Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Hristos a Inviat!
Va salut si eu burticutze...sa va fie de bine sarbatorile, vad ca ati petrecut care mai de care mai frumos.
Am revenit si noi din deplasarile de sarbatori. Eu nu am pregatit nimic acasa fiindca am fugit la socri care au facut de toate.
De inviere am mers cu totii la biserica unde ne-am cununat si mi-a placut tare mult, ca n-am mai fost acolo de vreo 5 ani. In rest ceea ce se stie...mancare, somnic, relaxare,... Am mers duminica si pana la Voronet si am mai schimbat aerul de oras, a fost super!

Inca mai sunt in zilele libere si lenevesc in continuare. Maine trebuie sa merg iar dentist si sper ca saptamana care vine imi termina cu plombitza.

Va pup pe toate si astept sa inceapa activitatea mai intensa si pe forum...sa revina toate burticutzele pe aici!

24+ Mara Alexandrina
barzutza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Bine ati revenit gravidutelor!!!!
Kimmy, eu folosesc pentru mine produse Nivea. Sunt singurele cu care am reusit sa ma impac !!! De produsele pentru bebei Nivea nu stiu nimic. Eu auzisem de cele de la Johnson ca nu ar fi asa bune la noi in tara...

Cristina 24+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonitza11 spune:

Help, eu sunt noua si nu reusesc sa scriu. Incerc inca o data daca nici de data asta nu mi se vede mesajul ma las pagubasa.

23+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna dutzelor!
Vad ca incet incet se mai animeaza forumul. Toata lumea incepe sa-si revina din starea de lene care cred ca ne-a cuprins pe toate. Eu cel putin sunt un monument de lene. Zilele astea in mare parte am dormit, sau daca n-am dormit oricum am stat in pat cand in dormitor cand in sufragerie. Azi dimineata am incercat sa ma mobilizez sa fac bagajele pt maine dimineata cand plecam la Sibiu, dar n-am apucat sa aleg decat cateva lucrusoare ca m-am lasat pagubasa si m-am bagat in pat. Oricum azi nu scap, oricat de urat mi-ar fi. Mie nu-mi place deloc sa fac bagaje, mai ales acum cand paleta e foarte restransa, ca nu am decat cateva lucruri pe care le pot purta. Si mai e si vremea asta ciudata, ca nu stiu daca o sa fie cald sau frig - dimineata era super innourat iar acum e soare...Oricum trebuie sa fiu pregatita pt ambele situatii.

Acum il astept pe sot sa vina sa ma ia sa mergem prin oras ca vreau sa fac un pic de shopping, apoi trebuie sa vina si finii nostri ca mergem imporeuna cu ei in excursie.

Cnad aveti timp va rog sa va uitati la pozele mele pe picasa ca mi-am facut 2 noi cu burtica de 28 sapt- si am remarcat ca fata de cele cu 2 sapt in urma, adica de la 26 sapt - burtica e mult mai jos, a coborat. E normal sa se intample asa? Eu nu mi-am dat seamat decat cand am vazut pozele si le-am comparat.

Anna 28+ cu Maria
AMR 12
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ah, si am uitat sa spun ca m-am "speriat" cand am vazut ce ditamai balonul am, mai ales in poza facuta din fata. Cand ma uit in oglinda parca nu e chiar asa, dar in poza am vazut-o la adevaratele dimensiuni... Si voi aveti aceeasi revelatie cand faceti poze?

Anna 28+ cu Maria
AMR 12
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Adevarat a inviat!

Am petrecut si noi in orasul natal....Rosiorii de Vede, Teleorman. A fost bine, vremea cam cu fitze...in rest mancareeeee si relaxare.

Kimmy eu folosesc la baietelul meu produse Nivea : gel de dus, crema, mai ales servetelele umede imi plac la nebunie.... Asa este, sunt bune si convenabile la pret.

Pupici !!!!

Flory mami de Alex si 30+ cu

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Anna, pai cred ca s-a intors bebelina in burtica; s-a asezat in pozitia de nastere . Alta explicatie nu gasesc. Oricum ai o burtica sexy!!! Spor la cumparaturi, drum bun si sa va distrati!!!!

Cristina 24+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Multumesc fetelor pentru raspuns
Anna eu cred ca nu ai nici un motiv sa fii ingrijorata,asa se lasa si a mea.Cred ca depinde si de pozitia in care sta bebe,si cum si creste in greutate,cred ca muschii nu mai pot sa tina burtica asa de sus.
Si mie tot timpul imi zice cineva ca vai ce lasata ti-e burta,si vin eu acasa ingrijorata si ma uit in oglinda,si serios ca nu ar putea sa stea mai sus...
Fac si eu o pozica sa vedem saptamana asta cum mai e
Va pupic

Kimmy31+Erika AMR 9 saptamani
Bebele familiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Anna baby si eu zic la fel...bebe a mai crescut si de aceea e mai lasata burtica. Oricum de-acum incolo ne laudam in kg!

Am mai pus vreo 3 pozici mai noi!

Flory mami de Alex si 30+ cu

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Hristos a inviat! ... in acelasi timp Adevarat a inviat!

desi in Germania Pastele s-a sarbatorit cu cateva saptamani in urma am reusit sa facem un pic de atmosfera de Paste, am intalnit cativa prieteni ortodoxi ca si noi, a pregatit si papat mancaruri traditionale de Paste asa ca am simtit si noi sarbatoarea. La inviere noi nu am ajuns pentru ca este greu cu inca un puradel dupa noi dar fusasem macar de Florii pe acolo. Vremea a fost cum nu se poate mai faina, totul este verde si inflorit asa ca am avut o zi de Paste cat se poate de placuta. Frumos de Paste sa fii acasa cu familia dar noi trebuie sa ne multumim cu familia restransa, asta este daca suntem departe.

Eu nu stiu ce m-a apucat dar parca fac depresie prenatala daca asa ceva s-o mai fi pomenit (de post natala stiu si din fericire de asa ceva am scapat la prima nastere). Toata lumea se minuneaza cat am burta de mare si majoritatea ma intreba daca mai am un pic si nasc. Cand le spun ca mai am teoretic inca 10 saptamani (pana fac 40 numar eu) ma intreaba daca atunci is sigura ca nu am gemeni Eu le explic ca-s la a doua sarcina si ca asa cum imi spun toti medicii este normal sa am diametrul mai mare decat la prima sarcina dar tot se minuneaza (bine femeile clar ca barbatii is destul de politicosi sa nu spuna asa ceva ) Nu stiu, adevarul este ca am forma burtii un pic altfel decat la Robert insa si bebele sta altfel, pozitia asa oblic poate da si forma burtii Oricum ma simt cat balena, simt burta tare grea si uriasa desi am luat pana acum pana-n 8 kg. Cand apar vine inati burta si apoi apar si eu, desi nu-s nici eu deloc marunica de fel Plus de asta m-a apucat grija cum o sa ne descurcam cu amandoi, in sensul ca programul lui Robert va fi cat se poate de schimbat din pricina spitalizarii mele, a venirii acasa a lui bebe. VA fi mama aici si va fi de mareeeeee ajutor dar nu stiu ce m-a apucat asa deodata sa-mi fac griji...care cred ca-s oricum inutile si-s sigura ca timpul le va aranja pe toate. Am asa niste emotii de cum va reactiona puiul meu mai mare...stiu ca o sa am mai putin timp pentru el si deja mi-e dor de el (M-AM TAMPIT). Poate-i normal, hormonii isi fac treaba

Azi am facut si eu programare la clinica unde urmeaza sa nasc (cel putin daca ma tine asa pe moment vreau sa merg tot unde-am nascut prima oara), am sa merg pe 26 mai cand voi fi in saptamana 34. Apoi sper sa stabilesc deja cu medicul o data pentru nastere ca sunt hotarata sa merg pe cezariana (asta pentru a scapa de anumite neplaceri de la prima nastere si care par mai mult sau mai putin probabile).

M-am apucat azi sa fac lista si sa citesc din miile de hartii si formulare ce trebuie completate acum inainte de-a naste sau imediat dupa nastere. Alte dureri de cap. Plus ca vremea azi este oribila, nu stiu daca s-a oprit ploaie 5 minute. Noroc ca-l am pe Robert tare zambaret pe langa mine...numai ca atunci cand il apuca tipatul ca te miri ce nu-i convine atunci ma da iar gata.

Hai ca termin cu vaicareala ca nu vreau sa indispun pe nimeni. Sper sa-mi treaca si zilele viitoare sa am o stare de spirit mult mai buna.

Va pupicim pe toate!

Monica 29+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput