bebelusi din aprilie 2003 (5)
Raspunsuri - Pagina 4
vlada spune:
Noi am inceput de 3 saptamani cu suc de fructe (bebe mananca in rest numai lapte de mama),insa nu pare prea incantat.Mananca numai cu lingurita,cam 9-10 lingurite,pentru ca refuza categoric biberonul.Bebeii vostri cum se descurca cu sucul?Este normal sa bea asa de putin?Eu stiam ca ar trebui sa bea cam 60-80 ml.
Altfel este foarte vesel si vioi,are 7,600 kg si 66 cm si rade ,vorbeste si se joaca toata ziua.
mihuletu spune:
bine ati venit vlada si brindu - v-am trecut pe lista veche sa nu o mai repet. sa va traiasca bebeii si sa fie activi si inventivi, sa aveti ce ne povesti de ei:).
noi nu avem voie la mare, pana la 2 ani, cica, ca tare as fi vrut si eu sa mergem. asa ca nu stiu ce sa spun, dy, decat ca anul trecut cand am fost, am vazut pe plaja o mamica cu un pui de 3-4 luni si era tare mandra (si bebele tare frumos si cuminte). unde vrei sa mergeti la mare? sa ne trimiteti si noua o poza, ca cel putin eu sunt taaare pofticioasa de valuri.
sara nu mai vrea san, asa ca trebuie sa o intarc. fetele care ati intarcat, ati luat ceva pentru intarcare? ca eu am niste sani umflati si durerosi de cateva zile si tot curge laptele din ei.
si ca vesti de la noi - puisorul nostru sta in fundulet fara sa o tin, sprijinita, iar acum vrea numai in picioare. a inceput din nou sa traga chiote si tipete, dupa 4 zile de la vaccin. azi, ca sa nu mai bage toate jucariile de plastic in gura i-am dat un morcov in manutza... pe care l-a mai scapat si-n ochisori, o tura. a fost multumita de el si de gustul lui, dar nu prea mult - s-a plictisit destul de repede.
www.sara.haihui.ro
Adela P spune:
Mihuletu de ce nu incerci sa extragi laptele cu pompa si sa i-l dai cu biberonul? Daca tot ai, e pacat sa nu i-l dai. Ea inca beneficiaza de proprietatile laptelui tau mai bine decat de orice altceva.
Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999
mel_g spune:
Mamicilor, va rog mult sa-mi raspundeti si mie la subiectul "Cine stie" postat ieri. Sunt aspiranta la titlul de mamica si vreau neaparat fetita.
Pupici si sanatosi si mancaciosi
Mel
mihuletu spune:
stiu adela, ma doare sufletul, dar nu-i mai place lapticul meu si pace (il varsa). si nici nu produc prea mult, ii dadeam tot timpul si completare, asa ca ... ma resemnez si o trec numai pe lapte praf pana la sfarsitul lunii, cand incep diversificarea.
www.sara.haihui.ro
lilib72 spune:
Buna mamicilor si bebicilor,
Scriu in graba (nu pot sa ma aptin sa nu intru pe forum)am casa vraiste pt. ca montam centrala, daca stiti ce este la mine acasa...imi vine sa urlu.Pe dariuta am trimis-o la mama.
Fetelor, daria a cazut din fotoliu, mi-a stat inima in loc, cand am gasit-o jos, saracuta a plans dar s-a potolit pana la urma, am vorbit cu dr. mi-a zis sa stau linistita daca nu si-a pierdut cunostinta (Doamne fereste).
In rest este bine mersi, se rostogoleste toata ziua (ii place pe burtica) sta in fundulet dar ajutata, chitaie tot timpul si este vesela, mananca laptic, iaurt danonino, suc de portocale 50 ml si ii mai dau pireut de fructe si legume, cerealele nu-i plac,cam atat.
Bebicii vostrii sunt bine vad, ma bucur ca nu mai avem "bolnaviori".
Bun venit noilor mamici cu puii lor.
Mai fetelor ce repede a trecut vremea, copilasii nostrii incep sa intre/intrat in luna 5.
Sa fie sanatosi si sa ne traiasca.
Pupici la bebici.
lili si bebita daria
http://community.webshots.com/user/lilib72
Cary spune:
Pt.Mihaela si nu numai
Daca totusi ai lapte e pacat sa nu profite Sara de el,sfatul meu e sa te mulgi si sa-l pui in biberon cu putina completare,in concluzie il amesteci si daca nu-i ajunge mei poti sa-i faci in completare numai praf.
