Spiridusi de ianuarie-februarie2006 (289)
Raspunsuri - Pagina 16
toanca spune:
Giova, da director ceva nu te-ar interesa; si daca are deja un asociat de ce nu mai poate sa iaba unca unul?
Silvi, inteleg ca Alain are o ''gaura in piept''?
Te intreb pentru ca si matei are asa ceva si noua dr. ne-a spus ca trebuie sa-l dam neaparat la innot.
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Biancas spune:
Giova...eu nu am inteles despre ce afacere vb..ceva gradinita particulara sau ce? Sper sa iei cea mai buna decizie pt tine.
L-am filmat si fotografiat pe Dani cu noua freza. Ce ma enerveaza ca daca nu e aprins beculin camera nu se vede mare lucru. Si in camera e lumina buna. Ciudat. In Bulgaria am facut o prostie cat mine de mare. Intr-o zi la masa sa manance i-am dat aparatul si mi-a facut vreo 30 poze aiurea . Acum nu mai pot filma ca se baga imediat sa imi ia aparatul.
Pozele sunt aici: http://www.dropshots.com/biancas1#date/2008-05-08/17:56:23
Maine ajung deseara la 8 acasa ca am ore la faculta
Merg sa invat.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Silvia ma bucur ca ati mers in sf. la piscina. poate asta ii va face si pofta de mancare piticului.
eu mi-am luat partea a 3-a de la Ingragostita de un masai, la marco o carte cu Du-du =Scoobie Doo, si ceva carti de specialitate la Clau. Sincer, nu ne-am prea putut uita cum trebuie, caci marco alerga pe-acolo si era tot calare pe standuri.
Bianca l-am vazut pe tunsulici. mai ce freza de smecheros are!!!
Am vazut poze cu cel mai proaspat frate de spiridus. e un dulce ianis. azi au iesit din spital.
Haideti ca am inceput cu sf. povestii mele.
Ma gandesc de o groaza de vreme sa deschid o cresa/gradinita (acum imi amintesc ca am scris pe la alte subiecte ideea asta a mea).
Am fost si m-am interesat pe la toate ministerele, sanepid, etc.
am facut planuri, am cautat locatie. Este , intr-adevar multa alergatura, multi bani investiti, iar profitul il scoti in timp. nu poti sa spui ca e o afacere profitabila, cel putin la inceput.
M-am cam lasat pe tanjala cand am vazut ca nu am cunostinte unde trebuie, ca nu gasesc vila decat la preturi enorme, ca nu am atatia bani de bagat in gradinita, ca nu mai am pe cineva cu care sa impart tot stresul, alergatura si investitia.
Pe urma am primit o propunere de asociere cu niste italieni, nici nu stiau de ideea mea. Lor le-a venit si cand au auzit ca vreau sa fac si ca sunt de meserie, au zis ca-mi pun la dispozitie bani si nu-i intereseaza nimic. Mi-a suras ideea, dar iar eram eu singura care trebuia sa ma impart in n parti.
Sapt. asta mi-a zis dir. de la gradi ca sa ne intalnim la o cafea ca vor sa se extinda si ca au nevoie de o colaborare.
Recunosc, ca m-am dus cu gandul cam departe, sa ne asociem, etc.
azi mi-a zis ca e deja asociata cu cineva, ca au nevoie de personal calificat si de incredere, ca e dispusa la orice idee imi vine mie, sau modalitate, etc.
acum...problema e ce vreau eu? sa fiu o simpla angajata cu un salariu bunicel, sau sa am propria mea afacere in care ma bag cu totul si voi iesi peste 1 an.
parca nu as vrea stres, alergatura. imi convine un salariu bun, job ok, sefi ok, fara prea mult stres si bataie de cap?????? sincer...nu stiu.
Cam astea sunt gandurile mele din ultimul timp.
azi suntem singurei, tati a iesit la cina cu niste clienti, maine cu nasul lui marco si poate in weekend plecam si noi din Timisoara, sa vedem pe unde.
revin mai tarziu, daca nu adorm langa pitic.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
bumbita spune:
buna seara, doamnele mele!
biancas smeceheros rau baiatul asta al tau cu noua tunsoare. si nu stiu, frate, cum zici tu ca are 12 kile si un pic ca mie tot grasut imi pare. el cum mai e cu gradi? l-ai mai dus? noua ne-a fost cam greu primele doua zile- luni si marti - dupa vacanta de paste, adica s-a cam matzait el cand l-am dus, dar i-a trecut.
ai ininceput cura cu reductil? ma tot gandesc cum naiba sa fac sa mai slabesc ca se cam ingrasa...( nu gluma ) colaceii..... vine vara, vien strandul, vine costumasul de baie care nu-i mai acopera si TREBUIE sa fac ceva. offffffffffffff!!!!!
giovalinda , draga mea, iti doresc sa-ti lumineze Dumnezeu drumul si sa te ajute sa iei decizia pe care trebuie sa o iei. la un singur lucru trebuie sa te gandesti, cel putin din punctul meu de vedere, atat timp, cat sotul tau are un venit bun, tu nu ai pe nimeni care sa te ajute cu marcolino, trebuie sa ai timp si energie pentru copil.
este adevarat, ca la inceput, cu gradinita tra, vei alerga muuult pt aprobari, pentru publicitate, pentru amenjare spatiului conf normelor, dar....dupa ai satisfactia sa ai afacerea ta....banii vor incepe sa curga....si vei avea si libertate, zic eu.
pe celalalta parte, ai din start timpul si energia necesara copilului tau, insa vei fii oarecum constransa de un sef.
deci oricum ai da-o , este bine.
citesc si eu sa ma pun la curent cu noutatile si revin.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
MIHA78 spune:
Salut si de la Cluj, sau de langa el. Giova nu stau in oras, locuies la 15 km de Cluj, am ales asta ptr. a sta la casa, aici erau ai mei, loc destul si ne-a fost mai usor. E f. bine ce sa zic doar ca nu prea avem unde scoate copiii, altfel e o comuna dezvoltata sunt cam de toate. F. faina ideea ta cu gradinita, eu cred ca vor fi din ce in ce mai cautate, ptr. ca statul vad ca nu face mai nimic sa imbunatateasca conditiile, plus ca multi parinti sunt nemultumiti de faptul ca nu beneficiaza copiii lor de suficienta atentie in gradinitele de stat, asa ca e o alternativa gardinita particulara. Cred ca e mult de umblat, dar mai ales ca esti in domeniu cred ca ti-ar aduce mari satisfactii. La voi, din cate imi dau seama e si pb. ca ai devenii si tu f. ocupata, ptr. ca stiu ca sotul tau este deja in afaceri.
Bianca sa-ti fie de bine papica, nici eu nu ma incumet sa incerc asa ceva dar te cred ca sunt buni. Im. Ma uit sa-l vad pe tunsulici.
Ana cred ca Alexandre a fost in extaz in muzeu, mama mi-l inchipui si pe Tudor ce ar fi facut. Sa ne pui si niste poze cand poti.
Silvia ce bine suna iesirea la piscina.
bumbita spune:
mirela, mami, nu mai nascusi?! of, ca ce te inteleg prin ce treci. al meu a venit cu doua saptamani mai tarziu, nu vreau sa te sperii. mi te si inchipuiam cu copii cum ii ridicai tu in brate. totusi ai grija. cand te duci iar la dr? tin pumnii sa vina mai repede bebelinul....oricum taur iese.
silvi, mmmmmmm, ce te invidiez pe unde umblasi tu azi. super-truper!!!!! zici ca alain nu mai vrea lapte?! deloc?1 eu acum pe seara nu am mai avut lapte de comert si i-am facut la culcare lapte praf de-al lui bebe. si l-a baut tot, fara sa comenteze. poate ar trebui sa il dai la canuta sau la altceva. s-o fii plictisit de bibe. si la noi s-a mai intamplat. compenseaza dimineata sau ziua cu late lactate si nu-i problema. pupicei.
dana, tu cu frunzulitele tale. gelozia?! intervine inevitabil. deja se simte si la noi. daca ma joc mai mult cu edi, il gadil, se baga si sebi intre noi si vrea si el "razgaiala". da' nu-i asa ca e frumos?????? eu am incercat pe cat posibil sa-l implic pe sebi, sa simta ca ma ajuta cu bebe, sa-mi aduca pampersul, servetelele, hainele, crema, sa stea langa el sa nu cada din pat....si se simte f bine...este f protector cu edi.
mai citesc, descarc niste poze de la paste si din concediul nostru de paste si revin.
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
MIHA78 spune:
Silvia, cum are Alain pieptul infundat? Nu-mi dau seama la ce te referi, scuze ca intreb.
Toanca, de vis casa voastra, s-o stapaniti sanatosi, sanatate lui Matei sa treaca raceala.
Eu azi am fost la scoala, a ramas piticul mai mult cu mama si i-a fost tare dor de mine. Atat m-a pupat si imbratisar dupa ce am venit de m-am topit.
bumbita spune:
ioana multa sananate sotului si tie putere sa treci peste toate problemele, incuzandu-le si pe cele de la servici.
anasooool mamiiiiiiiii fericita felicitari. sa ai un bebe sanatos si mancacios si tie lapteeeeeeeee din belsug. te asteptam cu poze si detalii asupra faptului.
toanca ce frumos vb tu de casuta voastra. apropate ca mi se face dor de a mea. hi-hi-hi. zici ca matei are nasul infundat. eu ii dau ori cu vibrocil ori cu pivalone si trece SUBIT. pupicei si sa-i vina pofta de mancare la micul mancacios.
giova din ce ziic tu....e clar...eu te-as sfatui, mai ales daca ai trei ajutaoare mari si tari - clau, italienii si directoarea ( experienta, relatii ) - sa te asociezi si sa-i dai drumul la business. cu gusturile tale, cu spiritul tau perfectionist sunt sigura ca vei face ceva super. bafta multa.
bumbita spune:
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
Giova spune:
a baut si piticul 300 ml laptic, din cana cu paiul. cred ca in curand renuntam la sticla cu biberon, dar la suzeta nu.
Bumbi chiar ma gandeam azi la tine, vroiam sa-ti aud parerea. poate ne auzim maine pe mess. hai ca ma uit la poze, ca vad ca ai pus o groaza.
Miha nu conteaza, casa e casa. am vazut ca si Clujul e super aglomerat. si daca ai curte ce spatiu de joaca mai vrei? atata doar ca nu are copii cu cine sa se joace, poate mai vin prietene in vizita.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)