Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 15
Shose spune:
Irinukule saru'mana!! Sa'i aratzi lu' Palugel pozele....ca ochii care nu se vad...sa nu se uite cumva. Io iau laptopul in pat si i'l arat pe Palu' periodic
Shose pe el de frumos
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Ereena spune:
irinouka, anca diana e plecata cu bb calin la roman , la parintii sotului. sunt bine toti trei
Irina de Matei
POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE
cynthia_ spune:
Mie dr. de familie mi-a recomandat ser fiziologic cand sunt rosii ochisorii si evantual curg. SANATATE
quote:
Originally posted by grati.ela
Miri am pus deja pozici cu bebeii mei...
Fetelor help! Tudor are infectie la un ochisor i-am pus lapte de mama si a avut o reactie urata imediat: i s-a inrosit ochiul si toata pielea pe frunte, nas in jurul ochisorului...sa lesin de stres!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
oua de paste:http://community.webshots.com/album/563217689zNTIPV?vhost=community
OCTI
mamica de octavian- 31.12.2007
Ereena spune:
cinthia ,ti-am pus mai jos un link care nu duce nicaieri ca sa vezi cum poti scrie doar numele albumului la samnatura. da reply with quote la mesajul meu si copiaza linkul in semnatura ,de acolo e foarte usor ai sa vezi
aici scrii numele albumului
Irina de Matei
POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE
Laura Ioana spune:
Fetelor am intrat scurt ca mi-am mai amintit o faza ce-am patit (de fapt mi-era cam asa sa va povestesc):
Am cazut pe scari cu fata in brate Am alunecat pe talpa adidasilor si m-am dus pe spate! Fata intr-o mana, paturica in celalta...am cazut in cot, fund, spate...ma dor toate cele, dar bine ca nu a patit Thea nimic! A inceput sa planga ca s-a speriat si m-am intors acasa sa o dezbrac sa vad daca-i intreaga...mi-era o frica sa nu o fi loviiit! Cazusem in cotul de la mana in care-o tineam! A pazit-o Dumnezeu, ca ma-sa-i cam tuta se grabea pe scari cu minunea in brate! Bine ca a trecut, nici nu vreau sa-mi mai amintesc!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni
cynthia_ spune:
Ereena sa-mi zici ce am gresit ca nu am reusit!
oua de paste:http://community.webshots.com/album/563217689zNTIPV?vhost=community
OCTI
http://community.webshots.com/album/563248811jmUWcK]poze noi[/url]
Ereena spune:
quote:
Originally posted by Ereena
cinthia ,ti-am pus mai jos un link care nu duce nicaieri ca sa vezi cum poti scrie doar numele albumului la samnatura. da reply with quote la mesajul meu si copiaza linkul in semnatura ,de acolo e foarte usor ai sa vezi
aici scrii numele albumului
Irina de Matei
POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE
nu ai copiat bine tot modelul dat de mine
OUA DE PASTE
Irina de Matei
POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE
cynthia_ spune:
Am reusit MULTUMESC, UITASEM ULTIMELE GHILIMELE
OCTI
poze noi
Mitsu-bishu spune:
Neatsa!
Da, LaLa, am recuperat aseara si recuperez si acuma! Se vede ca ne cresc bebeii si isi fac program/ se cumintesc, ca incep iar sa curga paginile capitolelor ca-n vremurile bune!!!
miri, sa nu lipsesti azi de la apel, ca ei de cules multe urari, uite un LA MULTI ANI!!! si de la mine, sa fii sanatoasa, fericita, si iubita! Sa ne traiesti!
Creata, da, nu mai pot de emotie, botezul se apropie cu pasi repezi, eu simt ca nu o sa am timp sa ma pregatesc in timp util, ca nici nu m-am apucat , asa-s eu, "e timp!", las totul pe ultima suta de metri... Sper sa nu fie un fiasco!
mav, docdecap, superbe pozele si superb Serbanutzu', are o fata de ingeras, cu ochisorii aia mari si cu genele lui gigantice! Cred ca a fost o incantare pentru tine, mav, sa ai asa un finut, si o fericire si o mare multumire pentru parintii lui bb mic! docdecap, cu tot ateismu' tau, zi tu ca nu te-a emotionat botezul!
danonique, ce mai urieshul ai! ;)) Si noi am fost azi la "cantareala" si a iesit ca am luat iar, ca pe vremuri, 500 g/ 2 saptamani... Am ajuns la 7 k, uraaa! Cu "inaltimea" stam cam prost, abia avem 61.5 cm, si PC 42 cm, dar ne incadram binisor, zic eu!
ginnette,
grati.ela, hihi, frumos contrast! Sa ii faci si lu' Tudo' mai multe pozite asa si eventual sa le faci cate un album copilasilor, cu poze care sa alterneze! Cred ca ar iesi minunat! Contrar opiniei publice, Ozi e superba si acum, maricica, desi a fost un bebe pretios! Iar Tudor pun pariu ca va creste si el la fel de frumusel!
Speaking of Tudor, LA MULTI ANI!!!, nu numai lui ci si lui Daria de nemary, Luca de Miky_mamica, Razvan de Raca!!!
LauraIoana, vai, ce spaima! Si eu era sa imi "casapesc" odorul fara sa vreau, cand am scapat carutul pe cele 6 trepte de la intrare... ... O minune a facut sa nu se rostogoleasca... De atunci sunt foarte atenta cum il apuc! Aaaa... Si am facut multe nazdravanii de care nu v-am povestit! Cand i-am facut prima data baie era sa-l scap, evident, ca mi-a alunecat mana de la atata sampon, da' nu am vrut sa recunosc fiindca mi-era teama ca daca imi vad "isprava" scrisa o sa ma sperii de lipsa mea de experienta si o sa refuz sa ii mai fac baie singura... Am depasit momentu'... Alta data il tineam pe umar sa ragaie si ma plimbam cu el prin camera si nu am observat ca a adormit si ii atarna capul pe umarul meu si am "ras" cu capul lui un raft de cosmetice Eh, si ar mai fi, nu imi mai aduc aminte! si bine ca s-a terminat cu bine! Sunt absolut sigura ca tuturor mamicilor li se mai intampla, nu numai noua!
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!
Mitsu-bishu spune:
Laura, si cand am zis ca "am ras" inseamna ca am daramat vreo 10 flacoane de chestii cu capsorul lui fragil... Of, of! Mai voiam sa iti spun ca am observat ca acum cateva zile nu ai mai scris cu verde un mesaj... Ce s-a intamplat? :))
Eu ma duc sa il trezesc pe bby, ca imi plesnesc The Tzee-Tzee... Apoi dam o fuga prin Cora sa vedem ce a mai ramas dupa "invazia lacustelor" de Paste...
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!