Mamici si burtici de Baia Mare
Raspunsuri - Pagina 24
nikolleetta spune:
Rodica
Ai un Dariusica tare, tare scump 
Ada
si sper ca sunteti bine 

Nico
20=
Rares
http://community.webshots.com/user/nikolleetta?vhost=community
Malinka spune:
Ada... 

pentru tine...:) bafta si sa iasa toate bine...
rodica, bine ai revenit...si multumesc pentru informatii...ma bucur ca darius e cumintel, acum e mai bine cu dintisorii?
adriana...dupa ce afli informatii despre epidurala as vrea sa stiu si eu ce si cum...eu l-am intrebat pe dc roman dar raspunsul lui a fost foarte evaziv si se pare ca oricum o sa nasc cu altcineva ca el va fi in concediu...as vrea epidurala dar sa stiu niste chestii sigure...
unde gasesc in baia mare o centura postnatala buna? de fapt, ce inseamna sa fie buna? si cam cat costa?
o zi buna tuturor...:)
Viitoare mamica
35+ bebe Marc-Alexis in burtica
http://community.webshots.com/user/malinka14
rodicamaries spune:
nikoletta
multumesc
malinka, acuma iese al 3-lea dar nu au fost probleme.
despre epidurala... de obicei trebuie sa ai un travaliu ceas...adica contractii regulate si dilatare buna... mie abia dupa ce a vazut ca astea sunt ok mi-a aprobat, deci eram in travaliu cand mi-a spus ca, DA se poate. spre exemplu o prietena a stat o zi intreaga cu contractii la 2 minute, groaznice dar care n-o dilatau deloc, o epidurala ar fi pus in pericol viata fatului, pt ca nu se stia cand va naste, cat va mai dura travaliu, iar epidurala se pune cu 2-3 ore inainte de nastere...eu asa stiu.
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
rodicamaries spune:
Malinkaaaaa...ti-am vazut puiul in poza aia de la 3d....ce fatzuca scumpa are 
AdrianaSM spune:
Salutare fetelor...
Legat de epidurala.Ce nu inteleg eu este de ce nu pot vb cu doctorul dinainte despre lucrul acesta, adica sa ne intelegm dinainte ca daca toate merg ok sa imi faca epidurala cand ajung la dilatatia care trebuie.Pentru mine personal ar insemna sa fiu mai linistita sufleteste, nu sa ma duc acolo si sa nu stiu daca o sa-mi faca sau nu.Eu numai dupa 8 aug ma duc la Sasaran si numai atunci o sa-l intreb, Malinka o sa te tin la curent cu ce informatii o sa-mi dea.
Rodica, am citit povestea nasterii lui Darius...fff emotionant...e asa frumos cand totul se termina cu bine!Tu inainte de nastere nu ai vb niciodata cu Sasaran despre epidurala?dupa nastere ai fost singura in camera sau cu inca o persoana?Cat te-a costat totul, cu epidurala inclus?Tie la cate sapt ti-a spus ca e baietel?Noua la 19 sapt ne-a spus fetita, apoi la 25 sapt cand am fost nu ne-a mai spus nimic, noi,furati de peisaj,am uitat sa intrebam...Oare se mai poate schimba, ca eu am inceput sa cumpar niste lucrusoare si am luat cateva si roz, dar nu as vrea sa raman cu ele...![]()
![]()
Hai ca am scris destul...
Va
...aveti grija de voi si de bebei!
AdrianaSM
29+
Estera Iarina
http://community.webshots.com/album/564152856xZtBmU
rodicamaries spune:
l-am intrebat pe dr, dar mi-a zis ca vedem atunci, si ca n-o sa riscam, decat sa incurce mai bine nu.
in camera am fost singura, si a dormit si sotu o noapte cu mine la clinica.
costul(atunci)1000 nasterea, 50 o noapte dormita de sot acolo, 180 epidurala, in total 1230 lei.
pe la 4 luni jumate mi-a zis ca-i baietel, de obicei nu zice daca nu-i sigur, sau daca nu se vede bine, eu zic ca daca v-a zis fetita, fetita e.
Pup.
melly23 spune:
helloooooooooo.scuzati scrisul aiurea dar asta mica e la mine in brate.!!!vad ca va inmultiti!!!si cu persoanele si cu paginile!!!imi cer scuze ca nu v-am mai scris dar ce sa faci asa e cand esti mamicuta!!!noi suntem super bine , luni avem 7 saptamani, crestem, incepem sa zambim si gangurim... ce sa zic, e exceptional.legat de munca de mamica e superba dar dati-va timp si rabdare in primele 3 saptamani caci intampinati mai multe probleme.eu sper sa nici nu le simtiti!!!gen sani umflati ,durerosi, trezirile noaptea!!!uite noi facem baita la 10 seara si la 11 dormim pana la 5 30!!!apoi papam si mai dormim pana la 10!!!vedeti cu timpul e ok!!!eu va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi!!!cu colicii eu recomand debridat desi nu e unul natural dar la noi cu asta a trecut!!!pupic fetele!!!

Mamicuta de fluturas Amelia Gabriela
melly23 spune:
aaaa legat de intalneala, ma bag si eu dar sa ziceti pe cand!!!eu zic sa asteptam sa nasca si anca!!!!
melly23 spune:
nu ma prea pricep la capitole noi!!!dau stafeta daca vrea sa faca careva unul!!!eu am incercat AICI http://forum.desprecopii.com/forum/post.asp?method=Topic&FORUM_ID=60
melly23 spune:
DAR NU E BINE BINENTELES.CAUTATI PE PAG PRINCIUPALA CAP 2