Ingineri fosti, viitori...(21)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!
Fertelor din cate se vede a dat caldura, coltul ierbii si voi numai de calculator nu stati!
Asa ca eu care sunt invatat cu iarba inclusiv iarna nu ma minunez iar de soare nu se mai pune problema aici fiind eveniment. Dedci fac ceaiul si cafeaua pentru toata lumea chiar daca azi un pic intarziata din motive de sananate si de dus la medic cu una bucata alergie la degetele de la picioare de la ciorapi se zice. Mi-au dat astia creme si pastile de parca cine stie ce boala as avea. pe la pranz ma execut catre farmacie ca nu se mai poate.
aseara dupa cum spuneam ieri am executat o curatenie generala in una bucata camera de era luna.
Multumesc frumos Nico pentru urari!
Si acum sa ma apuc de treaba ca zbiara mostrele dupa mine si nu am chef sa vin si maine.
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ce somaj pe aici, 1 mai prelungit .

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

9+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:


HRISTOS A INVIAT!!!!!!!!!!! La multi ani, sanatate si tot ce va doriti dragele mele...si scuze de absenta prelungita, nu am avut acces la internet pe nicaierir pe unde am fost.

Iaca si eu ....la servici. Am fost la tara si la Rasinari (langa SIbiu), abia aseara ne-am intors dupa ce am stat in trafic de ni se lungisera urechile. Sunt tare suparata pentru ca luna asta aveam mare sanse de si din pacate m-am trezit cu o super infectie urinara cu sange, febra si alte nebunii de aseara nu mai stiam ce sa fac...asa ca am ajuns la camera de garda si bineinteles m-au pus pe antibiotice...i-am zis doctoritei ca ce ma fac daca e cu ochi si eu iau antibiotic.....si a zis ca n-are ce face, tb sa imi dea antibiotic, mi-a dat unul permis in sarcina dar clar ca pana in 3 luni (daca e sa fie) orice antibiotic este periculos....asa ca sunt tare, tare suparata pe treaba asta. Uf...in rest...toate bune si frumoase, am avut o vacanta superba, sper sa pun si poze cat de curand....pacat ca s-a incheiat asa...si chiar nu stiu cum m-am captusit cu prostia asta.

Va pup...trebuie sa mai si muncim de azi incolo.


Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:


am aruncat si eu un ochi pe aici inainte sa fug cu andra afara. tot fara bona sunt, dar azi ma intalnesc cu doua doamne asa ca am ceva sanse. din pacare sunt putine persoane care vor sa stea cu 2 copii.
anca nu mai fi suparata caci poti sa faci antibiotic si in sarcina. eu am facut la ambele sarcini chiar la inceput (cu andra la 7 saptamani). sunt antibiotice care sunt permise in sarcina. tie ce antibiotice ti-au prescris?

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

HRISTOS A INVIAT!
... si eu m-am reactivat dupa atata amar de vacanta, care asa de repede s-a scurs, de parca nici n-ar fi fost, zau asa!

Noi nu ne-am prea plimbat decat prin jurul cozii (a se citi Timisorii), din motive de sot super-mega-sarguincios care a dat liber la oameni doar in Vinerea Mare si-n Martea Luminata, dupa care a reinceput lucrul cu motoarele turate la maximum! ... Sa mai zica lumea ca nu se construieste socialismul in Romania!

Copii, bineinteles ca mi s-au virusat chiar din a doua zi de Paste si de vineri ii am pe antibiotic , dar asta nu ne-a impiedicat sa ne zbenguim pe afara, ori de cate ori vremea ne-a permis luxul respectiv.

Eu am mai luat si ore de conducere in tot acest timp si mi-am mai exersat maiestria si prin poligon, asa ca azi, cu inimioara-mi cat un puricel de mica, m-am scurs catre serviciu cu masina din dotare la care am asortat, bineinteles, o trupa constituita ad-hoc din care alergau voios dupa morcovii adanc infipti in partea-mi dorsala! Oricum am ajuns cu bine la lucru si sper sa-mi iasa figura si la intoarcere...

Va pe toate si revin, ca azi sunt full la lucru dupa aceasta minivacanta!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut!
am intrat sa va urez o saptamana frumoasa si sa aveti spor in tot ce va propuneti!
Noi suntem bine, azi fiind luni am multa treaba, am avut o durere cumplita de cap dar mi-a dat vecina o tableta si acum sunt ok.
Ieri am condus si eu de la noi pana la socrii si inapoi, merg ca melcul, cand e cineva in spatele meu ma panichez de numai, ma claxoneaza toti nerbadatorii...eh, de parca ei s-au nascut invatati!
Pisi, succes cu masina noua si sanatate nazdravanilor!
Kati, treci si semneaza condica...ce e cu voi? ai inceput sofatul? iti place?
nico, mult noroc in gasirea bonei!
Oti, cum iti merge? pofte ceva, greturi? Ana nazdravana ce mai face?

pupici la toate , fug ca aud ca bocane Luca cu ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:


Nico, mi-a prescris Augmentin. Problema e ca de la asta eu fac candida si ar trebui sa iau si Nistatin odata cu el.......
Pisi, hai mama, ca inginerele nu pot fi decat buni soferi...Eu azi am pus pt prima oara mana pe masinuta dupa 3 saptamani de pauza...si credeam ca nu o sa mai fiu in stare sa conduc ...dar nu am avut nici o problema. Ba chiar am realizat ca mi-a fost foarte dor de condus!
Oti, ce faci graviduto???? Cum te simti?

Mai fetelor, nu stiu voi, dar eu am mancat in continuu in perioada asta, mult si bun....trebuie sa ma opresc, noroc ca am inceput serviciul, ca o sa incep sa iau proportii!

Pup.


Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu supravietuiesc, am dupa pranz greturi de numai pot, dar uite asa stagnez la 60 de kg desi burta creste (ba chiar am avut si 62 de kg la inceput). Sunt tare lesinata ca nu mananc ca de obicei, am tensiunea mica 10/6 si bag o cafeluta mica la 3 zile ca sa-mi mai revin. Am pus poze cu burtica si multe poze cu Ana din ultima vreme.
In rest ma chinui sa mai gandesc cate ceva la servici, mi-e groaza ca in curand va trebui sa compun niste rapoarte.
Anca, nu fii speriata de antibiotic, pana se prinde bine bb nu se hraneste cu sange de la tine. Sunt foarte multe mamici care au luat antibiotic chiar la inceput sau au racit. Eu am facut otita fiind gravida cu Ana si tot augmentin am luat.
Pisi, stim noi ca ai ajuns cu bine acasa si maine repeti experienta si poate le dai liber iepurasilor cat de curand.
Nico, bafta sa gasesti o bona cum iti doresti.
Claudia, ma bucur ca si tu ai inceput sa conduci, bravo fetelor!
Katiiiiiiiiii, pe unde esti?

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

9+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:


Neata, inginerelor. Azi fac eu si ceiut?
Oti, am vazut pozicile cu burtica. Arati superb!!!! Ptiu, sa nu te deochi. In curand trece si perioada de greturi...hai ca mai ai putin, curaj!


Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

neatza buna, si insorita zi!

Mutamim de cafea si de ceiutz, iepurila.
mai sunt prin zona....

la toati inginerasele



Giani .. Mamica de ANDREI ,....


andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea

Mergi la inceput