Mamici si burtici de Baia Mare
Raspunsuri - Pagina 21
irlandeza spune:
AdrianaSM, multumim frumos.
Despre masa de infasat, sa sti ca eu mi-am luat doua si nu le-am folosit pe nici unele, tot in patut am schimbat-o sau la noi in pat, mi-a fost mai comod , decat s-o cocotez pe patut. Uite ce modele am eu,www.mothercare.com/gp/product/B000M5FDLY/sr=1-2/qid=1216726174/ref=sr_1_2/026-0529700-7551658?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44540031&mcb=core" target="_blank">asta din musama cu prosopel si cea care se pune pe patut(nu gasesc o poza sa-ti arat) si sunt noi-noute.
Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 6 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
Nico, felicitari pt. baietel.
Netul asta iar face figuri, mi-a trimis mesajul de 2 ori si nici nu ma lasa sa sterg unul 
Poze de tot felul
AdrianaSM spune:
Nikolleetta, felicitari pentru baietel! 

Sa cresca mare si sanatos si sa stea cuminte la mamica lui in burtica pana la termen!Daca doctorul ti-a recomandat repaus la pat inseamna ca trebuie sa ai grija de tine si de BB...oricum sunt sigura ca nu e nimic grav, dar o masura de precautie mi se pare binevenita.
Irlandeza,legat de saltelutele acelea de infasat..mi se par chiar dragute, si nu ocupa atat de mult spatiu. Dar nu te doare spatele sa stai tot timpul aplecata cand o schimbi?
Ada, bafta la analize, sa iti iasa bine...
pupici la toata lumea...
AdrianaSM
28+
Estera Iarina
http://community.webshots.com/album/564152856xZtBmU
irlandeza spune:
Nu ma doare deloc spatele, in patul nostru stau si eu in fund, iar la ea in patut , deocamdata salteluta a fost la primul nivel , de sus. Acum ca a mai crescut si se rostogoleste singurica, o sa-i lasam salteaua mai jos si om vedea. Probabil voi incepe sa folosesc acum masa de infasat.
Sau poate nu ????
Poze de tot felul
ariana2005 spune:
Nikolleta, felicitari pentru baietel!
Sa fie cuminte si sa stea in burtica cat mai mult!
Irlandeza, in legatura cu masa de infasat sunt de acord cu tine, nu e foarte utila....si eu am avut cu fetita si sincer doar de cateva ori am folosit-o.
Am mai scris cateva mesaje, dar nu au aparut..... cine stie?....oi fi eu nepriceputa!
ariana2005 spune:
Adriana, cumpara-ti obligatoriu o centura, dar asta mi se pare cam scumpa. Gasesti si mai ieftina si buna. Eu am nascut primul copil prin cezariana si mi-a fost recomandata centura de catre medicul meu, si sincer pe mine m-a ajutat foarte mult. La inceput a fost destul de dureros dar cu timpul.......oricum am purtat-o aprox.1-2 luni (nu mai retin exact).
Ada, Doamne ajuta! sa va intoarceti acasa amandoi sanatosi si sa te recuperezi cat mai repede!
Malinka, ce faci? Mai da si tu un semn de viata!
ariana2005 spune:
Adriana, precis am gresit eu ceva...........am reincarcat unele dintre poze poate de data asta o sa mearga.....daca nu mai invat.
http://community.webshots.com/user/ariana2005
Victo spune:
salutare
fetelor..nu stiti cumva ceva pensiuni in ungaria, la hajduszoboszlo? preturi rezonabile..si relativ aproape de strand..
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
AdrianaSM spune:
Buna dimineata tuturor!
Ariana,acum se vad pozele !!! 

ai o fetita foarte frumoasa si zambareata!Sa cresca mare si sanatoasa!
Centura postnatala voi incerca sa vad daca nu gasesc la farmacii, sau in magazinele cu lucruri pentru copii.am inteles de la mai multe persoana ca e foarte utila, deci o sa-mi cumpar si eu.Centura se poarta de cand esti in spital sau numai de cand ajungi acasa?
Sa aveti o zi placuta!
va
pe toate.
AdrianaSM
28+
Estera Iarina
http://community.webshots.com/album/564152856xZtBmU
Malinka spune:
buna fetelor...:)
ariana...
ai 

de la mine...pozele cu fetita ta sunt minunate, e o scumpica si se pare ca-i place aparatul de fotografiat...oricum, doar seamana cu tine, nu? ce frumos, acum o sa ai si un baietel plus ca fetita o sa iti fie de un real ajutor, ea fiind mai mare...cred ca e fericita ca o sa aiba un fratior, nu? :)
centura o sa imi iau, inca nu stiu de care...
masa de infasat nu iau de aia cu cadita inclusa pentru ca mi se pare ca de la o vreme nu o mai poti folosi...adica vine vremea cand ii faci baie in cada lui bebe...si masa de infasat nu prea mai are si alta utilitate...eu o sa am o comoda cu sertare pe care o sa o pun la capatul patutului si pe ea o sa stea o saltea de infasat sau cadita, dupa caz...si salteaua si cadita o sa fie separate ca sa le pot utiliza si in alta parte, de ex salteaua sa o pot pune pe patut, pe canapea, pe jos, etc...:)
nikolleta, tinem pumnii sa fie toate bine...:)
ada, mai sunt doar 2 zile...multa, multa bafta...:)
o zi frumoasa sa aveti, in ciuda conditiilor meteo...:)
Viitoare mamica
34+ bebe Marc-Alexis in burtica
http://community.webshots.com/user/malinka14