In mare parte anticorpii ii i-a din laptele de mamam nu din laptele praf.
Bun venit noilor mamici si bebici.
Axel face bine,i-a trecut agutatia de la vaccin si acum mananca pe rupte,inca nu sta in fundulet dar ii plac foarte mult baloanele,cand sunt ocupata o pun pe Rebecca sa se joace cu baloane in camera lui si el rade pe rupte.Ne c-am chinuie dintisorul 2 dar trecem noi si peste asta.
Pentru VERUTZA,
azi am fost in Herastrau,iar la intrarea din spre TV este amenajat un mic parculet pt.copii si poti beneficia gratuit de consultatie si sfaturi din partea unor doctori si psihiatrii.Daca te duci dimineata pe la 9-10 nu e mare aglomeratie.Poate incerci sa te duci cu ambii copii si sa discuti cazul legat de baietelul tau,poate sa iasa la iveala ce s-a intamplat pe unde a fost plecat.
Baietelului nu-i spune nimic,sau doar ca te duci pentru BB ca sa vezi ce are.
Chestia asta se numeste UNIVERSUL PAMPERS si tine din 8-11 august.
Multa bafta si succes.
verutza spune:
Dragele mele,
Aud doar vesti bune despre BB-ii vostrii si ma bucur tare mult. Alina se simte f. bine, creste vazand cu ochii si se bucura tare mult cand il vede pe fratiorul ei. Duce la gurita jucarii si sta binisor in fundulet ajutata. Ziua nu doarme aproape deloc, iar noaptea se trezeste doar la supt.
Probleme am cu Dalian care a facut temperatura sambata si pana azi 38.5. Medicul a zis ca are infectie in gat si sa-i fac penicilina si gentamicina injectabil. Dar el nu sta la injectii asa ca i-am dat OSPAMOX care-l aveam in casa iar acum este din nou la medicul de familie sa vedem ce altceva ii da ii locul injectiilor.
mihuletu,
Te rog fffff. mult nu intarca, chiar daca-i dai lui BB lapte praf, da-i san macar cateva lingurite/zi pentru imunitate. Si ca sa nu ti se opreasca lactatia trebuie sa te mulgi pt a o stimula. BB tau va fi ferit de boli atat timp cat tu alaptezi.
Daca vrei totusi sa intarci, trebuie sa-ti golesti bine sanii, apoi sa pui comprese reci(din congelator) si sa te legi strans. Cand se incalzesc le schimbi din nou, si in cel mult 3 zile se opreste. Dar poate te m-ai gandesti...
Va tin la curent despre Dalian
Numai bine la toti BB-ii
acvi spune:
Dragi mamici,
in sfirsit l-am botezat pe Alex ,si de acum vom intra mai des pe forum.Deocamdata sintem obositi,dar fericiti ca am scapat de grija botezului.Alex a fost super-cuminte a stat chiar si la petrecere ,toata noaptea ,a dormit pina la 3-4 dim(cu tot zgomotul care era!!) apoi a impartit zimbete toturor invitatilor!!!
Pe 25 vom merge la vaccin,in rest ii dau doar sin ,ceai,si am inceput sa-i dau cite o lingurita de suc de piersici,portocala,pepene....si cam atit!!
La 4 luni avea 6.400kg si 61 cm,stare generala buna,vrea sa stea cit mai mult in picioare si gingureste toata ziua (chiar acum are o repriza de "comentarii"),chiar si la biserica l-a acompaniat pe preot in timpul slujbei spre deliciul asistentei.
Vom reveni cu noi realizari.
Adela P spune:
Astazi am inceput si noi diversificarea. A primit cateva lingurite de cereale. In prospect scria sa incepem cu o lingurita dar lui bebe i-a placut prea mult asa ca i-am dat vreo 5. Si asa mai vroia dar ne-am oprit si l-am pacalit cu laptele lui mami (ca eu nu vreau sa-mi compromit lactatia) pe care oricum il savureaza cu placere, numai de-ar curge ceva mai repede...
Asa ca astea sunt noutatile noastre, la noi a fost mare eveniment mai ales ca el n-a primit pana acum nimic in afara de lapte, formula si apa si nu stiam cum va primi consistenta cerealelor. Acum asteptam sa vedem cum le tolereaza.
Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999