Fetele din America (107)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mirea, am intrat 1 min sa citesc rapid, ar nu ma pot abtine:
FELICITARI!!!!! Sa fie intr-un ceas bun!!!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!! (sa vezi apoi poze...hihi)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Miere, felicitari, chiar daca e pala a doua liniuta e de bine, esti . Sarcina usoara si un bebic perfect.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Miere, felicitari si de la mine ! Asa e a doua liniuta, e mai pala la inceput. Daca iti faci si maine un test, ar tb sa fie deja mai pronuntata culoarea. Sa ai grija de tine, sa nu te stresezi sau agiti prea tare, sa iei pastilutele de acid folic si sa te odihnesti din plin.
La 6 saptamani si 4 zile noi am vazut deja inimioara la ecograf. Mult succes si o sarcina cat mai usoara!

mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Felicitari pentru liniuta! Poti face echo si in Romania, ce sa mai astepti pina te intorci?

La mine a doua liniuta era paaalaaa... si destul de tirziu, chiar si la al doilea test la fel. Si de fapt... era ghindoaca deja acolo. Ca la cel mare nici nu am facut test de sarcina, ca eu stiam ca nu pot face copii (de fapt nu puteam face cu primul sotz ). Noroc cu al doilea si actualul sotz , cu care de fiecare data a fost punct ochit, punct lovit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Josefine multumesc. O sa stau in North Olmsted si o sa lucrez in Lorain. Momentan nu pot sa localizez cat de aproape e de Columbus, ca nu-mi merge Google Earth pe calculatorul asta. Mersi oricum de lamuriri.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Miere, felicitari pt sarcina, si la mine a doua linie a fost stearsa, eram deja gravida in 6 saptamani.Daca nu imi faceam testul nici nu stiam ca sunt gravida ca nu am avut burta pana in sapt 16.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Multumesc pt gandurile bune! Nu am putut dormi, asa ca pe la sase dimineata am mai facut doua teste, unul digital si unul clasic, ambele pozitive. O sa ma programez la un eco in Romania, acum ma apuc de facut bagaje.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Miere felicitari sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos asa ca voi!
Poate ar fi bine sa incepi sa iei prenatal inca de pe acum ... stiu ca aici recomanda sa il ai in sistem cu citeva luni chiar inainte de a ramine gravida dar bine a fi si daca incepi de acum . Sper sa ai bafta si sa iti gasesti un doctor bun.

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

wow, ce veste frumoasa. sarcina usoara si linistita si un bebe sanatos! osa fiti o familie tare frumoasa si tu, evident, o gravida sexy :)
si eu zic ca ai putea face eco in ro, depinde cat stai.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Miere, sa fie intr-un ceas bun. Felicitari. Deja ma gandesc la ce poze faine o sa ai cu burtica.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput