Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 10

Ramo2007 spune:
Ramo2007 spune:
 HRISTOS A INVIAT !
Bun venit noilor gavidute, sarcini usoare si la termen!
Just, ma bucur ca ti- adus iepurasul un bebit.
Eu am papat de toate, inclusiv miel, deocamdata nu au aparut starile de rau.
Pupici la toate fetele 

Ramo  7+
 7+
Puiutul meu scump 

BraveGirl spune:
BraveGirl spune:
 Bafta fetelor care merg azi la eco! Va asteptam cu vesti bune!
Eu stau mai tot timpul in pat. Mi-e greata si nu prea reusesc sa vomit. Nici de mancat nu prea mai pot.
==========
Corina   8+
 8+
My baby
Albumul meu

BraveGirl spune:
BraveGirl spune:
 Maryb- mie mi-a facut sora mea salata separat, cu maioneza din ou fiert. Dar nu era asa gustoasa si pana la urma a luat si o gura din salata facuta cu maioneza dn ou crud. sper sa fie ok.
==========
Corina   8+
 8+
My baby
Albumul meu

fifty1980 spune:
fifty1980 spune:
 Hristos a Inviat!
Primiti o viitoare mamica de decembrie 2008? Mi-e rau de nu mai pot. Asa mi-as dori sa  dar nu reusesc. Nici nu mai stiu ce sa mananc, imi simt stomacul ca o bomba cu ceas, mi-e o sete de mor dar nici nu pot sa vad apa....si abia maine ma duc la doctor
 dar nu reusesc. Nici nu mai stiu ce sa mananc, imi simt stomacul ca o bomba cu ceas, mi-e o sete de mor dar nici nu pot sa vad apa....si abia maine ma duc la doctor 
Ma primiti si pe mine sa ma plang pe aici? 

loren@ spune:
loren@ spune:
 Eu am mincat maioneza din ou crud..recunosc ca nu am avut ginduri de listeria..nici salatele pe unde le-am mincat nu m-am gindit ca ma ia in vizor toxoplasmoza..nu stiu dc, dar la sarcina asta sunt altfel decit la Bia...relaxare totala..habar nu am dc..basca ca acasa nici nu am timp sa ma gindesc la bb..ma ia Bia in primire...numai la job ma mai gindesc, acum sunt la serviciu!
Mielul nu imi place decit nitel drob am mincat!
  Bia
  bebe mic  12+
12+

diana21 spune:
diana21 spune:
 Corina, si eu am gustat putina salata cu ou crud si nu m-am putut abtine nici de la bulz-ul cu branzica de burduf pe care si-l comandase sotul meu. Noi am fost la Cheile Gradistei, la o pensiune, asa ca nu am avut cum sa verific toate ingredientele. Oricum, daca ar fi sa facem cum scrie la carte, ar trebui sa nu mai gustam nici un fel de inghetata sau prajitura...ceea ce e aproape imposibil  

Sa speram ca listeria asta nu creste pe toate gardurile...
Otilia, ma bucur ca nu ai anticorpi!!! Sa stii ca riscul mare de aparitie a lor nu e dupa sase sapt., ci in luna a patra, cand au loc asa numitele remanieri placentare. Riscuri mai sunt si la lovituri mai puternice, cazaturi, sangerari vaginale, stii tu...Eu zic asa. Daca nu ai anticorpi la inceputul sarcinii, riscurile sunt aproape inexistente pana in luna a patra, si mici, mici pana la 28 de sapt. Iar dupa 28 de sapt, si daca se formeaza, nu mai e pericolul asa de mare, pt. ca nu se pot forma atat de multi in cateva saptamani incat sa-i faca rau bebelusului. Eu zic sa stai linistita!
Mai, eu am o alta...dilema. Merg acum la o alta dr. de la sp. Filantropia, o dr. care imi place enorm, atenta si foarte buna, cu o tona de specilaizari. Insa ea nu face vaccinul preventiv in sapt. 28. Ce ma fac? Sa il fac de capul meu daca nu am anticorpi pana atunci? Ma gandesc sa il fac la prima dr., cea de la Medlife, care a zis ca il facem ins apt. 28, si sa nu-i mai spun nimic asteia...
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel  si
 si  cu Bebedoi 11+
 cu Bebedoi 11+ 
Dialoguri strumfesti

diana21 spune:
diana21 spune:
 Lorena, si eu la fel...acasa ma gandesc destul de putin la sarcina si, culmea, parca trece timpul mult mai repede decat data trecuta. Nu stiu cum am ajuns in sapt. a 12-a...mi se pare ca ieri faceam teste de sarcina! Cu fetita aveam jurnal, numaram zilele, scriam TOT ce simteam, ce mancam, ce faceam...acum ma si simt oleaca vinovata ca pe bebedoi nu il mai bag atat in seama. Cred ca asa e la primul copil, acum stim multe lucruri si, probabil, nu mai e nici atat de "numai eu sunt gravida pe lumea asta si nimeni nu ma intelege"  . Eu am fost de cosmar data trecuta, le-am mancat sufletele tuturor cu toanele mele. Acum am devenit...rezonabila
. Eu am fost de cosmar data trecuta, le-am mancat sufletele tuturor cu toanele mele. Acum am devenit...rezonabila  !
! 
.............
Am vazut ca vorbiti de kilograme. Pai eu am pus deja trei, daca o tin tot asa, o sa ma fac cat casa. Data trecuta pusesem 3 kg abia in saptamana 18...
_
 si  cu Bebedoi 11+
 cu Bebedoi 11+ 
Dialoguri strumfesti

loren@ spune:
loren@ spune:
 Diana eu cred ca este normal, este putin altfel decit prima data, fata de prima sarcina ..si mie mi se pare ca trece foarte repede timpul..atunci numaram zilele sa mai implinesc o sapt., cautam in carti sa vad ce e nou in sapt aia, vroiam o mie de poze de la ecograf, ma pipaiam si mingaiam pe burta non stop...hehe, ce vremuri! ...si eu sunt "rezonabila"..dar e clar ca la al 2-lea suntem schimbate...asta e! Cite ai luat in sarcina trecuta? Eu 19, dar am nascut la 37+ din cauza de streptococ B cred eu!
...si eu sunt "rezonabila"..dar e clar ca la al 2-lea suntem schimbate...asta e! Cite ai luat in sarcina trecuta? Eu 19, dar am nascut la 37+ din cauza de streptococ B cred eu!
  Bia
  bebe mic  12+
12+

mnarcisa spune:
mnarcisa spune:
 HRISTOS A INVIAT!
Bine v-am regasit burtici si bun venit noilor burtici.
Mai fetelor, am tras chiulul cateva zile si voi deza va laudati cu caruciuare colorate 

Eu va zic de pe acum ca voi avea unul roz, dezi mai avem pana la eco, dar asa simt eu ca esre 
Noi suntem bine. Am sarbatorit in familie cu tot ce trebuie. La friptura nu prea am atentat eu dar in rest am mancat de toate. Am baut si un pahar de bere si am gusta si putin vin.
De dimineata m-au luat greturile, dar pana in prezent am scapat de intalnirile cu dl wc.
Va pup pe toate si incerc sa muncesc si eu desi nu am nici un chef.
Narcis George bobocel de cl I si    
Narcisa    8+
8+
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

diana21 spune:
diana21 spune:
 Lorena, si eu am nascut tot la 37 de saptamani, mi s-a rupt apa din senin (placenta imbatranita, de fapt) si avea doar 15 kg in plus. Bine, dar eu sunt mai mica de inaltime, deci nici nu aveam cum sa iau prea multe...unde sa fi pus eu 20 de kile la 1,56 ai mei  ?
?
_
 si  cu Bebedoi 11+
 cu Bebedoi 11+ 
Dialoguri strumfesti