Gradinite sector 5 - bila alba / bila neagra

Gradinite sector 5 - bila alba / bila neagra | Autor: kikineata

Link direct la acest mesaj

Tare-s suparata! Sunt subiecte pt. majoritatea sectoarelor. Nimeni nu zice nimic insa de gradinitele din sectorul 5. Particulare m-ar interesa. Zona Controceni-13 Septembrie. Sunt ceva comentarii dar scurte si de 2 -3 gradinite. Chiar nu sunt membri DC cu copii la gradi in acest sector?
Vreau si noi sa mergem la gradi de pe la 2 ani si nu stim incotro sa apucam.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Ce stiu eu din auzite....si...citite...

Olga Gudyn e f aglomerata si cam "ingramadeala".
Centrul Conil intunecat si fara caldura.
MI-a ramas in vizor gradi de visavis de Marriott Cuibusorul Zanelor si langa arenele BNR e una noua Caruselul Povestilor.
Rainbow Kids am auzit pareri pro si contra incat inclin spre Nu.
Happy Univers...intunecat si miroase ingrozitor a mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_2 spune:

kikineata,
caruselul povestilor nu este in regula !!!mare grija!!daca vrei mai multe detalii vb pe e-mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

eu am ramsa cu gandul la 2: prikindel si zanele. deocamdata fac cercetari din fata calculatorului, cat de curand ma apuc si de vizitat.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

la loc comanda: acum am vazut ca e un subiect deschis despre prikindel, si nu mi-a placut deloc ce am citit. incep sa cred ca pana la urma caut si prin cotroceni.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Chris, de Prikindel n-am auzit. Unde e ? Si care e concluzia de te-ai sucit? Cred ca ar cam merge sa le dam la aceeasi gradi.

Mergi la inceput

am cautat la subiectele de gradinite si am gasit unul special dedicat gradinitei prikindel
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114404&whichpage=1

adresa ei e george georgescu, iar liceul eminescu, unde am invatat noi, e tot pe g georgescu, adica ,am dedus eu,e pe langa 1 iunie-cosbuc, deci aproape.

dupa ce am citit la subiectul de mai sus, nu mi-a mai placut, asa ca am inceput sa ma uit din nou la optiunile din cotroceni. le-am scris un mail celor de la ada, sa vedem. teoretic, suna bine. parca vad ca deja nu mai sunt locuri :)
ai idee, cand ar trebui inscrisi copii nostri? plus ca mai am o dilema: ele cand incep gradi-cand incepe anul scolar, sau in iarna cand fac 2 ani?

oricum zanele raman (inca) o varianta, sa vedem ce mi-or raspunde si cei de la ada si mai cautam.
initial, eram chitita pe o gradi din vatra luminoasa, dar am inteles ca acolo nu ar scoate copiii afara, ceea ce nu imi convine. eram dispusa sa trec peste impedimentul ca primesc copiii doar de la 2 ani juma, dar daca e adevarata chestia cu nescosul afara...una e la programul scurt, si alta e sa stea toata ziua intre 4 pereti.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

ps: pt mine gradinitele de stat nu sunt o optiune, pt ca, dincolo de dificultatile de la inscriere, nu au program vara. f aproape de mine sunt pisicile aristocrate, pe care le lauda toata lumea, dar ce sa fac in lunile de vara? nu vreau sa o mut 3 luni la o gradi deschisa tot anul, iar apoi sa ne intoarcem toamna de unde am plecat.

am niste vecini cu 2 fetite, cea mare e la pisici,cea mica e cu 2 luni mai mare decat pisi si garga, dar pt ei e perfect aranjamentul, amandoi lucreaza in invatamant.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Chris nici o clipa nu m-am gandit la gradi de stat. Nu e pt. Garga, io sper sa se acomodeze la particulara macar...nu m-am gandit ca nu mi-ar primi-o cand am io chef de ex. cand va avea 1 an si 10 luni....nu ma intere ca e inceput de an scolar sau nu...sa mi-o primeasca, da? Eu de asta zic ca-s putine optiuni la gradi ce primesc copii asa mici. Aoleu nici nu ma gandesc , o dau la o gradi deschisa tot anul. Mie mi-e teama de acomodare ei..poate imi face surprize surprize. Cred ca incep sa vizitez....poate mergem impreuna

Mergi la inceput

eu am luat una cate una fiecare posibilitate si am inceput sa le pritocesc, cu plusurile si cu minusurile aferente. si una dintre variante era si asta, cu gradi de stat, avand in vedere ca sunt multi copii aici, pe bulevardul cu fantani, care merg la pisici. plus ca in cismigiu sunt multe mamici ai caror copii merg la gradi de stat de la elefterie. printre ele am cunoscut anul trecut o frantuzoaica si o italianca, cu copiii tot acolo. avand atatea opinii pozitive, nu am eliminat complet varianta. cu certitudine insa, vacanta de vara de 3 luni nu e pt noi.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

vladut merge de doi ani (acum e la grupa mijlocie) la rainbow kids si sunt multumita de programa si de interesul pentru copii, chiar daca material nu arata lux, dar este ff curtat!

cred ca informatii despre orice gradinita care va intereseaza este bine sa le cautati la cei care au copii acolo sunt cele mai avizate!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput