Mamici de mai-iunie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 12
gabitzam spune:
Alexutza, esti o mamica su-per-ba !!
Iar dulceata mica seamana rau de tot cu tine
Adica bine de tot
Era si pacat sa nu mai faci si bb2.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
anuta-maria spune:
Hristos a inviat!
Sunt si eu o graviduta in 34 de sapt. de un baietel.
Intru in fiecare zi aproape si va citesc, gasesc multe informatii utile si doresc sa ma alatur si eu grupului vostru. Dr. meu nu mi-a spus mai nimic, prin urmare eu nu stiu cum voi naste. Nu este deloc vorbaret, dar sper sa fie bun si sa nu am probleme la nastere. Cred ca eu sunt mai fricoasa de fel, ca ma gandesc la fel si fel de probleme, chiar daca pana acum nu am avut dureri prea mari.
Acum ca mi-am facut curaj am sa va scriu.
Pe maine :)
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by alexuta75
Fetele, in sfarsit am pus cateva poze cu mine gravida.
http://community.webshots.com/album/563242864JsjEIL
Mai pun zilele astea, ca sper sa am timp....37 sapt
si mami lui Alexia (4 ani)
AMR 7 zile
eee..superbe!! iaka asha mamici sa tot vedem!!
39sapt+3 zile o
potoroasa
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
alexuta75 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Alexutza, esti o mamica su-per-ba !!Iar dulceata mica seamana rau de tot cu tine
Adica bine de tot
Era si pacat sa nu mai faci si bb2.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Multumim de complimente! Adevarul e ca-mi plac copiii mult de tot, daca ar fi dupa mine as face si bb3, insa sigur nu-mi mai conving sotul. Deja se vaieta, ca stie ce urmeaza dupa ce nasc! :)
Am vazut ultimele poze cu puiul tau mic :) Sa-ti traiasca flacaul si sa va bucurati de el. E un scump!
37 sapt
si mami lui Alexia (4 ani)
Reallaura spune:
Simonix, hai ca depasesti tu toate problemele!!
Uite ce puiut dragut ai, baiatul mamii!!osa fie totul bine.
Iulia bafta la eco maine!!
Alexutza ce pozici frumoase, ce mamica superba!! Iar Alexia e o dulceata!
Mihaser, am fost la sis, am pupat baietii, David era cumintzel, mi-a placut de el, vorbea ca un baiat mare, si-l pupa pe frate-su cu gesturi asa, la limita violentei. Nu-si da seama cat de fragil e...trebuie sa ai grija ca de dragoste ii poate face si rau.
Laurita
37,
, Mircea
AMR: 4 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
cleo78 spune:
fetelor, am tras o alarma falsa.
Sau o diareee.
Dar inh momentul asta ma gandesc...pot sa le separ? adica e posibil sa fie contractii dureroase si sa le confund cu durerile de diaree?
39sapt+3 zile o
potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
puputi spune:
Hristos a inviat!
Cu intirziere si pentru asta imi cer scuze
.
Felicitari noilor mamici, refacere rapida, bebei sanatosi, mancaciosi si somnorosi
!
Azi in Japonia este zi nationala, deci nu se lucreaza. Oricum mai am 4 zile si jumatate de munca. De pe 3 pana pe 7 avem o vacanta de primavaara bine meritata zic eu.
Vineri analizele la sange nu mi-au iesit bine, cica am sangele subtiat, nu se oxigeneaza bine si mi-au dat pastilute. Bebe este bine, este cu capul in jos are 1700 si doctora a spus sa nu imi fac griji.
Cleo eu stiu ce vrea bebele tau. Te iubeste atat de mult incat nu vrea sa iasa decat cand se va duce la gradinita, ca sa nu o supere pe mami cu biberoane, scutece, colici etc

.
Vecina mea a nascut si ea, nu stiu ce este fetita sau baietel , dar cateodata mai aud cum plage bebe si imi fac "scheme" de viitor:
Eu am si o catelusa care cand aude zgomote mai ciudate pe care nu le recunoaste se pune pe un latrat ca deabia o potolesc. Este o rasfatata mica si o iubim ca pe un vesnic bebe care nu se va maturiza niciodata
.
Si acum "schema".
