Spiridusi de ianuarie-februarie2006 (289)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Hristos a Inviat!
Fetelor, sper ca sarbatoare Invierii v-a adus multa lumina, pace si liniste in sufletele si vietile voastre, sper ca ati petrecut cu bucurie.



Florinini si David (13.01.2006)
Albume poze David
www.dropshots.com/florina1" target="_blank"> David

www.fertilityfriend.com/home/1a93be" target="_blank"> Incercam...




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Anasol,
La multi ani, multa sanatate si sa ai o nastere usoara, un copil sanatos si sa fi mereu fericita

Florinini si David (13.01.2006)
Albume poze David
www.dropshots.com/florina1" target="_blank"> David

www.fertilityfriend.com/home/1a93be" target="_blank"> Incercam...




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

florinini- d-ne ajuta sa fie asa!

http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria 38+ si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Anasol la multi ani Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si nastere usoar cu bebe sanatos

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

christos a inviat, dragele mele!!!

nu v-am uitat, sa stiti...si-mi cer scuzele de rigoare ca NU POT intra mai des, dar am atatea pe caaap.



aliii iubita LA MULTI ANI CU INTARZIERE!!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE FAMILIA MINUNATA PE CARE O AI, SA TE BUCURI DIN PLIN DE COPILASII TAI SUPERBI...

pup si eu toatae mamicutele de second / terti & etc baby nenascute inca si le urez din inima sarcina usoara in continurae si nasteri rapide/fulger.

PASTELE l-am petrecut bine, frumos si cuminte. In familie, cu ai nostri, parinti, cumnati, nepoti...muuuulti, frate!!!nebunie curatasebi a spart toate ouale pe unde am fost ...doar ce-l auzeam " mami onim ? "=mami ciocnim. cu ouale de cata, nu va mai zic, eu ii ziceam sa le punem de-o parte ca sunt cele mai tari si ca ii batem pe toti cu ele, el le lua si le sparge de masa...dupa aia se punea pe plans ca s-au spart....de mancat, nu prea mi-a mancat ieri, carne de miel nici atat, am obs ca daca ii sar mesele si nu ma tin de programul de la gradi, nu mananca sa recupereze...

saptamana asta ne facem de cap. a venit tati de vineri si pana pe 5 mai suntem impreuna. mine plecam la sibiu cu piticii, in plimbari, poate ajungem si la paradisul acvatic din brasov, ca tare am mai auzit de el, sa vedem cum il induplec pe tti sa ajungem acolo.

in rest, sunt sanatosi piticii mei, cuminti/nazdravani....sebi a inceput sa spuna propozitii, la pampers am renuntat definitiv, nici seara nu mai punem....uraaaa!!!! uraaaa!!!! cine stie , cunoaste!!!!

cristina 18, 5 kg spui???am citit de 3 ori, crezand ca poate nu vad eu bine....nu stiu ce sa zic, draguta mea, da' asa cum zice si marakina, vezi ce zice si un dr....pupici la razvanel dolofanel....la gradi cum mai este?

nasol, mirela ctred ca de-abia asteptati sa scapati de burtici...mai este putintel....anasol sa stea acolo ianis babanis pana luni. stai si tu cumintica pana luni...la plapumica, la tv...sa nu te mai plimbi, sa faci prin casa ordine etc....pupici si sa ne auzim cu bine.


sa va zic si despre noi ca nu pot tine in gusa. in sfarsit, ne-am procopsit...cu un apartament cu 3 camere in bucuresti. ne-am procopsit , da' ne-am si incurcat....

asta dupa ce 2 saptamani, zi de zi, cate 6 ore pe zi eram in vizionari si in plimbari nprin bucuresti....am vazut cred 30 apartamente, de toate felurile, de toate marimile, in toate zonele....astea din blocurile vechi....cu TUPEU MAAAARE, farte, in ele...la fel, cine stie, cunoaste la ce ma refer...pana la urma, am sunat, am vazut, am discutat, am negociat, am chibzuit, am hotarat, ne-am inteles. sa fie intr-un ceas buuun , cum se zice, nu?


stai sa-i dau un search sa va arat locul cu pricina...paote veniti pe la mine vreuna vreodata, nu se stie....ha-ha-ha-ha!!!

http://www.vandapartamente.ro/apartament_1.html

este vorba de apartamentul de la parter, cu balconasul din fata...despre el este vorba. gata, am comis-o!!

giova machineta cum va mai merge? ce pati marco la manuta? pup si eu , daca se lovi... l-am vazut de serbare cu iepurasi. mor de el, nu stiu, frate , cum il aranjezi, cum il faci, ca e mereu la inaltime!!!! distractie maxima la alba , daca nu ne ami auzim pana atunci.

marakina tu de ce nu faci, soro, un ansamblu d-asta rezidential la snagov, unde ai terenu'? pe bune...faci si tu si familia ta un credit si scoateti dupa-aia de 10 ori mai mult, daca nu mai mult. angelos tot asa cuminte iti e?

dana cu papusile ei ce mai face? oana se obisnui cu ochelarii? pupici la toate trele....

cata? nu mi-a zis si mie nimeni...mi s-a parut mie/am inteles eu gresit/sunt eu sarita....e gravida? ce are? cum e ? cum se simte??? daca citeste sau daca nu, care vb cu ea, spuneti-i si de la moi, sarcina usoaaaaraaaa

florina tu cum esti in bucuresti? te-ai acomodat?? ca eu NU POT FRATE,DELOC SI nu=mi place DELOC. deloc.pe david l-ai dus la gradi? cum faceti cu el? mai avetri de gand sa plecati?


