Gravidute & Mamici de IASI (49)
Raspunsuri - Pagina 5
gabiarama spune:
Repede,repede , va dau o cafea si ma duc sa caut majoretele pentru Ana-Maria .
Nastere usoara si un copilas sanatos !
lorinaoo1 spune:
Ana Maria nastere usoara 

Gabi multumim pt cafea 
Simo cam tardiv, dar 

pt cele noua lunisoare ale lui Matei 
Sanatate la puiutii cu mucisori sau behaiti ![]()

Lavi si
Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
eu??? ups!!!! da' de ce??? pt papucii aia atat de cautati?pai... cand vrei tu...
Vaiiii....euuu? Pai cand e vorba de-o bauta oricand cu placere.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Am facut un tortulet
Super super super!
Pe langa faptul ca e tare haios ornat arata si tare apetisant! 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by anasol
degeaba imi tineti pumnii, ca io mor, ma taie durerile in 2, am contractii la 6 min, am plecat la spital,.....d-ne ajuta
Doamne ajuta sa fie bine! Nastere usoara!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Asa...si niste poze www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/2461202462/" target="_blank">noi daca va era dor.
E un dulce! In poza cu ochelari e bestial!
Si pe acolo printre flori ce facea? Le culegea pentru Amira? Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Nonna76 spune:
-pentru Ana-Maria.Nastere usoara si bebe sanatos.
Simo sa-ti traiasca flacaul.Ce scump e cum sta in picioare singur.Andrei e mai puturos,el merge ca un catzelus,dar are o viteza.....
Noi tocmai ne-am intors de la o plimbare prin ploaie.Eu si Vlad care a incercat adincimea tuturor baltzilor si apoi nu i-a convenit ca-i ud pe pantaloni si mai mai era sa ajunga in chilotzi acasa.
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by anasol
degeaba imi tineti pumnii, ca io mor, ma taie durerile in 2, am contractii la 6 min, am plecat la spital,.....d-ne ajuta
Nastere usoara, Ana! Tinem pumnii sa fie totul bine! Si asteptam vesti curand!
--------------------------------------------------------------------------------
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
Ducu Bertzi la Iasi, 1 mai 2008
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Si acum....ar trebui sa
ca nu am mai intrat de mult, dar in schimb ma
...
Sa zicem ca te iertam si de data asta
quote:
Am avut o saptamana minunata, si cireasa de pe tort ...Matei a hotarat sa manance!!!! Dupa 3 luni de chinuri, cand a facut 9 luni a decis ca nu-i mai ajunge laptele. Plus si-a facut singur orar de somn. Nu pot sa cred, parca-i alt copil!
Bravo pentru Matei!
Ai flacau mare de-acum!quote:
Asa...si niste poze www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/2461202462/" target="_blank">noi daca va era dor.
Vazut si pozele. Faine!
quote:
Ralu...au scazut numarul la papuci...adica nu mai puratm 35, purtam 34...de aia 36 erau atat de mari ca-s vechii 37. Uite de aia port numai adidasi, ca m-am saturat sa-mi iau numai ce gasesc, nu ce imi place.
Adidasi am, da' nu-i pot purta tot timpul, iti dai seama. Era musai sa iau niste pantofi...
--------------------------------------------------------------------------------
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Vaiiii....euuu? Pai cand e vorba de-o bauta oricand cu placere.![]()
Dar vaiiiiii..... am terminat tuica. Si stiu ca tu numai de aia bei

Foto Ralu

....ar trebui sa
ca nu am mai intrat de mult, dar in schimb ma
...