Mamici de mai-iunie 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 2
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by Lilly79quote:
Originally posted by Andree27
Ti-ai luat carucior?
Poze
Andreea 34+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 6 saptamani!!!
E foarte frumos si caruciorul tau!!
Fabrica e pe langa Cluj,intr-un sat,Finisel se numeste!DA ce te-ar interesa?Nu stiu daca lucreaza scump sau nu!
Da, am cumparat carucior de vreo 3 saptamani cred.
E asta: www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=34&cod_produs=532" target="_blank">carucior
A fost mai scump decat al tau, dar mie mi s-a pus pata pe el si degeaba incerca vanzatoarea sa-mi arate alte modele ca eu tot la asta m-am intors
Apropo de carucior, am uitat sa zic ca al tau e super. Sa-l foloseasca bebe Eric sanatos pana se plictiseste de el.
Am cumparat si patut (unul simplu de lemn care e deja montat),dar nu i-am facut inca poze pt ca nu e camera gata. Inca nu am gasit comoda in care sa tinem lucrurile fetitei.Si mai cautam si ceva gen fotoliu, scaun in care sa stau eu cand alaptez.Sper sa gasim ceva pana nasc
Parca ziceai ca ai ceva cunostinta sau unchi cu firma de mobila care face la comanda? Aici in Cluj?
Lilly 36+
AMR 4 saptamani
Poze
Lilly79 spune:
quote:
Originally posted by monik16
E frumos caruciorul, sa-l folositi sanatosi!!! Cat a costat?
35+ Sara-Maria
Merci.
A costat 600 lei (mai exact 599 ).
Lilly 36+
AMR 4 saptamani
Lilly79 spune:
Andree27 pt comoda ma gandeam.Dar daca fabrica nu e in Cluj, e mai complicat.
O sa mai cautam prin Cluj poate gasim ceva care sa ne placa si sa potriveasca cu patutul.
Gata, ma duc in pat,ca imediat vine sotul acasa si daca ma vede ca nu-s in pat ma cearta.
Lilly 36+
AMR 4 saptamani
DanaH spune:
Salutare fetele si Hristos a inviat!
Suntem si noi de dumincia dimineata acasa, incercand sa ne gasim un ritm toti patru. deocamdata inca il mai cautam. dar suntem pe calea cea buna.
Va multumesc tuturor pt urari si imi pare rau ca nu am avut cum sa va anunt mai devreme. sotul nu a avut timp nici sa rasufle, eu nu am mai apucat sa iau un nr de telefon (v-a povestit Aldaesme cum m-au luat ca din oala sau mai bine zis de pe DC cu vreo ora jumate mai devreme). dar totul a fost bine, pregatirea si operatia a durat in total doua ore, in sala am stat numai vreo 45 minute, a durat mai mult pana mi-a scos cicatricea veche.
imi pare rau, acum trebuie sa inchei, ca s-a trezit printesa si ii este foame. revin in seara asta, sper.
pupici tuturor mamicilor in asteptare.
Dana
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by Lilly79
Andree27 pt comoda ma gandeam.Dar daca fabrica nu e in Cluj, e mai complicat.
O sa mai cautam prin Cluj poate gasim ceva care sa ne placa si sa potriveasca cu patutul.
Gata, ma duc in pat,ca imediat vine sotul acasa si daca ma vede ca nu-s in pat ma cearta.
Lilly 36+
AMR 4 saptamani
Este o firma pe Donath daca stiu eu bine,Red and Whitw ceva de genul care face mobila la comanda!!!!
Poze
monik16 spune:
DanaH, tu cum te simti dupa operatie? Asteptam sa ne povestesti mai multe. Bebelina e macacioasa?
Lilly79 mi se pare un pret bun cat ai dat pe carucior cu landou.
35+ Sara-Maria
monik16 spune:
In ultima vreme am observat ca mi se contracta si se intareste tot mai des burta desi nu ma doare, dar e o stare de discomfort... Imi trece daca ma intind pe-o parte sau alta. Medicul ecografist ma intreba daca iau no-spa cand am contractii... Oare ar trebui? Nu l-am mai intrebat, am zis nu si n-a mai zis nimic, dar mi-a ramas in minte asta...
Eu credeam ca astea nedureroase sunt normale, ca pregatesc uterul pt. nastere...Voi ce stiti?
Peste o sapt. o sa intreb si medicul meu.
35+ Sara-Maria
alina_anto spune:
Buna fetele! Ne-am intors si noi de la cimparaturi...si suntem franti de oboseala. Cred ca toata lumea a fost azi la ikea...erau o multime de copii si gravidutze..
monik De 1 mai au program normal. Au avut inchis doar zilele aste de Pasti, asa ca du-te linistita la cumparaturi.
Eu mi-am luat fotoliu, plus doua pernute foarte dragute. Am luat si covoras de culoare roz cu cateva desene dragutze, 2 prosoape si 2 lenjerii. Maine ma pun iar pe spalat... Maine va veni fotoliul, pt ca era prea mare sa intre in masina, asa ca ni-l vor aduce ei. Si dupa aceea, voi face poze sa vedeti si voi camera bebelusi mele Sara.
Andreea Ma bucur ca ti-ai vazut puiul la eco si ca e totul bine.
Eu mi-am luat analizele si mi-a iesit GLUCOZA marita . E acelasi lucru cu GLICEMIA??? Habar nu am... Am vazut doar ca max este 115, iar eu am 153!!! What is this??? HELP!!
In rest, toate bune. maine ma vad si cu dr anestezist, si cu dr. meu.
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 10 zile!!
Alina 37+ SARA-MARIA
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by monik16
In ultima vreme am observat ca mi se contracta si se intareste tot mai des burta desi nu ma doare, dar e o stare de discomfort... Imi trece daca ma intind pe-o parte sau alta. Medicul ecografist ma intreba daca iau no-spa cand am contractii... Oare ar trebui? Nu l-am mai intrebat, am zis nu si n-a mai zis nimic, dar mi-a ramas in minte asta...
Eu credeam ca astea nedureroase sunt normale, ca pregatesc uterul pt. nastere...Voi ce stiti?
Peste o sapt. o sa intreb si medicul meu.
35+ Sara-Maria
Monik, nici eu nu iau no-spa si am contractii zilnic. Dar nedureroase. Am avut ieri una dureroasa...dar a trecut repede. dr. meu a zis sa iau daca sunt contractii dese, dar ca imi recomanda, pe cat posibil, sa nu iau nici un fel de pastiluta.. Asa ca eu ma conformez..dar daca simt ceva in neregula sa stii ca eu nu stau pe ganduri, iau imediat un no-spa. de fapt umblu cu pastilutele dupa mine, peste tot..chiar daca am cutia nou-nouta..
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 10 zile!!
Alina 37+ SARA-MARIA