Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (159)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ursulica, e un scump Vladut al tau! Sunteti niste frumosi!

Ne-a cazut si noua azi buricul!
Sovi, va urmarim

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cuscra,
Deea, si numai bine.
Bubu...La fel si la mine sunt sfarcurile.Si sunt asa de 3,5 saptamani..M-am obisnuit,dar doare rau..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

mstela pentru sfarcuri tertraciclina ung.Am mai scris caci la mine a facut minuni.

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stela, ce creste Teodora,mai, chiar se observa!!
bubu, bine ai scapat de buricel, felicitari!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_Singh spune:

oooffff NATY, nu-mi vine sa cred.

Multa sanatate Iuliei si multa putere tie. Ma duc diseara la biserica si o sa ma rog pt voi sa fiti bine si sa veniti repede acasica.

La multi ani Floriio !!!!

Nicol, am plins ca o tolomaca. Ai avut o nastere super !!

Fetelor sunt geloasa....ce pui frumosi aveti !!!VREAU SI EU PUIUL MEU

ce eram eu in butoi ieri, azi sunt sub butoi.
am avut o noapte naspa, n-am dormit deloc, mare presiune in burta, zici ca era oala de presiune si nu am putut sa stau in nici un fel. Am dormit in fotoliu pina la urma dar am avut asa niste nervi.
Pe cuvint ca am urit copilul asta aseara si dupa am inceput sa bocesc.Ce mama denaturata sunt normal ca nu vrea fata mea sa iasa su asa o mama

Tare suparata sunt, dupa reactia minunata de azi noapte parcanici n-as mai vrea sa iasa, ca o sa fiu o mama vai de capul meu.

va las si ma duc sa mai fac oareceuri prin bucatarie si sa doresc incaodata PASTE FERICIT !!!

Dana 39 cu Jasmine Victoria

pozne :)
http://picasaweb.google.com/DSinanansingh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Dana, draguta de tine!Ai sa vezi la momentul potrivit ce mamica o sa fii si nu e cazul sa-ti faci probleme pentru asta acum!O sa vezi ce grijulie si ocrotitoare o sa fii cu puiutul tau.Acum e mai greu caci esti pe ultima suta de metri si de aceea esti nervoasa,neputincioasa...Eu am nascut cand am intrat fix in sapt.39. si nu l-as mai vrea pe Vlad in burta caci tare greoaie am fost. o ricum am ramas cu12kg

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

va urez si eu repede
Un PASTE FERICIT! alaturi de familie! si tot binele din lume!

eu am asa o tristete in suflet... ca nu sunt si eu acasa la ai mei sa sarbatoresc Pastele... aici parca nici nu simt ca ar fi sarbatoare... si ieri am fost tare trista... si in plus am impresia ca laptele meu nu e asa de gras cum era la inceput... plus ca a scazut si productia... iar primul lapte care curge chiar zici ca e apa...ufff... iar imi vine sa plang... mi-e dor de nu mai pot de casa...

Adriutza, Vio, Delphin si Gecko voi cat de repede v-ati obisnuit? ma refer cu sarbatorile..

Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

mihutza, pai e normal sa fie mai apos laptele la inceput, sa satisfaca nevoia de lichide a lui bb. apoi e mai concentrat, sa-i potoleasca foamea. stai linistita, ca e bine! stiu ca ti-e greu de sarbatori departe de tara, dar poate ca se compenseaza intr-un fel! hai , capul sus!

ROXANA, mami de Amira (16.03.2008)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_Singh spune:

Maia sarut mina de incurajari. Ce sa zic ma simt cit casa si ma dor toate cele si ma umflu si vai mama mea si parca numai vad sfirsitul.
Am facut salata de boef si toata plina de lacrimi, am bocit pe toata lumea,Iulia mica si bolnavioara, bebeii colicosi, titze de rindunici rupte

Mihutza mama, hai curaj ca trece. Eu sunt plecata de mult timp si la inceput eram prea mica sa pun pret asa mare pe sarbatori dar sa sti ca si mie mi-a fost greu tare. Trece, la i nceput ti-e dor de familie, prieteni etc, dupa trece si te ia dorul de locuri (mie mi-era dor de mirosul de tomberon jogos hahahahaa) si de 368-ul meu de foecare zi, dupa care trece si asta si numai ai asa o greutate mare in piept.

Dana 39 cu Jasmine Victoria

pozne :)
http://picasaweb.google.com/DSinanansingh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Maia, stai linistita, ca mai dai tu jos din alea 12 kile. Daca mai bagi si niste abdomene mai incolo, se duc garantat.

Danuta, nu fi trista, ca o sa vina si bebele tau!

Mihutza, stai linistita ca lapticul tau e bun, e normal sa fie apos la inceput. Nu exista lapte care sa nu fie bun! Imi pare rau ca esti trista si ca esti departe de ai tai, dar o ii pe Andra si pe sotul tau, ei sunt familia ta acum! Pupici!

Luny, multumim. Spuneti-mi si mie, ca nu mai stiu. In buric nu e gol, e lipita o parte a cordonului, cred ca trebuie sa se usuce si aia si sa cada, nu?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput