Gravidute & Mamici de IASI (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Repede,repede , va dau o cafea si ma duc sa caut majoretele pentru Ana-Maria .

Nastere usoara si un copilas sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Ana Maria nastere usoara

Gabi multumim pt cafea

Simo cam tardiv, dar pt cele noua lunisoare ale lui Matei

Sanatate la puiutii cu mucisori sau behaiti

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ralnied1
eu??? ups!!!! da' de ce??? pt papucii aia atat de cautati? pai... cand vrei tu...

Vaiiii....euuu? Pai cand e vorba de-o bauta oricand cu placere.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihamora
Am facut un tortulet

Super super super! Pe langa faptul ca e tare haios ornat arata si tare apetisant!

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anasol

degeaba imi tineti pumnii, ca io mor, ma taie durerile in 2, am contractii la 6 min, am plecat la spital,.....d-ne ajuta

Doamne ajuta sa fie bine! Nastere usoara!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78
Asa...si niste poze www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/2461202462/" target="_blank">noi daca va era dor.

E un dulce! In poza cu ochelari e bestial! Si pe acolo printre flori ce facea? Le culegea pentru Amira?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

-pentru Ana-Maria.Nastere usoara si bebe sanatos.

Simo sa-ti traiasca flacaul.Ce scump e cum sta in picioare singur.Andrei e mai puturos,el merge ca un catzelus,dar are o viteza.....

Noi tocmai ne-am intors de la o plimbare prin ploaie.Eu si Vlad care a incercat adincimea tuturor baltzilor si apoi nu i-a convenit ca-i ud pe pantaloni si mai mai era sa ajunga in chilotzi acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by anasol

degeaba imi tineti pumnii, ca io mor, ma taie durerile in 2, am contractii la 6 min, am plecat la spital,.....d-ne ajuta

Nastere usoara, Ana! Tinem pumnii sa fie totul bine! Si asteptam vesti curand!

--------------------------------------------------------------------------------
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
Ducu Bertzi la Iasi, 1 mai 2008
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78

Si acum ....ar trebui sa ca nu am mai intrat de mult, dar in schimb ma ...

Sa zicem ca te iertam si de data asta Ce dai la schimb?

quote:
Am avut o saptamana minunata, si cireasa de pe tort ...Matei a hotarat sa manance!!!! Dupa 3 luni de chinuri, cand a facut 9 luni a decis ca nu-i mai ajunge laptele. Plus si-a facut singur orar de somn. Nu pot sa cred, parca-i alt copil!

Bravo pentru Matei! Ai flacau mare de-acum!

quote:
Asa...si niste poze www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/2461202462/" target="_blank">noi daca va era dor.

Vazut si pozele. Faine!

quote:
Ralu...au scazut numarul la papuci...adica nu mai puratm 35, purtam 34 ...de aia 36 erau atat de mari ca-s vechii 37. Uite de aia port numai adidasi, ca m-am saturat sa-mi iau numai ce gasesc, nu ce imi place.

Adidasi am, da' nu-i pot purta tot timpul, iti dai seama. Era musai sa iau niste pantofi...

--------------------------------------------------------------------------------
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Vaiiii....euuu? Pai cand e vorba de-o bauta oricand cu placere.

Dar vaiiiiii..... am terminat tuica. Si stiu ca tu numai de aia bei

Foto Ralu

Mergi la inceput