Spiridusi de ianuarie-februarie2006 (289)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara,

Miha pe forum sant, pe la active Sant cu ochii pe forum si cu urechile la Inima de tigan plus ca trag si Asterix la jocurile olimpice pe cd( sa-l vad in seara asta ) Sa se bucure si sa se joace sanatos Tudor cu jucariile noi
Dana mie nu mi se pare asa devreme pt mobil, din moment ce este pe cartela poti sa stai linistita Cand o sa vada Oana ca nu mai are unitati, o sa fie mai atenta cand incarci cartela Angelo butona la greu pe la 1,5 ani, baga singur clipuri, cantece...pana la un moment dat( acum vreo 3 luni ) cand brusc a renuntat la mobile( era cu 2 ) pt. ca invatase deja sa stearga tot si nu mai avea ce sa vada pana trageam eu altele noi.
Toanca foarte frumos ai descris casuta voastra Sa fiti sanatosi, fericiti si la cat mai multe realizari
Nu mai stiu ce am citit.....Ana de France, mi se pare foarte complicat cu suvite, e mult mai greu sa ma vopsesc dupa...oricum nu mai am rabdare sa astept dupa coafeza, nu stiu cand poate sa vina la mine si eu sant vai de capul meu( mai bine zis de parul meu ) Maine cred ca imi pun vopsea in cap, culoarea mea obisnuita-negru Vroiam si vreau o schimbare dar sa ies ca o ciumafaie pe strada nu mai pot
Astery nici eu nu am priceput prea mult: e de bine diagnosticul? Adica e ceva mai usor decat autismul?
revin..am uitat ce am citit.....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Silvi nici mie nu imi place sa indoi mansetele la pantaloni, Angelo are doua perechi de blugi dar asa e modelul jos. la bluzite sa stii ca eu mai indoi o data, mai merge....Angelo poarta 98 dar pantalonii trei sferturi i-am luat 104.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Bianca nu am fost plecati decat aici langa bloc in parc. E misto acolo, treaba e ca am de urcat pana la tobogane, mi-e frica sa-l las singur pe Angelo ca sant si ditamai pietroaiele, sa nu se impiedice sa cada cu capul de ele....a venit azi un baietel cu o luna mai mare decat Angelo....maica-sa nu se agita deloc, il lasa peste tot fara sa fie in urma lui...eu din aoleu si vaaai nu ieseam cand vedeam cum se impiedica si putea sa cada Copii nu prea sant, azi am vazut doar 3 la ora aia nu prea vin in parc, e pranzul....eu merg de la 11.00-13.30

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Deci nu va plac cracii de broasca ....hai mai ca sunt buni...asha am zis si eu ca nu pun in gura asha ceva, prima oara cand a adus Nelu am facut scandal sa nu ii prajeasca in tigaile mele sa le "spurce" dar dupa ce am gustat prima pereche..... Eh...noua ne plac, am inteles ca sunt f scumpi, vreo 15 perechi sunt 50 lei la restaurant. Si eu am avut peste 100. Dar cand ii prajesti...nu ramane nimic de ei.
Cosmi vad ca si tu mananci ca si Nelu...numai ce cunosti , nici Nelu nu face incercari la mancare, isi pune in farfurie sau isi comanda ce stie exact ca i-ar placea. De multe ori am patit ca la restaurant eu imi comandam un fel de mancare ce nu il mancasem doar ca sa il incerc si sfarseam sa mananc mancarea lui care 95 % era cartofi pai cu ceafa la gratar sau antroicot.. (a mea i-o dadeam lui).
Miha, nu stiu despre ce masina de pompieri spui..eventual daca ai un link da-mi si mie. Daca stropeste...nu stropeste peretii?. Cred ca Tudor e incantat de jucarii.
Giova, urata faza ti-a facut Marco in parc. Chiar ca iti trebuie rabdare cu un copil la varsta asta. Eu raman socata de multe ori ce diferenta de temperament e intre sandra si Dani. Pai cu domnisoricul vom avea mult de furca. In seara asta i-am zis "Hai Dani la culcare" la care el " Nu viau" si fuge razand iar Nelu s-a enervat si i-a zis "Daca mai spui o data nu viau te bat". (i-am spus ca si Razvan de Ioana face la fel cu "nu viau"). El zice nu viau la nani dar tot vine nu face figuri. La mancare e problema...in seara asta( la 19.30) a baut 300 ml cacao si a mai mancat 2 felii de salam cu mustar ca altceva nu a vrut. Am ajuns seara sa il intreb ce vrea sa manance si tot nu mananca ce ii dau. Asa ca Miha...si eu mi-am calcat mult principiile in privintza domnisorului. A ajuns sa manance pe sfert cat manca cat era bebe. Ii pot numara vertebrele la coloana asha i se simt. Era innbeunit dupa paine cu unt si gem sau miere...acum nici aia nu ii place, ii placea almette...acum nimic nu mai e bun. "Mami face cao"- cacao, asta e buna..in rest nimic...sau prostii. Eu sper ca e doar o perioada.
Pe la 7 au venit socrii cu el si cand am deschis usa Dani era tuns. Ii sta bine...e tuns ca de obicei, doar ca are breton si coafeza i l-a facut cu gel si i l-a ridicat in sus. Era cu parul cam mare si ne-au facu un serviciu ca l-au tuns ca urma sa il ducem noi la tuns. Nu a plans deloc, a fost cuminte si a stat cuminte. Mi-a zis soacra-mea ca coafeza i-a zis sa inchida ochii si gura sa nu ii intre par iar Dani i-a scos limba.
Scriu la mesajul asta de mai bine de o jumate de ora, am vb si la telefon si a fost si o vecina la mine

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Giova, acum am vazut ca ai trecut de 10.000 mesaje...nu trebuia ca moderatorii sa iti puna "o stea in frunte" ? Intreb si eu. Despre spitale...brrr..eu cand aud de Cluj mi se ridica parul ca acolo e patria cancerului, toti bolnavii de cancer acolo ajung ca acolo sunt cele mai bune aparate si cei mai buni medici. Si tatal meu a fost internat vreo 3 ori acolo, cu toate ca si aici este spital dar era stricat aparatul si urma sa se repare si nu s-a mai reparat.
Maraki, dupa aia am vazut ca ai scris ca erai in fatza blocului..mi se pare ciudat ca e pustiu pe acolo. Pai in Romania la orice ora din zi in orice parc tot gasesti pe cineva.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi am iesit in oras si ne-a salvat tati, a venit mai repede de la birou si am plecat in centru, la terase, inghetata si un targ de carte. am cumparat vreo 2 carti si cam atat.
In iunie va pleca Clau pt. cateva zile in Italia pt. incheierea unui contract, asa ca ma gandesc de pe acum ce trec pe lista de cadouri/cumparaturi.

Miha mai are bubite, dar nu asa de evidente. tot nu stiu de la ce a facut. sa inteleg ca voi nu stati in Cluj?
Maraki fain parc aveti, chiar daca e cam pustiu. ce e drept si la noi aici e pustiu in orele de liniste, cand piticii dorm. dar in rest e prea plin.
Miha, Bianca si eu am incalcat multe principii. zau ca nu stiu ce sa mai fac. cum zice Clau...multa rabdare!!! dar as vrea sa vad cata ar avea el, daca ar sta cu el prin parcuri.
Mama mi-a zis azi sa-l duc la ei la Alba, macar cat e perioada asta naspa, ca tare cuminte e cu ei si asculta. dar nu pot sa-l stiu asa de departe de mine. asa ca...tac si rabd.
Cosmi cu rabdarea...da..incerc sa ma educ pe cat posibil. Dar tutun...nu mai pun in gura.

merg si eu la tv, pe maine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Bianco si tocmai ce ti.am scris in drop sa nu-l mai tunzi asa scurt pe Dani Fii-miu toate mesele de azi le.a avut cu branza crema( dulce ) Nu a vrut nimic altceva...oare nu i se apleaca? A inca o chestie: parcul nu e in fatza blocului, e langa noi, traversez strada si intru in parc, merg vreo 10 min. pana la leagane, pana ajungem acolo sant spatii verzi imense, lac cu gaste salbatice.....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Bine mai Maraki ca acuma zici de freza lui Dani(nu am vazut comentariul decat acum ca ai zis). Si Nelu zicea chiar in Bulgaria sa nu il mai tundem o perioada ca ii sta bine cu parul mare...dar una zicem si alta facem si apoi am zis sa il tundem ca vine caldura . Si daca stau sa ma gandesc Sandra avea parul mare si nu ii era cald. Acuma e gata...poate am sa il cresc la toamna, dar e f dificil de crescut parul tare. Nu il pui cum vrei tu, sta cum vrea el.
Miha, uite cu ce se distreaza Nelu la ora asta, se potriveste si la Tudor acum ca i-ai luat si utilaj in dotare
http://www.trilulilu.ro/cristi109/0022d61d0bbb09
Merg sa ma spal pe freza si apoi la nani. Maine merg la ITM la 9.30 asha ca imi beau cafeaua acasa de dimineata. Si dorm ceva mai mult.
Somn ushor tuturor.
P.S. M-am uitat la poze sa vad comentariul Marakinei si mai bine ii sta lui Dani cu parul mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Miha super ca ai fost incantat de jucarii, sunt frumoase cele de la Quelle. Am remarcat ce scumpe sunt in Cluj jucariile de import isi adauga niste scoruri, cele dela lego erau la dublu pret fata de aici,niste excroci parerea mea. Noi iesim in we cand suntem liberi si in timpul saptamanii aici in parc ca e superb e imens cu tot felul de miniparculete amenajate si o iarba din aia taiata la dimensine o placere. Sincer cred ca si din cauza ca nu prea avem prieteni in zona si incercam sa ne organizam noi singuri dar ne-am obisnuit si asa...ne adaptam.
Giova asa e si Alain in parc si peste tot fuge nonstop si face numai ce vrea il cert si plangeeeee de parca l-am omorat. In seara asta am fost sa schimbam slipul si nu aveam fisa sau moneda sa luam carucior i-am dat un carucior din ala de copii de cumparaturi si a fugit cu el in tot magazinul ca un bezmetic si eram la Decatlon un magazin de articole sportive imens. Am iesit cu circ imens ca nu vroia sa lase caruciorul, in parc la fel s-a terminat cu circ ca vroia pe pistele de ciment cu inaltatoarele alea mari pentru cei cu bicicletele si a plans ca nu il lasam. Pe mine ma cearta Jean-Paul ca nu sunt serioasa cand il cert si se prinde asta mic dar nu pot ca ma infunda un ras
Maraki eu nu pot sa i le indoi la asta al meu si le desface si trage de ele de ii ajunge maneca la calcai o sa merg pe la C&A sa vad ce au de vara ca niste bluzite de corp imi trebuie. La blugi ii mai indoies si eu la unii ca asa e moda Pana la urma ce culoare de par iti faci?

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Extraordinar de prost imi merge netul
Cosmi bine ca si-a revenit piticul, f bine stati cu kg, felicitari.
Ioana pupici si salutari de la noi. sanatate multa si daca te pot ajuta cu ceva pls sa ma anunti.
Am uitat sa va intreb, fetele din Romania, ce le dati de pofta de mancare la pitici, o sa vina soaca mea la noi si vreau sa ii zic sa imi aduca ceva ca nu se mao poate asa cu Alain, ii fac tot felul de meniuri si sfarsesc prin a le manca eu ii numar coastele asa de slab e .
Sa il laud un pic pe piticul meu ca face si lucri simpatice. e tare afectuos si pupacios seara ii trebuie sa ma asez in pat cu capul pe manuta lui sa ma tina asa, cum il tine pe al tati. Imi tot zice pupa mama Isi aduna jucariile foarte frumos pe categorii masinile in cosul de masini, lego in cosul lui si cele de la disney in cosul lor daca ii pun ceva gresit ma corecteaza si le pune la loc, e tare dulce.E intr-o faza in care nu are rabdare cu desenatul sau cu plastelina dar face singur lego si se joaca in sfarsit cu jucariile muzicale si imita ce aude acolo.Are rabdare sa rasfoaiasca o revista cu masini din scoarta in scoarta si isi recunoase toate desenele dupa carcasa. Cel mai simpatic e cu salutul, saluta si de 4 ori daca nu ii raspunde cineva si daca vrea sa plecam incepe si zice ovoallll pana plecam nu mai tace. L-am invatat sa zica te rog daca vrea ceva si iese ceva "te oooog" dar asa frumos suna si ma santajeaza acum si obtine tot ce vrea ca nu rezist la mutrita plangatoare si ooog-ul ala zic cu drag.
Si uite asa e o combinatie de copil simpatic cu dracusor.....asteptam sa mai "creasca" sa fie mai cuminte cica, speram ca vom dormi si noi candva linistiti noaptea si ne vom putea uita la un film fara interupere de desene

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput