Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (161)
Raspunsuri - Pagina 17
honey79 spune:
Inca putin si predati stafeta.
Inca putin si... veniti la Clubul Scutecelor , unde va asteptam cu drag.
Asa imi va fi si mie mai usor sa va citesc, caci din cauza de timp, cam greu mi-a fost sa intru si la Odisee si la Scutecele.
Pupicei Randunici mamici.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Kya spune:
Vio LA MULTI ANI!!!! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia minunata pe care o ai.
Zoze ce bine imi pare ca "te aud". Tare dor mi-a fost!
Kya mamica de Sanziana mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Simo27 spune:
ZOZE,
si bineinteles pentru Cuscra si Naty-La mule luni IULIA cu sanatate-,Giani-super poezia-, Vio-La Multi Ani!-si toate Randunicile
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
mihutza11 spune:
LA MULTI ANI VIO!!! sanatate si numai bucurii!
Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
honey79 spune:
Violeta, acum am vazut ca e ziua ta.
LA MULTI ANI FERICITI!!! scumpa mamica.
Fie ca pe drumul vietii tale sa-si faca loc doar iubirea, dragostea si fericirea, sanatatea si-mplinirea.
Iti doresc tot ce-i mai bun si mai frumos pe lume.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
bubu05 spune:
Chiar ca e super poezia! Bravo Butucica si multumim Zozel!
Cris si Sovi, sar'na pt. raspunsuri.
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mussara2000 spune:
pentru versuri.
CCris nici noi inca nu ni-am incuscrit, asa ca am vazut frumoasa printesa Andreea Georgiana, e numai bine suntem mai mari doar cu 2 zile, nu suntem tare batrani, si daca ne primesti in petit tragem o fuga pana in Romania.
Poze de-ale noastre cum tinem capusorul drept si sus.
http://community.webshots.com/album/563157641frXlWM
deeapui spune:
Vio, LA MULTI ANI !!!
Zoze..ce altceva pot spune decat ...
Fetelor, nu puteam sa nu intru si eu pe ultima suta. De abia astept sa intru si eu in randul mamicilor, da oricum tot nu scapati de mine pana atunci..ma tin de capul vostru, nu aveti cum scapa, ca tare dragi imi sunteti, surorile mele adoptive . Va multumesc din suflet ca m-ati primit printre voi si m-am simtit tot timpul bine venita. Si sper ca de acum incolo sa fie din ce in ce mai bine, pe masura ce puii nostrii cresc si noi devenim adevarate mame.
Noapte buna si ne vedem maine...voi mamici de randunici, si eu inca 2 in 1.....Da imi scot eu parleala in curand. Pupici.
Deea37+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
gudinde spune:
tuchita,
Legat de sterilizator, ti-as spune ca daca cumva te gandesti sa strangi bani pt un Avent cu aburi, sa te gandesti de 2 ori. Noi l-am luat pt nepotica mea chiar daca este foarte scump si exista si alte variante cu pret mult mai uman pt ca ni s-a spus ca-i cel mai bun, cel mai ..., cel mai ... .
De bun e bun, dar cred ca-si fac si altele treaba bine si ce mi s-a parut deranjant este ca in realitate sterilizarea dureaza 20 min clar; chiar daca ei zic ca mai putin. Ori asta inseamna ca tb programat totul; nu poti steriliza rapid nimic.
In fine, eu personal am fost dezamagita luand in considerare ca este vorba de un produs premium, poate cel mai premium de pe piata.
Mami_papa parca si-a luat un sterilizator de pe buburuza si poate vine cu mai multe amanunte.
deeapui spune:
Fetelor, legat de sterilizator, eu zic sa va ganditi bine inainte sa dati cine stie cat pe el. Ca la o adica nu il folositi decat cateva luni..mie parca de la 8 luni mi-a zis dr sa nu-l mai folosesc, ca e deja destul de mare bebe. Si asa ca eu am avut sistemul de sterilizat la rece de la Chicco, si nu am avut nici o problema. Eu am preferat sa investesc banii in chestii pe care stiam ca le voi folosi mai mult timp, cum ar fi sistemul de supraveghere sau scaunul auto (noi la Alex am avut de la inceput tipul pentru 0-18 kg,nu scoica, iar acum 3 luni am trecut la 15-36 kg, si primul ii ramane lui Bia).
Hai ca acum chiar ca plec la nani. Distractie placuta maine de 1 mai muncitoresc, daca nu reusesc sa intru de dimineata.
Deea37+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena