Ai nostri, ca brazii! dec(04)-ian&feb05 (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Fetelor intru un pic sa va dau de veste mi se pare ca voi nu stiti insa Mona a nascut un baietel , Codrin a venit pe lumeeeeee! are 3,950kg la 36 de saptamani de sarcina , prin cezariana .
Eu am planuit de asemenea cezariana pe data de 17 iunie .
Sper sa fie bine pana atunci .
Felicitari Kita pt. sarcina de abia astept sa aud ce ai .
Bubu si tie deasemenea felicitari pt. puiut , am vazut pozele ce diferenta intre copii , cred ca si Mandy o sa mi se para mare cand se va naste puiutu mic .
Mai revin cand mai am vesti .Va pup .

Alina 35 si Mandy Stephanie 3 ani

http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Alina, chiar nu stiam de Mona! Wow, ce grasunel, ma bucur nespus pt. ea tinand cont cat a suferit cu sarcina asta.
Felicitari Monalac, recuperare usoara si rapida! Bine ai venit pe lume bebe Codrin!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Monalac, felicitari pt nasterea Codrin! Sa va traiasca micutul si va aduca numai bucurii. Asteptam vesti de la tine si desigur poze.
Alina, multumim de informatie. Iti tinem pumnii si tie caci nu mai ai mult. Mandy ce zice de apropiata aparitie a fratiorului?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Felicitari pt. baietel, Monalac!!! Sa va traiasca si sa aduca numai bucurii in viata voastra!
Multumim pt. veste, Alina Maria. Si tie sarcina usoara in continuare!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Vineri am avut o confirmare ecografica, am un hematom care se pare ca s-a spart;mi s-a spus ca trebuie urmarit ca sa vedem daca se mareste odata cu sarcina;

Monalac felicitari.......

Kitacu fulgulet +11S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Monalac, felicitari! Sa iti traiasca micutul!

Kita, imi pare rau. Mama lui de hematom, ca il si bat acum.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Buna fetele,

M-am intors din delegatia din US si am scris despre experienta traita aici: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=121572&whichpage=10 in josul paginii (pt cine interseaza)

Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Monalac, felicitari !

Kita, sanatate multa !

Liviana, am citit povestea ta despre US, am vazut si pozele. Cred ca a fost super. Bine ai revenit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

La cat de rau ma simt azi, imi vine sa las balta dusul la mare; caci de maine si pana duminica avem platite niste bilete si mama nu vrea sa plece numai cu Gabi, iar Andrei abia asteapta sa plecam; cred ca asta la mobilizat sa nu mai urle in fiecare zi cand il lasam la gradi;
In alta ordine de idei, saptamana asta este a treia in care il duc consecutiv la gradi, ceea ce este o performanta, insa incepe sa ma faca de rusine; stiti ca la 2, 4 luni Andrei nu mai avea pampers; ei va spun ca toata saptamana trecuta, in fiecare noapte a fa cut pe el; uneori se trezea si in miez de noapte si striga ca e ud, dar spre final il gaseam asa dimineata cand sa plecam de acasa; iar ieri a culminat cu facut pipi pe el la gradi, inainte de masa;

Ma intreb care or fi cauzele; ori e strssat de gradi, desi nu prea cred sa fi tipat educatoarele la el sau sa il fi facut de ras, sau a fost o razbunare a lui ieri caci nu il mai lasam seara sa adoarma la desene (imi adormea intre 10.30 si 11 cu desene, iar fara il puneam in pat pe la 10 fara ceva, si adormea cam intr0un sfert de ora)si ieri nu l-au luat afara in parc, si l-au lasat la gradi.
Voi ce credeti?
Sau o alta ipoteza de care imi este frica, sa nu aiba o infectie urinara...

Kitacu fulgulet +12S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Kita mami, curaj caci vor trece si greturile. Poate e fetita si de asta e altfel sarcina. O sa-i treaca "pisharceala" lui Andrei, nu te ingrijora. E doar o faza, si Matei a facut la fel.
Lali, multumim.

Nici noi suntem prea bine, taman azi de ziua puiului meu mic si iubit.
Matei are varicela, e in carantina pt 2 sapt timp in care nu are voie sa iasa afara sau sa manance chestii acre (bors/citrice). La cresa nu-l va primi urmatoarele 3 sapt.. Bogdanel a facut ieri un pic de febra (38 si 38.5) probabil din cauza ca deja a contactat virusul. Perioada de incubatie e de max 3 sapt, asa ca astept sa ii apara si lui bubite poate next week. Matei pare sa aiba deocamdata o forma usoara, in prezent avand doar 10-15 bubite. Se scarpina la cap si daca va mai continua cred ca o sa-i pun manusi. Nu vreau sa-i ramana urme.
Motzul l-am amanat, probabil cel mai sigur va fi in iulie. Nasa si mama mea nu au facut varicela, asa c anu vreau sa-i expun. Si ca sa fie totul frumos, probabil va trebui sa amanam mersul la mare cu copiii, planificat initial pt luna iunie. Sotul m-a "amenintat" cu o delegatie peste 1-2 sapt si deci nu mai pot de bucurie. Sunt asa de trista caci nici nu-mi vine sa mai fac tort. Maine e si ziua sotului...

Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani

Mergi la inceput