Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (159)
Raspunsuri - Pagina 19
tuchita spune:
salutare, stol petrecaret!
numa' eu n-am unde sa ma duc in vizita, sa mananc si sa spele altii vasele dupa mine!
la mine a venit sister cu juniorul ( 11 luni!) care mi-a devastat casa! Ilinca n-a dormit la pranz, afara am iesit un pic ca e prea frig...
Sunt obosita si nervoasa si nu imi plac sarbatorile DELOC!
M-a mancat undeva sa prestez un cozonac ieri,am stat 4 ore in bucatarie, a iesit un rahat mare si lat, nu am apucat nici macar sa imi tai unghiile!
M-am hotarat sa imi iau masina de paine(cand oi avea bani!) si rog posesoarele sa ma sfatuiasca de care!
Ursulet ia linistita Ergomet. Daca sagerezi prea tare nu lua decat una/zi!
Cristina sa-ti fie sanatoase minunile!
Lyvy
daca tot ne-am incuscrit poate imi dai curaj sa conduc si eu! problema e ca de cand m-am rasturnat cu masina acu' vreo opt ani nu-mi mai da nimeni nici una!
De kilograme in plus am fost prima care m-am plans! eu fara sport la greu n-am nici o sansa!
de Naty mai stie cineva ceva?
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
mussara2000 spune:
HRISTOS A INVIAT !!!
Noi in loc sa ne pregatim de pasti era sa ne pregatim pt. operatie.
Daca va aduceti aminte acum 3 saptamani disperata va intrebam ce ar putea sa fie o durere in spate si am mers la urgenta unde mi-a zis ca e o infectie renala, acuma iaras m-a apucat dar acum mi-au facut tomografie si mi-au vazut o piatra 6mm pe ureter a zis medicul daca nu coboara mergem la operatie si cu Doamne ajuta a coborat dar am stat zilele astea numai cu MORFINA , ma gandesc oare chiar nu afecteaza la bebelus? medicii au zis ca nu dar eu nnu prea cred.
azi am venit acasuca, si suntem bine.
VA URAM UN PASTE FERICIT.
AVEM CEA MAI DE PRET COMOARA !
IULIAN
http://good-times.webshots.com/album/563157641frXlWM
ursuleata spune:
Fetele care dati formula, cum trebuie sa fie scaunele bebelusului?
Si cat de dese? Al meu face ba verde, ba galbui, ba galben cu verde, ba galben cu bobite. Nu mai stiu ce sa zic. El este bine dar intreb si eu daca e ok asa. Va pup!
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK
Mami de ursulet
tuchita spune:
Mussara bine ca s-a terminat cu bine! 
Ursuleata scaunele sunt normale! eu ii dau san si formula si cel mai frecvent face galben cu bobite! de multe ori e si verde dar cred ca in functie de ce am mancat! Nu te ingrijora decat daca miros extrem de urat!
poze
Maia37 spune:
Azi am petrecut si noi cu nasica lui Vladut prima zi de Pasti.A plouat toata ziua torential si nu am putut iesi la plimbarica cu copii.
Despre lohii fiind vorba nu e normal sa nu ai decat 2-3 zile si e bine cum te-au sfatuit fetele sa iei un ergomet pe zi dar sa ai reteta ca nu-ti da fara.La mine e problema ca nu s-au oprit pana aseara si in ultimele zile mi-a venit chiar rosu.Am vorbit cu d-na dr. si mi-a spus ca ea crede ca e menstruatie si daca cumva se schimba ceva in sensul ca ar fi hemoragie sa ma vada luni.Bine ca nu am asa ceva pana acum si sper sa se termine odata ca m-am saturat de 57 de zile nu am mai fost curata decat vreo zece in perioada de mijloc.
Mihaela, mamica Andreei
(5.09.1994)si a lui Vlad Constantin
(29.02.2008)
luny spune:
mussara, oailei, ce era s-o patesti...ma bucur ca esti bine si esti acasa de Paste!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ursuleata spune:
Merci 
quote:
Originally posted by tuchita
Mussara bine ca s-a terminat cu bine!
Ursuleata scaunele sunt normale! eu ii dau san si formula si cel mai frecvent face galben cu bobite! de multe ori e si verde dar cred ca in functie de ce am mancat! Nu te ingrijora decat daca miros extrem de urat!
poze
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK
Mami de ursulet
gudinde spune:
tuchita,
Eu am masina de paine. Mi-am luat Kenwood si sunt f multumita.
Alte masini de paine de care posesoarele sunt f multumite sunt DeLonghi si Panasonic. Cred ca Panasonic este si cea mai complexa.
Acum alegerea unei masini de paine nu este tocmai facila si depinde de nevoile tale ca tipuri de programe (ce vrei sa faci cu ea si cate feluri de paine, eventual dospit coca pt cozonaci, cornuri etc) si ca si cantitate de paine. Ahhh si nu in ultimul rand depinde si de marimea bugetului alocat.
Eu personal nu sunt o mare mancatoare de paine (deci nu am avut nevoie de optiunea de paine cu seminte de secara pe care o are Panasonic si nici sa fac paine de 1 kg desi masina mea poate sa faca de 1 kg dar nu este recomandat ca poate sa dea pe afara) si ce fac, fac folosind fructoza si nu se pune problema la pancreasul meu traznit 

sa am nevoie sa fac coca dospita pt cornuri, cozonaci si alte produse de patiserie. Am in retetarul masinii un chec englezesc de ceai (deci putin indulcit si eu oricum pun fructoza) cu fructe confiate care iese foarte bun si pe asta il mai fac.
Si nu in ultimul rand eu mi-am alocat un buget de 300 RON. Nu am vrut sa iau o masina foarte iefina si dupa aceea sa mi se cojeasca teflonul din cuva sau mai stiu eu ce sa patesc, dar nici nu eram dispusa sa dau 500-600 de RON pe o masina de paine (chiar mai mult de 600 pt Panasonic).
Deci, masinuta mea Kenwood nu are designul italienesc al lui DeLonghi si nici complexitatea Panasonicului. Dar pt nevoiele mele este numai buna si sunt multumita de raportul calitate - pret.
Inca ceva. Eu am un robot de bucatarie Kenwood de care sunt multumita si cantarul electronic de bucatarie este Kenwood, deci imi place marca. Si ca veni vorba de cantar de bucatarie sa sti ca este obligatoriu pt a-ti cantari corect cantitatile de faina etc.
Parerea mea este sa te gandesti bine pt ce ai nevoie de masina, cate lucruri vrei sa faci cu ea, cat de mare vrei sa fie painea etc si iti alegi masina in functie de nevoi.
tuchita spune:
Gudinde multumesc mult de tot pentru explicatii!
nici eu nu vreau sa dau bani prea multi insa vreau sa iau totusi ceva de calitate! cat despre aluaturi dospite ...astea imi plac desi tre' sa fac o pauza pe motiv de supragreutate! Eu ma uitam la un Moulinex dar e bine de stiut ca Kenwood e o marca buna!
poze
gudinde spune:
tuchita
,
Aceasta este masina mea: http://www.kenwoodworld.com/uk/product_detail.php?cat=245&id=548
Despre moulinex iti poate da mai multe detalii roxanaz. A spus pe forum ca este foarte multumita de masina si daca o contactezi sunt sigura ca-ti va raspunde la intrebari. Mi se pare (dar nu sunt absolut sigura) ca Moulinexul are 2 palete.
Si asta este un topic care cu siguranta te va interesa: Paine de casa... cu masina de paine
Vei gasi aici multe retete si informatii despre mai multe marci.