cadou la mot

cadou la mot | Autor: doxinu

Link direct la acest mesaj

Buna!

Avem 1 aniosr peste 2 luni si luam si motul.ce cadou sa fac nasilor?Sunt oamnei deosebiti si stiu ca vor cheltui iar foarte mult si as vrea sa le raspund pe masura.Asta nu din obligatie ci pentru ca-mi face placere!

Ce ma sfatuiti?

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

wow. Nu stiu ce cadou sa faci, dar vreau sa te intreb ceva. Asha se face? la taiatul motului trebuie luat cadou nasilor?Noi avem o pereche de nasi din Buc si vor sa ii taie motul copilului.La noi nu se practica acest obicei si nu siu despre ce vb.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

si eu am avut dilema asta stiind tot asa ca vor cheltui mult si intrun fel mi se pare normal sa fie reciproc. Asa ca am scotocit prin obiceiuri si traditii si am gasit (nu mai stiu pe unde) un obicei care spune ca finii trebuie sa intoarca dupa o saptamana cadoul nasilor, intro valoare cat de cat egala pt norocul copilului (asta a fost scuza noastra pt a-i determina sa primesca...). Asa ca le-am cumparat un lampadar f frumos, un covoras cu winy pt nasica mica, un tort, flori si ceva de baut cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

Buna
Noi cand i-am luat motzul lui Andy (saptamana trecuta), stiind ca nasii vor cheltui niste bani, le-am luat doua parfumuri si doua costumase de vara, am vorbit cu vanzatoarea sa le schimbam daca nu sunt bune si ne-a inteles.
Dupa parerea mea orice cadou este binevenit atata timp cat este dat cu placere.
Nu se asteptau sa primeasca cadouri, pentru ca de obicei nu se da cadou la nasi la taierea motzului dar au fost foarte incantati, cine nu s-ar bucura?
Va pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Fetele,
Eu voi fi nasica care ia din mot, nu am pretentie la nici un cadou insa nu prea mi-e clar care imi sunt indatoririle, pls, un sfat.
Promit ca la al doilea luat din mot voi fi cu temele facute

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

Buna
Luli eu nu sunt nasica, inca, dar iti pot scrie "cum s-a pregatit" nasica baietelului meu.
I-a cumparat imbracaminte si incaltaminte: chilotei, maieu, sosete, costumas de blugi, adidasi, sapcuta. Cu astea l-a imbracat inainte sa-i ia motzul dar i-a mai cumparat si imbracaminte de toamna-iarna. La noi se spune ca la motz nasii trebuie sa ii cumpere finului imbracaminte si incaltamine pentru toate sezoanele, caci se spune ca finul este, in fata lui Dumnezeu, copilul nasilor, ceva de genul: parinte spiritual.
In afara de imbracaminte, banii de pe tava ei i-au pus, adica 200 RON.
Eu ti-am scris cum a procedat nasica mea, asta nu inseamna ca si tu trebuie sa faci la fel, adica sunt de parere ca fiecare ar trebui sa "actioneze" si cum ii permite buzunarul.
Sa ne spui ce a ales finul tau de pe tava.
Va pupik

Mergi la inceput