Bona cu Matei in Tineretului
Nu stiu unde sa postez acest subiect. Aici mi se pare cel mai nimerit. Azi eram in parcul Tineretului si o bona dadea palme si scutura isteric un baietel care urla ca din gura de sarpe in carut. Am intrebat-o daca e copilul dansei (avea cam 45 de ani si nu mi se parea c-ar fi maica-sa). Evident ca m-a luat la trei-pazeste si-a mintit ca e copilul ei. M-a invitat sa-mi vad de educatia copilului meu si si-a luat talpasita. Se mai oprea din cand in cand sa scuture copilul. I-a spus Matei, avea cam un an jumatate, saten-blondut. Avea un carut portocaliu iar bona era tunsa frantuzeste, avea parul roscat si purta o bluza mov. Repet, avea cam 45 de ani. Sunt convinsa ca era bona copilului (nu mama sau bunica). Sper ca mama copilului sa dea peste acest subiect si sa ia atitudine. Sunt siderata de faptul ca exista asemenea oameni pe lume. Care ne iau banii (si nu putini...) ca sa ne bata copii (edit: copiii). Sunt curioasa ce-i face copilului in casa, unde n-o vede nimeni.
Mami de Maria
Raspunsuri
ingridnen spune:
Bietul copilas !!! Sper sa afle si mama si sa ia masuri...
M-a ferit Dumnezeu de astfel de bone....
Ingrid si Cristi 5 ani si 1 luna
diaconuelena spune:
UNDE IN PARCUL TINERETULUI? JOS LA LAC SAU SUS LA POLIVALENTA.....E IMPORTANT....EU MERG DES IN PARC SI POATE IL STIU PE BAIETEL SAU POATE IL CUNOSC ALTE MAMICI.....CINE STIE
An-ka. spune:
Poate sunt putin off-topic, dar trebuie sa v-o povestesc p-asta.
Intr-o zi eram cu fetele in parc, cea mica in carucior, cea mare se certa cu un baietel (tot Matei, dar e vorba de cu totul alt parc, alta zona, asa ca sigur nu e acelasi caz) pe o lopetica a baiatului. El se supara ca Roxi a mea ravnea la lopetica lui si hatz! o musca de mana. Dar tare, ii lasa semn urat de tot! Bona lui, o matahala de femeie gen hitlerist, dupa ce ca nu intervenise deloc sa-si tempereze copilul pe care il avea in grija, imi zice: - Muscati-l si dvs., doamna, sa vada si el cum e!
La care eu: - Ce-ar mai fi? Sa ma apuc acum sa musc copiii prin parc?! Si-apoi, ce-o sa-i ziceti diseara acasa mamei lui cand l-o vedea muscat? Ca l-a muscat o nebuna, femeie in toata firea!
Si apoi, din barfele din parc (e un parculet mic, de cartier, se cunosc toti unii cu altii "din barfe") aflu ca "zdrahoanca" era o bona de 15 milioane pe luna! Nici mai mult nici mai putin!
Anca, mamica Roxanei (26 august 2005) si a Ilincai (29 iulie 2007)
Poze cu noi: http://picasaweb.google.com/ilieancacristina
Blogul meu: http://ancailie.blogspot.com/
ileanna spune:
eu as fi atenta daca ii mai vad pe respectivii si as incerca sa fac rost de toate informatiile ca sa ajung la mama copilului. ce ai vazut tu acolo nu este gluma si probabil ca, asa cum s-a mai spus, nici nu este TOT ...
bine, inainte de asta cred ca as fi stricat tot sarind cu 2 pumni in bot la vaca aia batrana si spoita ![]()
am mai sarit io si pt un caine, pt un copil cred ca imi pierdeam uzul ratiunii instant. tu sa nu faci asa ...
29S cu bb Vlad 
http://bd.lilypie.com/STIcp2.png