Fetele din America (107)
Raspunsuri - Pagina 10
miau-miau spune:
mamaliga fara cocolosi, cum zice si oce: apa la fiert si cind incepe sa faca bule pe fund malaiul turnat cu mina stinga in timp ce cu dreapta dai cu wiskerul.
corinadana spune:
Mussete incearca pe apa RECE si nu o sa mai ai niciodata cocoloase. M am chinuit si eu o gramada cu pus malaiul cand fierbe apa si dar daca l pui pe apa rece, ii faci o consistenta medie nu ai probleme.
Amesteci usor mereu. Si nu ai nevoie sa mai pui nimic...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
philip spune:
quote:
Originally posted by miau-miau
mamaliga fara cocolosi, cum zice si oce: apa la fiert si cind incepe sa faca bule pe fund malaiul turnat cu mina stinga in timp ce cu dreapta dai cu wiskerul.
sau cu stanga daca esti stangace :)
philip&andreea
ruxij spune:
Mie imi iese mamaliga fara cocoloase si o torn in apa fierbinte si mestec cu lingura de lemn. Nu poci sa va zic de ce nu va iese voua, am venit doar sa ma laud
Fi-miu in vacanta sta acasa cu taica-miu, mergem in Romania si cam trei saptamani merge la fosta gradinita, unde au si program de kindergarten si unde are prieteni. Acolo va putea fi pe locul I, bagat in seama de toatal lumea, asa cum vrea el:))
otilix spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Chiar daca ii expira pasaportul sotului tau, viza este valida. Pasaportul vechi va avea un coltz taiat si sotul va calatori cu ambele pasapoarte. La intrarea in US le va arata pe ambele. Am fost in aceasta situatie. Tu poti intra in US pe viza J1 daca mai este valida, desi nu stiu ce te intreaba la intrare, sa fii atenta cu viza asta. Cred ca trebuie sa ii faceti doar copilului pasaport si viza B1 (sau J2).
multumesc pt raspuns. sotul nu va mai aplica pt viza. eu va trebui pt ca viza j1 trebuie insotita de un alt act valid, ds-2019, pe care nu il voi mai avea pt ca voi merge ca turist de data asta, nu ca sa mai predau.
cred ca bebelinei ii vom face pasaportul ei separat, e cel mai sigur. decat sa o trec pe pasaportul meu si sa vad ca nu poate aplica pt ca nu are pasaport individual.
once again, thx for reply.
CamiM spune:
Hop si eu pe aici!! Salut si cu intarziere:
Adevarat a inviat!!
si
La multi ani sarbatoritelor: Ciuf si OanaB
Felicitari Elena pentru cetatenie!!
Corina merci de intrebare noi tot in formula 2 in 1, suntem programati la cezariana pe 1 mai deci mai avem o cotitura..
De Cenia stiu ca era programata pentru inducere luni pe 28 dar inca nu a scris nimic nici la mamici de mai-iunie 2008.
Felicitari Ralucutei pentru premii!!
Ramona e-mailul lui Alexandru a fost demential... Cred ca i-a facut ziua mai frumoasa invatatoarei.
Musetto felicitari Soniei pentru primii pasi.. de-abia de-acum incolo incepe cu adevarat distractia.. Sofia mea nu a mers de-a busilea deloc si nici macar nu se rostogolea(a facut asta abia dupa ce a mers) a plecat direct in picioare aproape la 10 luni.
AMR 1 zi
Cami & Sofia - 8 mai 2006
corinadana spune:
Stii care a fost primul meu gand cand am vazut la ultimul post CamiM?!... a nascut Camiiiiii! Oricum ultima suta de metri.
Multumim ptr felicitari!!! pupici si nastere usoara sa veniti acasa sanatoase si fericite si cu laptic mult.
Sofia sa te mai ajute si ea la un schimbat de pampi . Ea o sa fie sora cea mare!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
musetto spune:
M-am distrat tare de tot la faza cu "whisk"-ul :) Mai intai am crezut ca ocebine a vrut sa zica whiskey. Dupa aia m-am gandit mai bine si am zis ca ar fi prea de tot mamaliga cu whiskey asa ca m-am uitat in dictionar si am vazut ca inseamna un fel de tel cu care amesteci ouale. Dupa aia am citit si ce a scris miau-miau, dar ea vorbeste de "whisker", stie ea ce stie! Cum facem, te jumulesc pe tine, miau-miau? :) Vorbind serios acum, vreau sa vad cum iese si cu apa rece, asa cum zice Corina, ca varianta asta n-am mai incercat-o niciodata (a nu se intelege ca am incercat-o pe aia cu mustatile ).
Cami, multumim pt felicitari! Vad ca a mai ramas doar o zi!!!! Abia astept sa ne scrii cum a fost intalnirea cu micuta si cum a reactionat si surioara mai mare :) Nastere usoara !
mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)
miereamara spune:
Fetelor, cred ca am doua liniute!!! Nu sunt sigura, a doua liniuta este mai pala, dar este acolo. Sa imi fac sperante sau nu? Deja incepusem sa intram la ganduri negre, incercam de aproape 9 luni si pana acum nu s-a intamplat nimic. Joi plec in Romania. La cat timp se vede ceva la ecograf? Cred ca o sa inebunesc pana ma intorc de griji.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album