de cuscra mea ce mai stiti? e mai bine mama ei? pupici multi la clarita dulce. de la sebi strigare.

bianca, dragutza, ia mai zii si mie...ca acu' sunt interesata...gata s-a dus si pastele si postul si tot...cum e cu rivalidul ala? parca asa se numeste, nu? d-asta incepusei sa iei....cum e ? merge-merge???
dani? mai aveti iepurasii? pupiciiiiii

nu vreau sa ara vreuna....le pup pe toate si active si non active si absente si prezente....da' ma duc sa scot rufele din masina si sa spal vasele si aragazul ( de-aia sunt treaza acu' la ora asta, sa nu o las maine pe socrela cu multa treaba pe cap ).

inca o data.....va pup duuuuulce.



www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

LA MULTI ANI MAMICILOR ALI SI ANASOL, SA FITI SANATOASE SI FERICITE!!!
M-am mai linistit si eu citind de copii maraiti si neastamparati, zilele astea am avut impresia ca mi-a schimbat cineva copilul. Numai maraiala si Nu Veau am auzit. Adica nu vrea nimic din ce trebuie, sa se imbrace, sa umble normal, sa pape...Vrea doar sa fuga continuu, oriunde am fi. Sper sa treaca ca m-am saturat de alergat si convins copil.
Maraki tare dulce e Angelo, in poza de pe topogan pare asa mare.iar tu mami esti f. moderna si nu ai zice ca ai trei copii din care 2 asa mari.
Astery stiu ca, cortizonul umfla, da pofta de mancare si ca e obligatoriu sa nu pape sare si dulce daca e administrat mai mult timp.Cand eram in spital mi-a zis dr. ca mananca asa mult de la cortizon dar isi va reveni dupa ce nu mai ia si asa a fost. Deci e f. posibil sa treaca tb. asta.
Bumbita, felicitari pentru apartament, sa-l stapaniti sanatosi. M-am delectat de dimineata cu postarea ta. Acum caut poze cu pitici.
Mirela si Anasol, mai e putin si va tineti puii in brate.
Va pup fetelor.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ANASOL,LA MULTI ANI SI NASTERE USOARA ITI DORESC!
FLORININI,mai povesteste de baietelul tau frumos(pare fetitza in poze,e un dulcic)
BUMBI,sa stapaniti sanatosi apartamentul,tare ma bucur pt voi!si ca de obicei ,esti atat de optimista si energica.poate se lipeste si de mine putin di energia ta ca la momentul actual ma aflu in butoiul cu depresie si de abea ma misc...
ai inteles bine,CATA e gravi.din pacate nu prea stiu cum se simte,sper ca bine si poate se indura sa ne mai zica si noua cate ceva.
ASTERY,are si razvi o perioada mai nasoala.iti doresc multa rabdare sa treci si peste asta si pup baiatul frumos sa nu se mai imbolnaveasca
GIO,MIHA,MARAKI,ETC,pupici
scurtisimo despre noi....cred ca am un col super beton,pe cat de repede a iesit dani la 35 de sapt,pe atat de intarziat va fi andrei ,cred.sincer nu mai am rabdare,fac nopti albe,ma misc ca o balena,mi-e ciuda ca nu mai sunt asa de sprintena ca inainte...
dani a fost si el incantat de operatiunea de ciocnire a oualelor.daca-l lasam cred ca le spargea pe toate.acum s-a pricopsit cu ceva febra si SN de la o verisoara unde am fost duminica in vizita.ieri in parc mi-a pus rabdarile la incercare inundandu-ma cu lopeti de nisip.degeaba si-a luat ceva palme la fundulet,sau ma faceam ca plang,sau il luam de o aripa si ziceam ca-l duc acasa.zicea "mami iata-ma"sau se maraia un pic si iar ma trezeam cu nisip in cap,si eu si mama.
ma mai uimeste si el cu propozitii de genul:"dani a dormit.s-a facut mare.sa-l ajute pe tati la treaba."sper poate se apuca el de zugravit de camera care a ramas nefacuta si pe care o ocoleste taica-su cu atata stil...

http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (38) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

AliLa multi ani cu multa sanatate, fericire alaturi de familia ta frumoasa si implinita



Florinini si David (13.01.2006)
Albume poze David
www.dropshots.com/florina1" target="_blank"> David

www.fertilityfriend.com/home/1a93be" target="_blank"> Incercam...




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Anasol esti o draguta, nu ai zis tu nimica,de fapt nu e ziua ta...oricum mesajul a fost din suflet, chiar daca ptr. tine cu mare intarziere cu privire la ziua de nastere!!! Oricum eu iti doresc nastere usoara si stai cumintica pana pe 4 sa nasti cu doctorita ta favorita!!!Te pup si imi cer scuze ptr. confuzie!!!
Am fost o tuta
Si le-am indus in eroare si pe Maraki, Miha si Mirelutza!!!

Florinini si David (13.01.2006)
Albume poze David
www.dropshots.com/florina1" target="_blank"> David

www.fertilityfriend.com/home/1a93be" target="_blank"> Incercam...




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

florinini- io m-am bucurat cand am vazut mesajele voastre, m-am simtit tare bine....chiar dak nu e ziua mea, multumesc de mesaje.....

http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria 38+ si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput