolo pe burta la mine, tati a taiat cordonul si a spus ca a depus un real efort fiind ca un cartilagiu. eu nu sunt ok fiindca m-am rupt si am facut si hemoroizi. ma deplasez cocosata din cauza lor, citeam aici si nu intelegeam ce dureri is astea!
deci am sa revin cu amanunte, ma chinui sa scriu mesajul de dimineata, am uitat cum e sa ai un bebe care necesita toat aatentia, mai ales c anu prea suge, nici lapte nu am inca, doar colostru. am trimis sa imi cumpere pompa ca singura nu ma pot desfunda.
minunea mea e atit de mica incit toate hainele stau ca pe gard.pantalonii is pina sub brat. nu e mincacioasa ci o lenesa.eu eram obisnuita cu david care era flaminzila. prima noapte acasa a fost obositoare pentru toti, azi am dormit ca apucatii, nu prea i-a placut regimul si a mariit aproape toata noaptea.
o sa pun niste poze la contul comun sa incerc....
cine a nascut ii urez recuperare usoara, cine nu, fugiti si vorbiti de epidurala cu dr. eu pot face comparatie si nu se merita sa incerci contractiile naturale cind poti face doar "o simpla plimbare prin parc" i-a zis sotul meu caci a asistat manifestarile mele de durere.
va las, toate bune va urez
denisa73 spune:
Luni 28.04.2008 la ora 8.13 s-a nascut "GABRIEL" a cantarit 3300g si 53cm lungime.A luat apgar 9/10/10. Acum suntem acasa si nu am avut probleme.Va pupic dulce!
GABRIEL si
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
nicomico spune:
salutare viitoare si actuale mamici
sunt si eu gravi in 34 de saptamani, v-am mai citit din cand in cand insa nu am timp sa citesc tot si nici sa va scriu deoarece am lucrat pana prin sapt 32 si mai am si o fetita de 1 an si 9 luni care imi ocupa tot timpul
vroiam sa va spun ca eu la prima nastere am avut mari probleme cu sanii: rani, sange, ganglioni umflati , antibioice etc
insa..;nu m-m descurajat - in capul meu era doar alptare alaptare alaptare si iata cum timp de 3 aptamani ma mulgeam si ii dadeam cu biberonul, iar se culca, iar ma mulgeam, sterilizam etc, apoi se trezea - papa si o luam de la capat
si totusi, asta vroiam sa va spun : A SUPT LA SAN DUPA ACEEA muuuuulte luni, asa ca eu cred ca e un mit ca daca ii dai biberon, nu va mai suge san
de fapt la mine asa a fost
va pup si nervi de otel: merita tot efortul
quote:
Originally posted by inais
Noemi stiu ca ai zis ca nu te ajuta info gen filmuletze, etc...dar uite aici un link catre topicul mamicilor de ian-feb '08 care au pe prima pag. tot felul de articole despre alaptare: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120432&whichpage=1
Pe de alta parte, e nevoie de un neonatolog bun. Sau de o moasa. Deci nu de un pediatru. La Municipal sunt destul de pricepute...dar vezi tu...parca tu nu ai nascut acolo. Poate a pastrat vreo fata legatura cu vreun medic/moasa de acolo, sa iei si tu legatura cu el si, contra-cost, sa il aduci acs.
Din pacate cu mai multe nu stiu sa te sfatuiesc!
pana ne vom strange in brate...adica
lui mami si a lui tati
nicomico spune:
pt colici: INFACOL
nu se gaseste in romania, ci in ungaria, anglia, italia etc
nici la noi nu au avut efect picaturile si ceaiurile romanesti
vedeti ca mai exista pt colici: espumisan, gripe water (am aflat si eu de curand), poate la copilasii vostri merg
si multa caldura la burtica si nervi tari
quote:
Originally posted by Getutza81quote:
Originally posted by MissParker
Getutza, Doamne, m-a terminat povestea ta!!!! Ce chinuri ai suportat si cu ce animale de oameni ai avut de-a face acolo, care ti-au bagatelizat durerile si s-au mai si rastit la tine, de parca suferinta ta era teatru si o faceai special ca sa-i enervezi pe ei. Ce dobitoci nesimtiti!!! Trebuia sa-ti faca PDA cand au vazut ca te dilatezi asa incet (era si logic, tu slabuta fiind), nu sa te lase sa te chinui singura atatea ore. Pai eu cred ca le infigeam vreun bisturiu in gat daca ma tratau asa...
Of, bine ca s-a terminat totul cu bine!!
Te pup multai fost o curajoasa si o eroina si Dumnezeu te-a rasplatit cu un bebe frumos si scump si sanatos!
Felicia
32+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Felicia, intotdeauna ai cuvinte frumoase pentru mine,si
, cat despre DPA, nu cred ca as fi fost de acord cu ea, mie o frica de asa ceva de numa... dar apoi, in momentele alea nu stiu daca as mai fi gandit, cred ca acceptam orice, numai inca o contractie nu....
Andreea, Cleo, nu vroiam sa va fac a plangeti, adevarul e ca si eu am plans cand citeam alte povesti si ma gandeam cand o sa pot sa imi spun sii eu povestea mea ??? Uite ca am reusit...
Acum Bogdanel doarme la mine in brate si eu ma chinui aici sa va scriu... e asa de dureros cand il vad ca se uita cu ochisorii lui micuti la mine parca ruganduma sal ajut sa nul mai doara, dar dragul mamii, ce sa fac eu pentru tine?? mias da o mana sa nu mai sufri atat !!!
Of, si ma enerveaza asa mult, ca exista leacuri pentru orice, oricate boli, cate si mai cate, si pt niste cacati de colici ca sa nu mai sufere bebelusii astia asa micuti de niste banale durri de burtica, nu exista nimic ???????? ma revolta gandul asta de numa, numi vine sa cred.... Sab simplex, bonisan, etc, pana le incerci pe toate si pana gasesti unul care da roade, copilasul e terminat, si tu langa el daca te lasi...
of ofoofff, doamne doamne !!!!
===============
Getamami de Bogdan Silviu
kitzy spune:
Ciao fete!
Imi bag si eu nasucul pe aici sa va urez nasteri usoare si bb-i sanatosi si la termen, ca mi-a zis andreea27 ca deja o gramada ati inceput cu nasterile.
Va tin pumnii sa va strangeti puiutii in brate cat mai repede!
Si tu Andreea ![]()
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

mami de Bogdan Silviu 

...adica
lui mami si a lui tati
, cat despre DPA, nu cred ca as fi fost de acord cu ea, mie o frica de asa ceva de numa... dar apoi, in momentele alea nu stiu daca as mai fi gandit, cred ca acceptam orice, numai inca o contractie nu....