Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

Buna la toata lumea si felicitari pt cei care fac 6 lunite

Eu fac pireul luni pt 4 zile iar iar vineri pt 3 zile. In pireu pun morcovi (6 -7 rondele nu foarte groase), patrunjel (2 -3 rondele), pastranac (1 rondel), dovlecel (1 rondel mai grosut), telina (2 -3 bucatele) si cartof (4 -5 bucati). Toate acestea le iau din supica si le pisez cu mixtarul vertical, dupa care le pun in cutiute pt la congelator. Portia din ziua respectiva i-o dau atunci. Tot asa pun supica strecurata in cutiute si le bag la congelator. Restul legumelor le arunc si arunc si supica.

Amestec cu ulei in ziua respectiva dupa ce am dezghetat si am incalzit pireul. La fel voi face si cand trebuie sa adaug unt in pireu. Eu stiam ca lapte nu se pune in pireu numai mai incolo, dar poate gresec.

Nici Cezar nu a fost foarte incantat de pireu dar acum observ ca il mananca. Eu nu l-am fortat, a fost zi in care nu a vrut decat 2 lingurite din pireu. Supica a baut-o intotdeauna. Eu la 8 ii dau lapticul de dimineata, la 10 pireul de fructe amestecat cu cereale cu lapte iar la 13 pireul de legume cu supica. In rest nu-i dau nimic, si aici ma refer la suc, ca sa fie cat mai flamand pt ora 13 ca sa pape pireul ca acolo sunt multe lucruri importante pt el. Sucul de fructe il dau pe la 15 sau 18 in functie de zi si de program .

Acum luni voi introduce cartita de pui pe care vreau sa o introduc intr-o saptamana. Putin cate putin. Si apoi ii dau o alta saptamana intreg pt acomodare. Apoi (asta inseamna 6 luni deja) la masa de la 17 ii voi da branza de vaca cu fructe. Aceasta masa o voi tine asa o luna, iar dupa aceea ii voi da o zi branza de vaca cu fructe alta iaurt danone cu fructe.Cerealele voi incerca sa le pastrez pt masa de la 10.

Ce hotarata sunt, numai sa vrea si Cezar .

Pana acum a vrut

Avem probleme cu kaka, se chinuie sa faca, iar doctorita prima data a spus ca marul. Am eliminat marul si a fost mai rau. Apoi a spus sa-i dau portocala si sa reintroduc marul. Nici asa nu a mers. Apoi a spus ca e de la morcov dar ca trebuie sa asteptam se se obisnuiasca stomacelul. A spus ca il pot ajuta aducandu-i ghenunchi la burtica in timp ce face kaka. Cateodata imi e asa de mila de el. Bine ca nu plange cand face kaka si numai se chinuie ca daca ar plange cred ca as plange odata cu el .

Daca cineva stie un remediu pt asa probleme??? Para mananca in fiecare zi cate o jumatate.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

hello

Victo poate avem noroc si mai punem ceva pe noi sa traga la cantar...( poate o bluzita ceva....)

Ramo si voi ati umblat nu gluma...

Sufletdeinger sa stii ca si noi avem probleme cu kk( pana acum Iulia facea aprox de doua ori pe zi), de cand am inceput diversificarea face f greu , la doua zile.....nu stiu cum sa mai procedez....i-am scos si cerealele cu orez pe care i le dadeam seara, i-am dat si para si e tot asa.....
fetelor astept idei de la voi ce sa mai fac.....

pupici.

Mergi la inceput

Am uitat sa scriu ca face kaka zilnic dar foarte greu.

Doctorita mea spune ca e de la stomacel care incepe sa se obisnuiasca cu mancarea solida si ca ar trebui sa bea mai multe lichide (apa, ceai) insa la noi si lichidele sunt o problema.

Poze Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by sanduta

Avem probleme cu kaka, se chinuie sa faca, iar doctorita prima data a spus ca marul. Am eliminat marul si a fost mai rau. Apoi a spus sa-i dau portocala si sa reintroduc marul. Nici asa nu a mers. Apoi a spus ca e de la morcov dar ca trebuie sa asteptam se se obisnuiasca stomacelul. A spus ca il pot ajuta aducandu-i ghenunchi la burtica in timp ce face kaka. Cateodata imi e asa de mila de el. Bine ca nu plange cand face kaka si numai se chinuie ca daca ar plange cred ca as plange odata cu el .

Daca cineva stie un remediu pt asa probleme??? Para mananca in fiecare zi cate o jumatate.

Poze Cezar

Tot cum a zis si pediatra, sa-i impingi picioarele pe burtica, sa faci bicicleta cu el si cand vezi ca se screme sa-i masezi burtica in sensul acelor de ceasornic eventual cu un pic de crema ca sa nu se irite.
Si poti sa-i dai mai multa para.
Alexia face cacareze ca o oita, dar o las sa se screama. O pun in scoica de masina sa stea un pic ridicata si se munceste ea acolo, asa o sa faca si abdomen musculos..

Edit: Sa nu-i dai cereale cu orez! Asta constipa tare.

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Multumesc de raspuns. Oricum atat de multe miniabdomene face ca sigur v-a ajunge un sexy boy

Am pus ceva poze noi, ca am crescut avem 9,700 la 5 luni si o saptamana.

Poze Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by sanduta

Multumesc de raspuns. Oricum atat de multe miniabdomene face ca sigur v-a ajunge un sexy boy

Am pus ceva poze noi, ca am crescut avem 9,700 la 5 luni si o saptamana.

Poze Cezar

Lungime cat are voinicelul?
Vazut poze, e un dulce!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Buna seara!

La multi ani sarbatoritilor!

Cezar e tare frumusel. Sta ca un adevarat director in scaun.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Buna!

Multumim fetelor pentru urari! Nu imi vine sa cred ca deja au trecut 5 luni!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

bb - tot nu mi le contorizeaza vizitele ... am numai 2 si nu cred ca numai 2 pers. din cate am anuntat au intrat ... nu stiu de ce.

Petronela si Silvia
porcusor si www.sacrescmare.com/animalut-biancaneve" target="_blank">maimutica

Mergi la inceput

Nu stiu de ce pozele noi nu se vad, azi nu mai am rabdare, maine voi vedea ce are.
AraliaCe frumusete e Alexia ! Si ce mare e ! Atat are parul sau a fost la coafor?

SufletDInger
ce par frumos are Alexiss !!! Un adevarat flacau !!

Ma duc la culcare

Poze Cezar

Mergi la inceput