In primul rand vreau sa va urez Paste Fericit si multa sanatate, fericire si tot ce va doriti voi!
Am intrat in saptamana 30 astazi si de cateva zile am inceput sa am dureri foarte mari la nivelul oaselor din zona.......stiti voi care ( k mi-e rusine sa spun ), mai ma inteapa si vaginul din cand in cand , asa parca m-ar ustura si nu inteleg dk e normal . La doctor nu am ajuns inca , ma duc abia peste 3 saptamani si parca n-as vrea sa devion obsedata asa din orice , sincer. IN rest bebe misca la greu , imi trage niste picioare de ma zapaceste rau , am scapat si urina putin ( cred k mi-a dat-o in vezica ).va pupp pe toate
De cind ai durerile? Daca sint f mari eu as suna doctorul pt linistea mea.
Si eu aveam unele dureri ciudate in ultimele 2 luni ba o contractie, ba o intepatura in vagin.. pt ca bb e deja maricel si incepe sa apese vezica iar corpul incepe sa se pregateasca pt nastere.
Atentie mare la scaparile de orice lichid sa nu fie cumva vreo fisura de membrane, eu uneori aveam senzatia de scapari de urina (ma speriam ca e lichid amniotic) dar era de la leucoreea aceea normala in sarcina.
Bea mult apa, papa bine, stai intinsa pe stinga si nu face mult efort acum cu sarbatorile.
Sarbatori Fericite si suna-ti medicul daca ai orice ingrijorare si simti ceva e in neregula!
Numai bine !
stai linistita ca este normal ,se intind ligamentele sa ii faca loc lu'bb.Nastere usoara
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
si eu am avut asemenea dureri la oasele acelea si am mai vb si cu alte gravide,la fel aveau durerile.
Iar cand ai nelamuriri de orice fel,suna medicul ginecolog,spre linistea ta.
Nastere usoara si bebe voios 
dana si
delia (11.03.2007)