Racusori, la apel! (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata, am pregatit si ceai, suc inca nu, ca e prea de dimi, astept sa se trezeasca toate si-l prepar atunci, sa fie proaspat.
Mire, din pacate nu mai am cozonac. Pt. mine e ok, ca nu ma mai ispiteste nimic si ma pot pune pe slabit. Si ce daca ma rasfat putin? Daca nu ma rasfat eu, atunci cine
Carmen, nu vreau sa fiu zana, dar macar sa incap in fuste. Daca nu o fi sa mai reusesc sa slabesc, iau fustele de la Mirela si nu ma mai plang...
Cris, asteptam poze cu burtica langa draperiile cele noi!
Miki, azi de la parfum, maine de la mirosul de cafea... asta e abia inceputul... dar eu iti doresc sa ai o sarcina usoara si fara greturi.
fetele mele dragi, ma intorc la treaba!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Hristos a inviat!

a inceput o noua saptamana, , v-o doresc cat mai rodnica si buna.
Ma duc sa pun ceva rufe la spalat si sa-l hranesc pe asta micu'. Pe cel mare l-a dus tat'su la gradi.

Vicky, multumesc de ceai, tare bun l-ai facut.

va pup pe toate.

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!
Vicky, eu m-am trezit!!! Astept sucul... Draperiile inca nu le-am facut, sapt asta le dam la facut, deocamdata am doar materialul, dar promit ca atunci cand vor fi gata am sa fac poze langa ele...
Mire, serviciu usor!!!
Carmen, spor la treaba. Aici e vremea tare urata, as fi vrut sa pun si eu la spalat, dar pana se usuca rufele, innebunesc..
Miki,
Restul fetelor... si un inceput minunat de saptamana..

Cristina 24+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Am uitat sa schimb semnatura...

Cristina 25+ ,cu Mihai Daniel

Mergi la inceput

Cris, gata imediat si sucul, mai pregatesc o portie de ceai/cafea fierbinte, ca mie una mi-au inghetat degetele pe tastatura.
Bine ca apare un pic de soare, imi mai ridica moralul...

Mergi la inceput

Vicky, dupa cum observi tot dadeam tarcoale pe-aici in asteptarea sucului... multumesc...
Da!!! Ce bine ca a dat soarele!!!!

Cristina 25+ ,cu Mihai Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

neata fetele!

limonada este gata, pt cine vrea ma acompanieze in lupta cu limonada versus kilograme.
o saptamana usoara va doresc

http://community.webshots.com/user/misica7

Mergi la inceput

Missy, limonada mi-am preparat si eu dupa reteta ta. Intrebarea e: cum si cand tb bauta? 1 litru/zi? , in cazul asta o sa fac transee pana la toilet... si cafea, si ceai verde si limo... valeu, valeu, valeleu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

HRISTOS A INVIAT ! ! !
Mai fetelor dar vorbarete mai sunteti.
Eu am lipsit motivat,am fost la servici marti si miercuri si de joi am pus coada pe spinare si eu si soata.Am fost pana in C de Arges,apoi la nasi in Campulung Muscel .Ieri ca nu a ploat la munte am dat o raita pana la mai sus de RUCAR intr-o poienita am facut un gratarel si pe la 15 am plecat de acolo ca veneau peste munti niste nori negriiiii,am ajuns la nasi acasa am baut o strong si am intins-o spre Bucale pe la 17:30.
Fetelor nea apucat o torentiala pe autostrada teribila,nu va pot descrie.Nu vedeai la 5 metri in fata ta.OAUUU.
MIKI felicitari pt.burtic sa ai o sarcina usoara si un sanatos.

Fetelor va tuc pe toate

annes

Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Salut!!!!!!! voios!!!

din ce in ce mai multe mamici!!!!!

Miki , ma bucur enorm pt tine , sa ai o sarcina usoara si fara probleme , lipsita de greturi si multe kile in plus, super itit sta semnata.

Vicki, , pe schinarea ta , pai cum sa fii baba , multi inainte , si sa fii sanatoasa, multumim de cafele ceiuri si "suce". apasat
Anne te primbli , hai????cu coada pe spinare??

Cristina un grande pentr pofticioasa de tiramisu.

mai trebuia sa mai "enumar" pe careva , dar credeti-ma ca-s batrana si imediat senila

va acesc pe toate , fara exce[ptie si va doresc o saptamana usoara ca fulgul

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea

Mergi la inceput