Bebe de la vecini incepe sa planga, al meu bebe aude si incepe sa ii tina isonul sau discuta ei pe limba lor de bebei, la care foarte contrariata se amesteca in discutie si cateaua. Deci cam asa: oaaa, oaaaa, oaaaaaaaa.... ham, ham, ham, ham, si de aici rezulta coltul de nebuni unde nimeni numai doarme.

"Schema" 2: Bebe va merge foarte mult debisilea pt. ca va avea o
profesoara buna
.
"Schema" 3: Bebe nu o sa spuna prima data mama sau tata sigur va spune LULU(numemle catelului).
Spuneti am mintea ocupata sau nu?
Miss frumosa burtica cu fundita
.
Va pupic pe burtici, pe mamici si pe bebei, sa fiti sanatosi
Si maine va fi o zi
+30 mami de samurai in devenire
Shintaro Daniel http://www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?
mi_bebelina spune:
Neatza fetelor!
Cleo sa inteleg ca eu de 2-3 zile tot am alarme false.......si ma dor toate oasele.........offfffff.......mare lucru daca nu v-o iau inainte.......am momente cand zic : "gata, nu mai pot, merg la spital" si ma gandesc apoi: "si acolo ce sa-mi faca?no-spa si odihna. mai bine stau in patul meu" .in plus nu am scapat nici de
........vreau sa scap ca nu mai pot........in primul trimestru nu am avut nimic, iar acum......le am pe toate
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by puputi
Hristos a inviat!
Cu intirziere si pentru asta imi cer scuze.
Felicitari noilor mamici, refacere rapida, bebei sanatosi, mancaciosi si somnorosi!
Azi in Japonia este zi nationala, deci nu se lucreaza. Oricum mai am 4 zile si jumatate de munca. De pe 3 pana pe 7 avem o vacanta de primavaara bine meritata zic eu.
Vineri analizele la sange nu mi-au iesit bine, cica am sangele subtiat, nu se oxigeneaza bine si mi-au dat pastilute. Bebe este bine, este cu capul in jos are 1700 si doctora a spus sa nu imi fac griji.
Cleo eu stiu ce vrea bebele tau. Te iubeste atat de mult incat nu vrea sa iasa decat cand se va duce la gradinita, ca sa nu o supere pe mami cu biberoane, scutece, colici etc.
Vecina mea a nascut si ea, nu stiu ce este fetita sau baietel , dar cateodata mai aud cum plage bebe si imi fac "scheme" de viitor:
Eu am si o catelusa care cand aude zgomote mai ciudate pe care nu le recunoaste se pune pe un latrat ca deabia o potolesc. Este o rasfatata mica si o iubim ca pe un vesnic bebe care nu se va maturiza niciodata.
Si acum "schema".
Bebe de la vecini incepe sa planga, al meu bebe aude si incepe sa ii tina isonul sau discuta ei pe limba lor de bebei, la care foarte contrariata se amesteca in discutie si cateaua. Deci cam asa: oaaa, oaaaa, oaaaaaaaa.... ham, ham, ham, ham, si de aici rezulta coltul de nebuni unde nimeni numai doarme.
"Schema" 2: Bebe va merge foarte mult debisilea pt. ca va avea o
profesoara buna.
"Schema" 3: Bebe nu o sa spuna prima data mama sau tata sigur va spune LULU(numemle catelului).
Spuneti am mintea ocupata sau nu?
Miss frumosa burtica cu fundita.
Va pupic pe burtici, pe mamici si pe bebei, sa fiti sanatosi
Si maine va fi o zi
+30 mami de samurai in devenire
Shintaro Daniel http://www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?
sa nu uiti scenariul cand catselul alearga tras de coada de bebe.
Sunt fascinati copiii de coditse. Pt ca nu au...
39sapt+4 zile o
potoroasa
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by mi_bebelina
Neatza fetelor!
Cleo sa inteleg ca eu de 2-3 zile tot am alarme false.......si ma dor toate oasele.........offfffff.......mare lucru daca nu v-o iau inainte.......am momente cand zic : "gata, nu mai pot, merg la spital" si ma gandesc apoi: "si acolo ce sa-mi faca?no-spa si odihna. mai bine stau in patul meu" .in plus nu am scapat nici de........vreau sa scap ca nu mai pot........in primul trimestru nu am avut nimic, iar acum......le am pe toate
oricum, te rog frumos sa stai in pat, cuminte, sa nu te gandesti sa imi iei randul!!!
39sapt+4 zile o
potoroasa