Nu vad toate subiectele cu IE
Cu IE nu vad decat subiectele "fixate" si cele la care exista cal putin o postare cu data de azi. Am observat vineri prima data asta.
Cu Firefox vad tot.
E de la mine? (cel mai probabil ca vad ca nu s-a mai plans nimeni )
Nu pot sa-mi "clear history, cookies, etc", dar pot sa caut dupa fisiere si sa le sterg manual, daca asta e solutia...
Multumesc.
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
Raspunsuri
joxy spune:
Daca mergi pe "Active Topics" undeva sus in partea stanga ai:
"Toate forumurile - Subiecte active din/de: ...."
si acolo alegi ce vrei tu.... ieri, 2, 3, 6 ore...
CriPOD spune:
joxy, asa e, stiu ca aia functioneaza, doar ca nu asta vreau. Preferinta personala, eu n-am folosit subiectele active si nici n-as vrea...
Ok, acu' sa vedem daca ma mai baga cineva in seama...
CriPOD spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=9
Acelasi url merge bine in firefox.
Mie nu mi se potriveste stilul subiectelor active, ca ma bag mai mult la 2, 3 subiecte pe cam tot atatea subforumuri, e prea multa informatie in varianta asta. Mai bine ma reprofilez pe mozilla pt forum (nah, sper ca nu e nevoie)
Mersi o gramada!
Oana_B spune:
Uite-te pe bara de jos unde se termina lista de subiecte, scrie xx subiecte, sortate dupa...in ordine...etc. La ultima casuta selecteaza sa iti scrie "toate subiectele", acum banuiesc ca arata "ultimele x zile".
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Siminaf spune:
Interesant, eu am avut mari probleme cu DC pe Mozilla si pe Opera. Drept pentru care le-am dezinstalat rapid si m-am intors la IE. DC este foarte important pentru mine, si daca pe alte internet browsere DC nu functioneste k lumea, celelalte features ale respectivelor browsere nici nu ma mai intereseaza.
CriPOD spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Uite-te pe bara de jos unde se termina lista de subiecte, scrie xx subiecte, sortate dupa...in ordine...etc. La ultima casuta selecteaza sa iti scrie "toate subiectele", acum banuiesc ca arata "ultimele x zile".
Oana_B
I love pink!
... ceapa lui de "feature"!
Aia-i Oana_B! si
Oana_B spune:
Pfiu[emoticon care se sterge pe frunte de transpiratie]. Bine ca se rezolva.
Oana_B
I love pink!