Gradinite sector 5 - bila alba / bila neagra

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

Si eu sunt in cautare de gradi in zona Cotroceni/13 septembrie pentru a o inscrie pe Ioana din septembrie.

Deocamdata am fost la Happy Univers, care nu mi-a placut de loc. Mi s-a parut imbacsita, parca nu era prea curata si mirosea un pic. Si educatoarea care ne-a plimbat vroia sa ne ia ochii, ne prezenta totul ca fiind prea perfect. De ex. mi-a spus ca au program de somn obligatoriu si toti dorm. Eu m-am cam mirat, mai ales ca fie-mea va intra la grupa mijlocie si stiu sigur ca sunt copii de 4-5 ani care nu mai dorm dupa masa. Atunci a dat-o la intors ca e drept ca unii nu dorm dar ... stau cuminit doua orea in pat si in nici un caz nu ii deranjeaza pe ceilalti care dorm. Hai mai, ma lasi ...

Am fost si la Conil, care mi-a lasat o impresie un pic mai buna, dar nu grozava. Avantajul este (din punctul meu de vedere) ca vorbesc in engleza cu copii intr-una, nu au doar o ora pe zi, ca la happy unviers, fac optional balet si dans cu o balerina de la opera. Altminteri, cam inghesuit si un grup sanitar la toata gradinita mi se pare cam putin.

Mai avem pe lista: Ioana (la care mergem azi). Olga, Caruselul Povestilor, Cuibusorul Zanelor si Mario.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004)
3 ani!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Naty, sa ne tii la curent cu impresiile dc ai timp.
De Happy Univers stiu de la o prietena ca e fff aglomerata, intunecata si incearca mereu sa mareasca preturile.
Olga cica e fff mic spatiul si sunt f multi copii...o mamica s-a exprimat ca ar fi inghesuiala.
Gradi Ioana ma tenteaza dar cica nu prea sunt copii, exista niste scari periculoase pe acolo.
CRed ca ar fi cazul sa incep sa le vizitez...dar mai astept vreo 2 luni. Cei de la Conil erau in parc intr-o zi...doamne ce debandada. Era un copil la grupa mica asa de amarat, cocosat de suparare...unul plangea...aici am inteles ca au probleme cu aerul...ma rog conditionat ca au sau n-au si ca lasa geamurile deschise...mi se pare cam veche casuta.
Eu sunt tentata de Cuibusorul zanelor, Conil si Caruselul Povestilor. Nici gradi Ioana nu iese inca din discutie dar tre sa vad la fata locului.

Anca-vlad ma bucur ca ai scris ca te-am vazut prezenta la multe topicuri pe gradi dar nu reuseam sa-mi dau seama la ce gradi l-ai dat pe baiatel pan la urma.

Chris ai mai vizitat ceva?

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Buna!

Am fost ieri la gradi Ioana si mi-a placut cel mai mult de pana acum.
E drept ca sunt niste scari din alea in spirala, dar doar cateva trepte, la Happy Univers si Conil era acelasi tip de scari dar mult mai lungi.
E mai micuta ca celelalte, dar mai aerisita, cred ca folosesc mai bine spatiul. Au ferestre mari, e lumina destula, era curat - curat si patroana, care ne-a intampinat mi-a lasat o impresie foarte buna.
Erau ceva copii, cu toate ca m-am dus la ora 5 dupa masa, se jucau in curte.
Am observat ca se ducea la WC insotiti, fiindca am stat multisor si au trecut cativa pitici pe langa noi.
Mancarea se prepara acolo, dar nu mirosea de loc si spatiul parea curat.
In fine, mai am vreo doua de vazut, dar cred ca o dau la Ioana.

Kikineata iti zic pe PM despre Caruselul Povestilor si Cuibusorul Zanelor.

3 ani!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Naty, noutati? Te-am zarit ieri in parc erai pe aleea rosie iar io urcam dealul. tatal tau venise mai devreme cu Ioana si tu mai tarziu. Imi place la nebunie caciulita lui si ii sade si bine. NU te-am strigat ca era foame la gargarita mea.

Mergi la inceput

Buna!

Ne-am decis la gradi Ioana, dupa ce am fost si la Olga Gudynn si la Mario&Prietenii.

La Olga e OK, doar ca nu mai au locuri in sediul vechi, isi fac unul nou in toamna si parca nu as vrea sa o inscriu pana nu stiu cum arata locul. In plus, programul lung e pana la 17,00 iar noua ne este imposibil sa ajungem la ora aia.

La Mario e luminos, curte destul de mare, dar fara tobogane si legane, doar cateva masinute, sali marisoare, curat. Nu mi-a placut insa ca nu au bucatarie, iau mancarea prin catering, ca WC-ul e la etaj, unde ajungi pe niste scari abrupte de era sa-mi rup eu gatul, ca engleza e doar optional si doar de 3 ori pe saptamana.

Asa ca azi mergem cu fata la gradi Ioana sa vada si ea si cred ca o si inscriem.

Kikineata merci de aprecieri. Imi pare rau ca nu m-ai strigat. Data viitoare ...

3 ani!

Mergi la inceput

Naty, tocmai vb cu o prietena care a hotarat sa dea baiatul la happy Univers. In mare mi-a zis ce ai povestit si tu. Ce am retinut si e important pt mine e ca Olga deschide prin Cotroceni un sediu mai mare astept sa-l vad ca cel din Unirii de ex am auzit ca e mic si la fel e si cel din Panduri. Aglomeratie. Pe mine ma intereseaza f mult spatiul de joaca.
De Mario mi-a zis ca au spatiu de joaca mare da e intre betoane si ca atea triciclete in dotare n-a vazut nicaieri. Cateringul nici ei nu i-a convenit.
Tu ai vizitat Happy Univers parca nu? Aici am doar 2 pareri contrare. Mai rumeg. Astept sa-mi zici cum ii e Ioanei la gradi Ioana:)))) Au loc d ejoaca mare?
Caruselul povestitlor cica nu s-a deschis ca n-au copii inscrisi.
A zis si de cuibusorul Zanelor ceva dar am uitat. Revin io!

Mergi la inceput

Naty, cum e la gradi? Sau esti prinsa-n treaba?

Chris, nici o noutate?

Stiti ce-i tare de tot? Fiecare cunostinta da copilul la o alta gradi. Bai dar 2 n-or alege aceeasi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna mamici in cautare

noi am vazut happy si conil
(am inteles ca centrul conil este ff legat de caruselul povestilor, unde oricum nu primesc sub 3 ani, te trimit la coonil)

pareri nesedimentate pt ca abia ne-am intors
- la happy era mai curat, au o femeie care face curat seara, la conil se face curat in timpul zilei
- cam mirosea a mancare dar "hota este demontata" adica e posibil sa fie montata (cred ca au aflat ca se plange lumea)
- la conil erau mai simpatici, muuuult mai simpatici si mai calzi
- scari si colo si colo, parca mai rau la conil dar ei recunosc asta deschis
- sala de masa la subsol si colo si colo
- un singur wc si colo si colo, la conil se amenajeaza inca unul
- la conil parca mai saracacios si cam incarcat la happy
- aer inchis si cald la happy
- spatiu de joaca mic si colo si colo
- poarta deschisa la happy - rau, rau , rau
- sistem de comunicare substantial mai bun la happy (email, raport saptamanal, camere online cu plata suplimentara)
- posibilitate de program mai lung la conil, total refractar la happy peste 18
- cam militaros la happy, program de wc hmmmm
- ceva dubios la hapyy - nu au avut grupa sub 3 ani, abia acum o formeaza, nu au inca educatoare, sau nu era inca venita
- grupa sub 2 ani de la conil are educatoare specializata in cresa
- mai multe ingrijitoare la conil
- copii cu pampersi sunt spalati la chiuveta la conil, un mare plus din punctul meu de vedere
- la conil am gasit camerele pregatite de somn si erau aerisite (am o boala cu aerisitul mai ales unde este posibil)
- iar dubios la happy, era ora 12 si nu iesisera afara, adevarat repetau pt serbare dar ....
- la conil mi-a accentuat ca ei ii scot afara si iarna, chiar daca e frig

peste putin ma duc la ada si va scriu

mai ziceti si voi

si daca aveti timp, vreau si eu ceva nume de mamici cu copii la gradi in zona, le intreb personal

dandana mamica de bebelusa iubita 17.07.2006

Mergi la inceput

Dandana deci pt. moment inclini spre Conil? Acolo am auzit ca la grupa mica era o educatoare tare buna dar a plecat. Acum e alta, pare o pustoaica dar poate se pricepe la ce face. Intr-o zi am vazut ca au scos copii in parc. Of statea unul din ei in leagan asa parca parca sa planga si zici ca era un om mare ce-l apasau grijile, statea cocosat. Asa mila mi-a fost.
Momentan ma gandesc la Happy, Conil si Olga Gudyn care se va construi in Cotroceni. Acu cateva luni variantele erau total altele.
Sunt asa indecisa...o dau, n-o dau la gradi, e mica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Koko76 spune:

Buna! Eu am trecut prin chestia asta cu filtratul gradinitelor din zona 13 Septembrie/Cotroceni anul trecut si pana la urma am optat pt cea de stat din spatele Postei Puisor (desi o inscrisesem pe Ilinca si la Olga). Ce va pot spune cu cea mai mare sinceritate este ca a fost o alegere inspirata si ca intentionez s-o inscriu si pe cea mica la aceeasi gardinita mai ales ca se pare ca va nimeri la aceleasi dne educatoare
Multa bafta!
P.S. Cea mai buna prietena a mea are fetita la gradinita Happy Kids Univers pe Drumul Sarii si este mai mult decat multumita de aceasta gradi

Cornelia, mami fericita de Ilinca Alexandra (27 iulie 2004) si Elena Stefania (24 mai 2007)

Mergi la inceput