Pe 24 martie m-am operat de abces perianal .Acum dupa atita timp nu s-a inchis inca rana si tot mai scoate un lichid verzuliu. Am luat post operator si antibiotice ( axetine 500 ) si antialgice. Dar am ajuns la capatul rabdarii .Nu mai stiu ce sa fac . Stiti vreo solutie?
Loree 33,
Te rog mult ,spune-mi si mie cum arata abcesul de care vorbesti.Cred ca si eu ma confrunt cu aceeasi problema.Arata cumva ca un chist dur la atingere?Si eu am avut ceva asemanator in urma cu vreo doi ani,l-am scos dar in foarte scurt timp s-a refacut, acum avand dimensiunea unei boabe de cafea.Trebuie sa ma duc din nou sa-l scot,dar nu stiu de ce tot aman.Acum am inceput sa simt din cand in cand si niste junghiuri in zona respectiva.Te rog,raspunde-mi, m-ar ajuta mult!
Da este ca un chist doar ca infectia se intinde foarte repede. La mine a avut o evolutie urita , a crescut in 4 zile cat o nuca si era foarte dureros. Acum problema mea este ca se inchide forte greu si medicul imi spune sa am rabdare , dar dupa atita timp nu mai am .Am crezut ca cineva s-a mai confruntat cu asemenea problema si a gasit o rezolvare mai rapida.