Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (161)
Raspunsuri - Pagina 13
gudinde spune:
quote:
Originally posted by tuchita
Eu ma simt un pic in plus, ca n-am fost cu voi de la inceput, dar la scutece o sa recuperez!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
tuchita,
N-ai de ce sa te simti in plus. Pai daca tu te simti in plus eu cum ar trebui sa ma simt? De pe luna? Ca eu am fost de la inceput dar n-am in dotare.
Si uite ca fetele n-au facut sa ma simt parte din grup.
Haide, capul sus ca pe aici nu-i nimeni in plus.
Doar persoane lipsa la apel: Coryyyyyyyyy ..... Iasul aude?
La multi ani Violeta! Sa fi fericita si sanatoasa!
Bubule imi pare tare rau pt sot. Sanatate maxima!
deeapui iti sta f bine noua
zoze ma bucur mult ca-ti vad din nou ID-ul pe forum. Incearca sa ne mai scrii, si nu asa oricum, ci mult, mult de tot. Scrie tot ce ai pe suflet, tot ce nu-ti place, tot ce te amaraste, toate fricile, angoasele, supararile si ai sa vezi ca dupa aceea o sa te simti mai bine caci cred ca tu ai facut si un puiut de depresie.
Naty ma bucur ca-i mai bine Iulia. Despre batista bebelusului si acest cerc vicios al secretiile n-as putea sa-ti dau o parere competenta, doar pot sa-ti spun ca la nepotica mea care are 1 an si 7 luni s-a folosit batista cu succes si nu au aparut aceste probleme. La alti bebelusi poate au aparut.
luny spune:
deea foarte bine iti sta, sa-ti fie de bine!
anca, in curand predam stafeta!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
varuna spune:
Ce bine ca nu am ratat ultima zi de odisee. Noi suntem bine, cu ochii pe voi, cand nu e micuta cu ochii si tipatul pe mine. Nu mai avem asa probleme mari cu colicii, mai are, dar parca mai usor... ce e culmea ...imi vine laptele acum, dar doar la un san . Va pup si va urmaresc eu si la scutece...
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia
Marutza
luny spune:
randunici mari si mici, unde sunteti?? clau, kya, cory, sovi, mami.p, ariel???????????
eve28 spune:
ASTAZI SE INCHEIE ODISEEA VOASTRA, VA DORESC MULT NOROC SI MULTA FERICIRE IN VIATA SI SUCCES LA MAMICEALA!
SA AVETI PARTE DE TOT CE ESTE MAI BUN PE LUMEA ASTA.
SUNTETI NISTE PERSOANE EXTRAORDINARE!
VA PUP DULCE!
O suferinta prea puternica!
sovietica spune:
Am intrat putin pe forum ca sa uit putin de marele nesomn de azi noapte. Si ce vad.. o super poveste scrisa de Naty. Ce frumos ai scris! Oh ce odisee frumoasa am avut noi!
M-au terminat pozele cu zambaretul David de Delfinuta, picioarele de manechin ale Iuliei, POzicile Ursulicai, mutritele de bb de Adriuta...
Bubu, snatate maxima la Randunoi!! Oh, asta va trebuia voua acum...
Mihuta, da-i cu bericica :D
super pozcile cu maimutica!
MariB
Simo, felicitari pentru marele botez! sa va traiasca crestinul! Phiiii ce v-ati scos!
Giani
Violeta, la multi ani! sa fii iubita, fericita si implinita pe toate planurile!
Fete, va multumesc pt sfaturile cu ragaitul. Au functionat! De colici mai avem pana scapam. Raportez o noapte in care am dormit maxim o ora, si aia iepureste, iar azi am putut recupera jumatate de ora. Aproape tot timpul asta am stat cu bb in pat atarnat de tzatza, frichinit si nervos si colicos, nu a vrut in patut nicicum.
Trimit mesajul asta si revin caci cam asta mi-a fost pauza!!
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
Olgutzika spune:
Nu pot sa ratez ultima zi la odisee !
Mi-am revazut si eu primul mesaj...mi se pare ca au trecut o mie de ani de atunci . Pentru ca am senzatia ca sunt dintotdeauna impreuna cu copilul meu . Oricum, as lua-o oricand de la capat! A fost greu, a fost cum a fost, dar, dupa cum am mai spus, a meritat rezultatul .
Naty, frumoase si emotionanate cuvinte! Stiam eu ce stiam .
Vazut-am poze de copii frumosi si haiosi, de nu ma mai satur uitandu-ma la ei!!!
Sunt trista: am fost la Colentina la unchiul meu. A fost oribil, am fost si cu Ioana si ma uitam cu cata disperare ii pupa piciorusele...o viata se incheia si una era abia la inceput...au izbucnit in plans amandoi , si erau acolo mamele lor sa ii aline: una cu disperare ( bunica-mea ), alta cu incredere...ce sa mai zic...asta apropos de inceputuri si sfarsituri, de etape din vietile noastre. Bunica-mea nu stie ca e pe duca si il mangaia "gata cu mama, gata...", la fel cum ii faceam si eu Ioanei...si ma gandeam ca ea isi pierde un copil...am fost tare pana acum, oooooooooof! Iertati-ma! Trimit mesajul asta sa scriu altul cu veselie pentru sarbatoritii nostri de azi !
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
La Multi Ani, Vio!!!
La Multi Ani, Iulia!
La Multi Ani, Alexandru!
La Multi Ani, Seb!
Sa fiti sanatosi, si fericiti!!!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
mstela spune:
AZI E ULTIMA ZI DE ODISEE...OFF..CE MELANCOLICA AM DEVENIT!!PESTE CATE EMOTII AM TRECUT NOI SI IATA-NE IN PRAG DE MAMICEALA ABSOLUTA!!
Super frumos la plimbarica..A flencanit maimutzik mea la suzi toata plimbarea de 1 ora..n-a dormit deloc,dar macar a stat linistita cu gandurile ei si am fost multumita..
Cuscra,ce faza cu Barosanelul de nota 10 in cristelnita!!!
Da,Naty,si dr a zis ca nu e rau,dar putea fi mai bine.Nan delactozat mi-a spus sa-i dau.Sper ca noi sa nu avem probleme.Nasol ca inca mai vomita..e ciudat ca nu s-a mai intamplat pana ieri si de ieri o tine intr-una asa..Eu inca am dureri de operatie si cand am carat caruciorul azi cateva trepte la iesirea din bloc,am simtit dureri mari..la intoarcere am fost smechera si m-am tinut dupa un domn care a intrat in scara si m-a ajutat el,bineinteles..spatele la mine,parca-i rupt..greu tare sa stau dreapta..Cat ai dat pe termosului din Carefour?si tu il folosesti tot timpul sau mai incalzesti si apa?Si te-as mai intreba:tu sterilizezi bibele doar in solutie?o fi de ajuns sa le sterilizez doar cu solutie?
eve,luny-randunica de serviciu azi si tot stolul.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
luny spune:
Eve, esti o prietena draga a randunicilor, te asteptam oricand pe la noi!!!
sovi, ma bucur ca a functionat cu ragaiala, noi nu reusim mereu nici acum, fir-ar sa fie
olga, tare trist...imi pare rau pt tot..
stiti ceva?..mi-e dor de burtica mea frumoasa...asta e odiseea burticii mele in imagini:
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/72157603789270119/