Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna gagici!

Paste fericit!!!!!!!!!!!!!!!!

Bun venit noilor gravidute,o sarcina usoara si bebei sanatosi!
Azi am schimbat semnatura!

ginye 12+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Bebe sapt9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Bun venit noilor gravidutze !

Fetelor m-ati mai linistit cu kg in sarcina si dupa sarcina. Nu ca nu mi-as fi infruntat cu stoicism soarta dar e reconfortant sa sti ca exista sanse sa redobindesti forma anterioara sau apropiata de cea anterioara !

Sa va bucurati in tihna de Sarbatorile Pascale !

Toriceli 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Hristos a inviat!

Otilia,Toricelli,
este pentru a doua oara in viata mea cand fac cozonac...,prima data a iesit naspa...,dar acum am gasit o super reteta...,l-am framantat doar 20 de min si a iesit 'beton' adica gustos,pufos,bengosss
daca vreti reteta ,cu mare drag...pasca la fel de simpla si gustoasa...,aici n-am framantat deloc...,am amestecat toate si-am lasat la dospit...,m i n u n a t a...,adevaru-i ca ieri mi-au iesit toate super,nush' cum s-a intamplat minunea...,da' ma simt gospodina pentru prima data

la prima sarcina am luat 16 kg...,in max 3 luni de la nastere scapasem de ele...,aveam 55kg...intr-o buna zi ma cantaresc si vad 50,slabisem mult sub media normala...,eram stresata si obosita...,apoi a venit sotul din 'pelerinaj' ,m-am ingrasat 1 kg... am ramas gravi si brusc am ajuns la 56kg
pe afara ma feresc sa spun varsta adevarata a sacinii pt ca toti se minuneaza ce burta mare am si ma enerveaza teribil...,in rest sant apetisanta

Otilia,
te inteleg din suflet,anul trecut de paste si noi eram singurele...,tati doar ce plecase pentru 10 luni
iti trimit o imbratisare si un pup

Mamica stralucitoare
13+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Dandusa te rog un PM cu retetele pentru cozonac si pasca. Acu" daca am dat citeva rateuri , nu"i motiv sa nu mai incerc alte retete! Macar bebe pe viitor sa simta prin casa la sarbatori miros de cozonac si pasca.

Otilia!

Toriceli 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Si eu as vrea retetele, te rog frumos
Merci anticipat.

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Dragi gravidutze, va rog sa-mi dati voie sa-mi bag nitel nasucul (se altfel simpatic) in odiseea superba pe care o traiti sa va urez tuturor sarcina usoara si bebei frumosi si sanatosi, sarbatori pline de lumina alaturi de cei dragi voua. Siiiiiii, mai e ceva...

quote:
Originally posted by monicabo

Si eu as vrea retetele, te rog frumos
Merci anticipat.

poze

Trebuie sa felicit in mod special o mamica draga mie, care mi-a fost colega la prima odisee. Monica, m-a umplut de emotie sa te vad aici, luand-o de la capat. Mai ca nu stiu de unde sa incep... Sa fie asta o sarcina minunata si sa ai parte de un bebe exact asa cum ti-l doresti! A! Si felicitari Andreei, de acum e surioara mai mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Lia, merci pt mesaj , m-am emotionat citindu-l
Merci mult pt cuvintele tale!
Am scris adineauri si la strumfi
Inca o data iti multumesc si iti doresc si e la randul meu, toate cele bune, sa va bucurati de Miruna, sa se faca mare, sa fie sanatoasa si norocoasa!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Hristov a inviat!
Fie ca bunul Dumnezeu sa ne daruiasca la toate bebei sanatosi.

==========
Corina 8+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Adevarat a inviat! Multa sanatate si fericire la toate gravidutele si la cei dragi voua!
Pupici si sarcini cat mai usoara pentru noile venite!
Eu ma simt o fericita, pentru ca in afara de durerile de sani, nu mai am altceva momentan
Va pup dulce si sa doresc sa aveti niste sarbatori cat mai linistite!

Ami, mamica lui David (6 ani si 8 luni)
si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

FELICITARI tuturor viitoarelor mamicutze, cu putin noroc as fi fost si eu mamica de mai 2008,dar DD nu a vrut,sper la anul in feb martie sa fie cu noroc....

TIANA

Mergi la inceput