Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

am fost la gratar, am papat, acum ma plicti prin casa (alexa cu tati fac nani). sper sa nu inceapa ploaia, ca sa iesim iar la plimbarici

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by valentinad

FEtelor, la cate saptamani ar trebui sa il simt pe bebe ca inoata in burtica? Daca am peste 17 saptamani n-ar trebui sa simt deja?

Valentina, , nu ai sa il simti pe bebe chiar cum inoata, o sa il simti cum da din picioruse sau manute, cum face tumbe. Nu e o regula, nu trebuie sa te sperii daca nu stiu cine l-a simtit pe bebe si tu nu. Fiecare mamica are corpul si bebelica al ei. Eu l-am simtit pe Luca la 20 saptamani fix, ieri s-a implinit o saptamana de atunci. Si de atunci misca zilnic. Cam asa scrie in toate cartile: la prima sarcina bebe se face simtit cam in saptamanile 20-22.

Clau-Geo imi pare rau sa aud ca ai avut probleme. Ai grija de tine si de bebe. Durerile alea de care vb tu, daca sunt sporadice si tin cateva minute nu sunt problematice. Daca devin o regula si sunt de lunga durata, sfatul meu e sa mergi la medic. Si eu am avut diverse intepaturi din cand in cand, dar stiam eu ca sunt de la ligamentele care se intind, simteam ca sunt in regula. Si asa a fost. :)))

21+ Luca SUFLETEL

POZE

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna fetele!Ce faceti?Cum ati sarbatorit?
Noi acuma ne-am intors de la hoinareli.Am fost la socri la gratar si suntem cam rupti.N-am prea apucat sa stam prea linistiti asa ca Andy ,dar si eu suntem morti de oboseala.
Valentina stai linistita ca-l vei simti pe bb cat de curand.
Eva,Alina
si celelalte burticutze.
clau daca stai linistita va fi totul in regula
tzitziri ajuta DD si va trece cu bine si perioada asta

19+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabri spune:

Hristos a inviat! si pupici tuturor burticilor, pe unde va aflati si petreceti!

Valentina eu la prima sarcina l-am simtit pe bebe pe la 20 saptamani, acum am 17 si parca-parca as simti asa niste foieli, dar inca nu e clar... La prima sarcina e cum spune Eva, pe la 20-22 chiar, pentru ca se confunda cu miscarea intestinelor.

16+ si printesa Maria (26.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Hristos a inviat!

nu ma cunoasteti, sunt o aspiranta, dar pentru ca voi ati trecut prin asta mi-am permis sa copiez aici intrebarea mea de la "äspirante"in speranta ca ma puteti ajuta cu un raspuns.

multumesc anticipat

analize facute la cmu:
CMV - markeri virali - IgG-Axsym - 560 AU/ML , valori normale < 5 AU/ML negativ; > 5 pozitiv

Anticorpi anti Rubella IgG- Axsym-RUBEOLA - markeri virali - 7.5 AU/ML, valori normale: negativ - <5; pozitiv >= 10; echivoc 5-9.9...

la astea 2 am avut rezultatele evidentiate cum ca nu sunt ok valorile, dar ce inseamna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Hristos a inviat fetele si sper ca ati perecut bine!

Asa, am fost la eco, ir stanga e marita si am inceput pregnylul, stiu ca o sa isi revina ,asa am facut si in sarcina cu Iarina, am facut si triplul test..totul ok...

Si bb e super, ok, e dezvoltat bine si e.......tot FETITA vreau si eu o putzicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...poate se schimba ..sper si eu...ca sotul e super fericit

*** AniS ** 15 ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

am uitat pe 15 mai fac cerclajul si pe 17 plec in grecia in vacanta 1 sapt

*** AniS ** 15 ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Adevarat a invita!
Anis,numai de printese se pare ca ai parte.Or veni ei si printzii si atunci se va echilibra balanta
Am vazut ca am fost trecuta pe lista cu .sper sa nu se schimbe ceva.Merci Si am observat ca la mamici care mai au un bebe s-a specificat pe lista,asa ca daca poate fi trecut si Alex al meu langa surioara lui..Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Adevarat a inviat!
Scuze,m-am imbatat cu apa se pareIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

buna!
sunt o mamica de spt oct 2005,am o fetita nascuta pe 30 sept 2005,pe nume arzu ege.acum mai asteptam un bb.daca puteti sa ma trecei in listuta ,as fi f fericita.Data mea de nastere 16.03.1980.U.M 17.01.2008.
acum 2 sapt am avut un accident de masina,eu conduceam,am trecut pe verde si un pusti de 22 de ani a intrat in intersectie la culoarea rosie a semaforului.ambele masini au fost avariate total.fetita era in scaun,slava domnului nu a patit nik,s-a lovit in partea dreapta a capului ,i s-a strambat cercelul,la radiografie nu se vede nik.sotul era in dreapta,s-a lovit la cap si la genunchi.eu am ajuns la urgenta unde mi s-a administrat un vaccin antitetanos apoi am fost dusa la ortopedie unde mi s-a facut o anestezie locala si m-au cusut.
apoi 5 zile am luat oxacilina.sper sa nu am probl cu bb.
cam atat deocamdata,fug ca ma cheama datoria de mama.pupici

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput