Gradinite sector 5 - bila alba / bila neagra
Raspunsuri - Pagina 3
dandana spune:
daaaaaaa, sa revenim 
am fost la ada kindergarten, cel mai curat, da' curat, cel mai luminos, copii afara la joaca, spatiu de joaca generos, era 17.45. am vorbit cu directorul(patronul), stie ce e aia gradinita nu doar ca o afacere, adica stie si cum se spala la fund, evident nu o face acum
si nici nu stie daca fetele o fac. a recunoscut ca se sta la televizor dimineata "pana se aduna copii", asta e rau pt ca se pot aduna si destul de tarziu. nu sunt scari, baia arata superb iar la bucatarie mi-a venit sa plang, parca nu s-ar gati acolo. din pacate senzatia a fost de gradinita de vip-uri care isi pun copii in bratele celor de acolo si nu-i mai intereseaza.
la ioana nu am reusit sa intru
kikineata, nu cred ca va fi conil. educatoarea aceea, dana, nu a plecat, mi s-a povestit ca toti copii ei sunt lipiti de ea. problema e ca pitica mea, chiar daca are sub 2 ani va fi la grupa mica pt ca e mai mare decat varsta ei, mai activa, ma rog.
imi doresc pt gargarita un loc curat si sigur, asta pt anul asta pt ca eu sper din toata inima sa reusesc sa o duc de la anul la waldorf, anul asta m-am trezit prea tarziu
revin
dandana mamica de bebelusa
iubita 17.07.2006
flavia5 spune:
quote:
Originally posted by Naty
Buna!
Si eu sunt in cautare de gradi in zona Cotroceni/13 septembrie pentru a o inscrie pe Ioana din septembrie.
Deocamdata am fost la Happy Univers, care nu mi-a placut de loc. Mi s-a parut imbacsita, parca nu era prea curata si mirosea un pic. Si educatoarea care ne-a plimbat vroia sa ne ia ochii, ne prezenta totul ca fiind prea perfect. De ex. mi-a spus ca au program de somn obligatoriu si toti dorm. Eu m-am cam mirat, mai ales ca fie-mea va intra la grupa mijlocie si stiu sigur ca sunt copii de 4-5 ani care nu mai dorm dupa masa. Atunci a dat-o la intors ca e drept ca unii nu dorm dar ... stau cuminit doua orea in pat si in nici un caz nu ii deranjeaza pe ceilalti care dorm. Hai mai, ma lasi ...
Am fost si la Conil, care mi-a lasat o impresie un pic mai buna, dar nu grozava. Avantajul este (din punctul meu de vedere) ca vorbesc in engleza cu copii intr-una, nu au doar o ora pe zi, ca la happy unviers, fac optional balet si dans cu o balerina de la opera. Altminteri, cam inghesuit si un grup sanitar la toata gradinita mi se pare cam putin.
Mai avem pe lista: Ioana (la care mergem azi). Olga, Caruselul Povestilor, Cuibusorul Zanelor si Mario.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004)
3 ani!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
flavia5 spune:
quote:
Originally posted by dandana
buna mamici in cautare
noi am vazut happy si conil
(am inteles ca centrul conil este ff legat de caruselul povestilor, unde oricum nu primesc sub 3 ani, te trimit la coonil)
pareri nesedimentate pt ca abia ne-am intors
- la happy era mai curat, au o femeie care face curat seara, la conil se face curat in timpul zilei
- cam mirosea a mancare dar "hota este demontata" adica e posibil sa fie montata (cred ca au aflat ca se plange lumea)
- la conil erau mai simpatici, muuuult mai simpatici si mai calzi
- scari si colo si colo, parca mai rau la conil dar ei recunosc asta deschis
- sala de masa la subsol si colo si colo
- un singur wc si colo si colo, la conil se amenajeaza inca unul
- la conil parca mai saracacios si cam incarcat la happy
- aer inchis si cald la happy
- spatiu de joaca mic si colo si colo
- poarta deschisa la happy - rau, rau , rau
- sistem de comunicare substantial mai bun la happy (email, raport saptamanal, camere online cu plata suplimentara)
- posibilitate de program mai lung la conil, total refractar la happy peste 18
- cam militaros la happy, program de wchmmmm
- ceva dubios la hapyy - nu au avut grupa sub 3 ani, abia acum o formeaza, nu au inca educatoare, sau nu era inca venita
- grupa sub 2 ani de la conil are educatoare specializata in cresa
- mai multe ingrijitoare la conil
- copii cu pampersi sunt spalati la chiuveta la conil, un mare plus din punctul meu de vedere
- la conil am gasit camerele pregatite de somn si erau aerisite (am o boala cu aerisitul mai ales unde este posibil)
- iar dubios la happy, era ora 12 si nu iesisera afara, adevarat repetau pt serbare dar ....
- la conil mi-a accentuat ca ei ii scot afara si iarna, chiar daca e frig
peste putin ma duc la ada si va scriu
mai ziceti si voi
si daca aveti timp, vreau si eu ceva nume de mamici cu copii la gradi in zona, le intreb personal
dandana mamica de bebelusaiubita 17.07.2006
Happy Univers
Este o gradinita micuta, dar curata, cu 2 wc-uri
, loc de joca in curte
, la pranz copii chiar dorm! poate din 10 copii cat sunt la o grupa 2-3 nu dorm, dar asta nu inseamna ca ii deranjeaza pe ceilalti
-ca parinte pot vedea pe situl gradinitei ce se "mai intampla" la gradi si niciodata nu am avut motive de Nu vreau sa fac reclama gradinitei nu am niciun interes. Din contra 10 copii la grupa cred ca sunt destui. Dar chiar este pacat sa fie trecuta la bila neagra.