Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (159)
Raspunsuri - Pagina 12
luny spune:
am vorbit cu Naty mai devreme, e mai bine Iuliutza mica, nu a mai varsat ce i s-a dat acolo sa pape si poate vin acasa chiar maine, Doamne ajuta!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Mihaela,nu mai fi trista...

am vazut montajul tau...tare fain
,astept continuarea![]()
I-am dat mesaj lui Naty,si nu mi-a raspuns!ea mereu dadea...cred ca e tare suparata si necajita,sa fi in spital in Noaptea asta nu-i usor...stiu,ca in noaptea de Craciun in spital eram si eu!sper sa fie bine!!!
Cuscra,Teodora are ochii verzi iar Barosanelul ii are albastrii(de la socrelu-macar atat a dat si el bun
)!ce cuplu-da,ce nepotii om avea![]()
![]()
![]()
Dana,ai o burticuta tare maricica
,hai ca mai ai putin!
Sovi,
si eu o mamica odihnita!![]()
Luny
,bine ca m-ai linistit cu Naty..eu nu am indraznit sa o sun!
...am facut si eu baita,am culcat copii,am aranjat pe aici si acu astept Noaptea Invierii!!!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
luny spune:
noi am avut musafiri, unchiul lui Mufa, fratele sotului cu iubita lui, i-au luat o groaza de cadouri frumoase, printre care niste adidasi NIKE, rosu cu albastru, care ar fi mers perfect cu body-ul de stelist pe care il are puiul Ioanei!!![]()
noi am sarit in seara asta peste baita, ca astia au plecat tarziu si Mufa era obosit si flamand..n-o fi bai ca nu am imbaiat bebele o seara, nu?..![]()
LUNY
Simo27 spune:
Nici un bai,Luny
....si eu am patit exact la fel si nu s-a intamplat nimic!stai linistita!
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
bubu05 spune:
Luny, ce super! Fa o poza la adidasi! N-are nimic daca n-ati facut baita. Noi i-am facut mai devreme, ca se trezise si apoi era prea tarziu daca nu-i faceam.
Gata, ma duc si eu la dus, ca acum se trezeste la papa.
Paste Fericit si o noapte frumoasa si linistita!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Simo27 spune:

Luminoasa sarbatoare a Sfintelor Pasti sa coboare peste noi toti pace si buna intelegere,iar HRISTOS cel Inviat sa ne daruiasca sanatate si intru toate buna Sporire!HRISTOS A INVIAT!
Va pup pe toate!

POZE
mstela spune:
"Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din aceasta Noapte Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va calauzeasca pasii pe drumul vietii."

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
Simo27 spune:
Cuscra
,suntem tari
...gand la gand!!
POZE
mstela spune:
Maia.Merci.
Luny.Asa este,si eu o observ cum creste,manca-o-ar mama de temperamentala nazdravana.
Eu nu cred ca e bai cu saritul baitei..ni s-a intamplat si noua,iar maine seara avem de gand sa o lasam,ca doar e mare sarbatoare.
Dana
linisteste-te bre,ca o sa fie bine.Nu-l supara pe bb.
Cuscra
e tare,bre,cuplul,ce sa mai..nici ca se nimereau mai bine
..
Cuscra,ce ne-am nimerit cu mesajele
..22:57.Multe coincidente la noi!
Chiar gand la gand!ASA SA FIE!!

Speram ca Naty si IUlia vor fi maine acasa,iar Iulia sanatoasa si fara probleme.
lor.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
luny spune:
pun poze cu adidosii noi!
LUNY