retete arabesti/ramadan (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Moni imi pare rau sa aud de micuta ta asa, dar sper sa fie bine cat de curand. Imi amintesc de la Ali ca primul an si jumate de gradi le-a "petrecut" cu tuse ori raceala mai tot timpul. Dr. lui mi-a zis ca e OK, ca asa se autoimunizeaza toti cand intra in colectivitate.
Alex ce limba de baza are la scoala la care merge?

Muzica placuta (nu am gasit pian)

Alison viata in Egipt e diferita de Ro, nu numai Nour are ora de somn decalata.
Aici, din cauza caldurii, in timpul zilei se iese numai "la nevoie", iar seara vand vin sotii de la munca isi scot familiile la terase, la plimbare ori fastfood ...ora de culcare fiind sigur dupa miezul noptii.
Sotul meu si acum face misto de mine cum venisem eu din Ro cu program de somn de la 22.00 la 6.00 dimineata. Acum m-am acomodat si, cel putin pe timpul vacantei, ne "permitem" sa ne trezim tarziu, iar seara "program de voie". Cand vine scoala dau militaria jos din pod .

Maine ma gandesc la niste vinete, dar inca nu am hotarat cum sa le fac. Cred ca vor fi o mancarica: dupa ce le prajesc, le pun la fiert pentru cateva minute (pana scade bine) cu un sos din sos tomat, mirodenii si o mana doua de stafide bine spalate si inmuiate inainte.
Sunt bune si reci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

da, alison...asa este dr-ul ne-a spus ca are shanse de vindecare...cand o sa creasca o sa aibe si organismul alta rezistenta(dat fiind ca nu este vorba de atm alergic ci de cel provocat de viroze)...Doamne ajuta si la voi sa fie bine...
noi avem in casa ap Salin, alt ap de filtrat aerul si mai asteptm o comanda cu alt ap de fitrat mai performant...sigur salina este ideala...dar poate cand venim acasa...aici...nu stiu daca avem unde...
norocuta super program aveti voi acolo
alex invata la scoala in portugheza si engleza

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

cioc, cioc...nu e nimeni aici?

Eu am fost putin ocupata si zilele astea nu am atins calculatorul.

Vineri am fost la un fel de petrecere si am facut la .

Daca pot le pun in seara asta, daca nu...o zi din viitor

O seara buna tuturor!

Mergi la inceput

abia astept norocuta sa vad pozele...
eu sunt in zona dar tot repet mancaricile din listuta nimik nou
va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

v-am tot citit ,v-am urmarit iaca tre sa ma apuc de gatit ca prea tare am poftit la retele voastre ,monica iar tu ce sa zic raman de-a dreptul impresionata de toate cele care iti ies din manute ,esti tare harnicutza,bravo.
daca un vot ne veti da va vom invita la o cafea cand premiul il vom ridica

http://www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Oprescu-florentina-233.html click pt un vot va rugam mult. multumim
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)

Mergi la inceput

Salutare tuturor,

am revenit cu pozele promise:

canelone

maashi -dovlecei umpluti cu orez

piept de pui_gen rulada rece

Sarmalute in foi de varza

kofta la tava

Sarmalute in foi de vita

Azi, cand am scos pe cel mic la plimbare am cumparat o sawarma de la un rest....Buna nimic de zis (si f iefitina ), dar eu inca duc dorul la cea de la SpringT din Bucuresti

Mergi la inceput

vai norocuta, cum arata toate si in ce fel sunt prezentate...mor lesin aici
hai mey shaworma de la spring poti sa faci acasa...si mai sanatoasa decat acolo...
daca nu te invit la mine si-ti fac eu

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Norocutza, .Arata extraordinar si banuiesc ca la fel de gustoase!Vreau si eu reteta de "kofta la tava", plz!

....si mie mi-e tare pofta de o shaworma Spring Time!!!!

Mergi la inceput

Buluci, uita-te in listuta de pa pag 1 sunt acolo cred ca 3-4 retete de Kafta(kofta)
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Buna ,

intru cu viteza luminii si cu mii de scuze atasate ca nu mai pot "semna" des pe aici.

Maine ii serbam ziua lui Nour ...la soacra, insa eu fac pregatirile de acasa.
Nimic arabeste...minipitza, fish balls, aperitive curcubeu, "Alba ca zapada", choco-cake, mai si cumparam....asta e ...de azi dimineata tot "cocolesc", mai pe seara sa fac umpluturile ca maine sa imi ramana foarte putin de facut.

Pe 16 iulie venim in Ro si mai avem de alergat...Avem Net si acolo unde mergem, dar sper sa nu ploua ca sa fim fortati sa stam in casa. Imi doresc tare mult sa imi tin Maimutii mici pe afara la aer curat.... asa ca voi duce un pic dorul vostru si al DC-ului.

Va doresc o vara frumoasa si voua oriunde va aflati

Mergi la inceput