Ai nostri, ca brazii! dec(04)-ian&feb05 (63)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Bestutza imi pare rau ca nu sinteti bine. Insanatosire grabnica acolo!

De ce a spus doctorul ca au avut pneumonie? Au facut radiografie? Au sa recupereze rapid, ai sa vezi. Cind faceti operatie lui Tudor? Multa sanatate la voi acolo!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bestuza, imi pare rau de pataniile voastre. Sa se termine o data toate relele astea.

Si eu am probleme, am dat in sinuzita alergica.
Toata noaptea am avut dureri mari de cap, de maxilare, miros nu mai am, si m-a diagnosticat sotul de la distanta :), si a nimerit-o, ca am gasit si eu articole explicand clar ce am eu.

Acum trebuie sa vad ce sa iau, ca pana acum, nici un analgezic nu m-a ajutat.
Ma dor ochii, tot capul, maxilarele, sunt ametita, si uite cum, in loc sa ma odhinesc in aceasta mini vacanta, eu stau si zac....

Bestuza, e bun Elias pentru copii? Intreb, deoarece am observat ca tu numai acolo ii duci, si ma gandesc ca ai tu un motiv pentru care ii duci acolo.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bestutza, multumesc pt. urari!
Imi pare rau ca ati fost bolnaviori...sanatate multa!
Cat am stat in spital am iesit afara putin, venisera finii la mine cu cel mic, eu nu te-am vazut...dar la cat eram de aeriana, sigur nu te observam...vorbea lumea cu mine si eu ma uitam prin ei Pe Vlad nu l-a adus la spital sa ma vada, n-avea rost...

Crinuta, Vlad e super incantat de bebe, ma ajuta la schimbat, imi aduce diverse lucruri. Cand il alaptez vine si sta cu mine, il pupa tot timpul. Cand doarme bebe stau cu Vlad cat mai mult, insa nu prea reusesc, pt. ca mai trebuie sa fac o mancarica sau sa-mi fac rapid un dus si sa manac ceva...totul e cam pe fuga...
Ma ajuta mult tanti Lica, dimineata iese cu Vlad afara, apoi ii da sa pape si il culca si pot sa-mi fac si eu linistita treaba. Pe seara mai vine soacra si il scoate iar pe Vlad afara.

De maine ies si eu cu bebe la plimbare, numai sa fie vremea frumoasa.

Am inceput sa ne agitam cu botezul, va fi pe 29 iunie, mai devreme n-am gasit liber pe nicaieri.
Si colac peste pupaza, sotul s-a intepenit de spate acum cateva zile, aseara s-a dus la spital si si-a facut niste infiltratii si o radiografie si are un inceput de discopatie lombara . Nu are voie sa ridice greutati, sa care...tot ce ne trebuia...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Dau in disperare.
De 3 zile am dureri non stop, care nu raspund la nici un medicament.
In viata mea nu am avut asa ceva, imi vine sa plang.
Cand ma gandesc ca vine luni si trebuie sa merg la servici, , io, care abia ma tin pe picioare.
O sa incerc toate tratamentele naturiste, ca restul vad ca nu ajuta deloc, dar deloc.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, ce rau imi pare ca nu ti-a trecut...sanatate multa! ai fost la medic?

Ixxi, de cand ma tin sa-ti spun: chiar inainte sa nasc cu cateva zile am fost sa vedem niste gradi particulare, printre care si cea la care este Piersicuta. Cand ni s-au prezentat grupele, am intrat in clasa si am pus ochii pe Cristinica!! nu am stiut ca ea este la acea gradi. Si am intrebat-o pe educatoare daca o cheama Cristina si daca taticul ei este maaare si cu barba si mi-am dat seama ca e ea! Hi, hi! era asa de cumintica! a stat si Vlad cu ei vreo 10 min cat am vizitat noi gradi, mi-a placut de directoare, foarte draguta.
Spune-mi si mie ce impresie ai de gradi si cum e cu mancarea acolo.
Multumesc mult!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Crinuta, incearca si niste picaturi de nas cu propolis. Sunt fff scarboase dar eficiente. Se cumpara de la farmacia apicola din Maria Rosetti, le prepara ei acolo si costa o nimica toata. Eu am o sinuzita recurenta si cu asta m-am tratat. Le pun si cum simt cel mai mic semn de raceala si functioneaza aproape mereu. Numai sa le suporti la gust...
Bestutza, of, offff! Ce rau imi pare ca ai avut asemenea peripetii cu copiii. Cat despre chirurg eu zicsa-l duci la Budimex la Nina Bratu. Acolo au fost Liviana cu Matei si Ana Maria cu Victor (tot pt. hernie). Din ce am auzit e cea mai buna pt. asa ceva. si sa auzim numai de bine!
Bubu, felicitari mami pt. baietel! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos si foarte norocos! Cand pui poze sa-l vedem si noi?

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Azi pentru prima data am avut vreo 5 ore fara dureri, dupa N medicamente.
Acum au revenit, dar parca mai suportabile.
Tomasa, mi-a cumparat chiar azi mama picaturi cu propolis, dar cred ca nu sunt aceleasi, deoarece astea nu sunt scarboase, sau eu, neavand gust ( nu am aproape deloc gust, nici miros) nu sesizez.
Sunt de la Nazomer, si au propolis.

Bubu, nu cred in metodele gen punctii, operatii, deoarece eu am avut operatie de deviate de sept si a fost egala cu 0.
De asemenea, mama a tratat-o pe bunica cu nu stiu ce comprese, din rasina de nu stiu ce, cu tuica, ma rog, dupa ce i-a facut asta, n-a mai avut bunica-mea in viata ei probleme, desi pana atunci trecuse prin toate, punctii, tratamente, etc.
Eu vreau sa merg pe tratamente naturiste, in care cred.

In cel mai rau caz as face o radiografie la cap, sa vad ce si cum, mai ales ca eu citeam, ca ori te dor maxilarele, ori ochii, ori fruntea, iar pe mine ma dureau toate

Hai, ca v-am innebunit cu problema mea, dar orice sfat e binevenit.
O sa ma apuc si de inhalatii.Am citi ca ajuta enorm.
In afara de asta, vreau sa renunt total la covoare/mochete, si cand voi putea sa cumpar aparat de purificat aerul.
Am inteles, de la cineva care s-a luptat ani de zile cu rinita alergica, sinuzita, ca asa a scapat de toate problemele, eliminand cauza, si nu doar efectul.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Bubu, ce mai face sotul tau? I-a dat vreun tratament ceva?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Rayan are in continuare cam 37,5, 37,6, si a depasit deja vreo 9-10 zile.
Deja iau in serios problema, deoarece se stie ca o viroza simpla trece ( febra) in 7-8 zile.
Mi-e teama de pneumonie interstitiala, asa ca, daca nu ii trece pana duminica, de luni incep antibioticul.

De ce vin toate in acelasi timp, nu stiu.

Macar el e ok, are o stare generala ff buna, mai tuseste sporadic, dar cam atat.
Cu toate astea nu-mi place febra asta, cu toate ca e mica.
Infectie urinara nu are, deoarece tocmai i-am facut analiza si e perfecta, deci.... eu cu plamanii am o obsesie, mai ales ca stiu ca pneumonia aia interstitiala e tacita rau, si doar la radiografie se observa, si zau ca nu-mi arde sa il iradiez din nou, doar sa-mi confirme ca stiu eu deja.
Mai astept vreo 2 zile, sa vad ce si cum.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Hristos a inviat!
Dragi mamici, cum ati petrecut Sfintele sarbatori?

Noi am revenit in Bucuresti dupa ce am petrecut cateva zile cu parintii mei la Braila. Vremea a fost cam urata, ploioasa, dar a fost ok sa revad persoane dragi si sa petrec ceva timp cu ele. Baietii s-au comportat bine, Matei a facut o groaza de nazdravanii, dar cum este si un dragalas, toata lumea i-a trecut cu vederea nazbatiile. Sunt mandra de el ca a memorat o poezie relativ lunga, "La Pasti" -scrisa de Toparceanu - dupa ce i-am citit-o seara timp de cateva zile. Mamaia l-a invatat o poezie f draguta (Moz Andrusca) iar M a retinut-o in aceeasi zi. Bogdanel se face si el mai nazdravan pe zice trece, e vorbaret nevoie mare, face si cativa pasi singurel, a inceput sa ne imite in anumite gesturi si cu anumite sunete. Sunt tare fericita sa vad cat de frumos cresc puii mei, impreuna.

Bubu, si la mine lohiile au tinut 6 sapt dupa a doua nastere. Ma bucur ca ti-au trecut lohiile. Cum mai e Vladut? Poate a devenit neascultator din gelozie? Unde veti face botezul?
BESTUTZA, mi-a parut tare rau sa aud ca ati avut asa neplaceri taman de Pasti. Cum sunt copiii acum? Multa sanatate! Confirm spusele lui Tomasa. D-ra Bratu de la Budimex este un chirurg si un om cu adevarat deosebit si prefesionist.
Crinuta, sanatate tie si lui Rayan.
Leta, voi ce mai ziceti?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani

Mergi la inceput