Mamici de mai-iunie 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Felicitari Adidana!!!!!SA-ti traiasca baietelul si sa fie un mare papacios!!!

Fetelor voi atri observat ce grabiti sunt baieteii???
Eu acuma m-am trezit si am o lene de ma doare!!!hihi Azi ma ajuta tati sa facem curatenie si sa mergem sa luam caruciorul!!!
Alina cum te mai simti?CAnd sunt gata analizele?
Ancaunr nici cum nu am reusit sa vad poza cu caruciorul ca nu mi se deschidea,dar oricum cand ai spus ca ai fost foarte multumita de el m-ai uns pe suflet!Acesta pe care vrem sa il luam noi cica acumaa aparut e ceva model nou!Merci mult!
MA duc sa ma mai dezmeticesc putin!!
Va pup!

Poze
Andreea 34+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 6 saptamani!!!

Andreutza, sunt bine. Mult mai bine decat aseara.. Sper sa nu-mi faca vreo surpriza bebelina... Si cand ma gandesc ca acum o luna, doua, spuneam la toata lumea ce sigura sunt ca voi naste inainte de Paste... Acum sper sa nu am dreptate.. Vreau sa stea cumintica in burtica inca doua sapt. Analizele le iau marti dupa amiaza (sunt analize pe care trebuie sa le faci inainte de cezariana - viteza de coagulare a sangelui, bilirubina etc....). EKG a iesit bine, doar ca pulsul era cam mare..112..asta dupa ce urcasem scarile..asa ca nu se pune..
Succes la cumparaturi! Ce culoare ai zis ca are caruciorul?

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 2 saptamani!

Alina 36+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by MissParker

Azi pe la 4 eram treaza popandau, am vrut sa ma dau jos si sa vin pe forum, dar mi-a fost totusi prea lene, asa ca am incercat sa adorm la loc si dupa vreo ora de frichineala mi-a reusit...

Hei, stiam eu ca a mai venit un bebe intre timp!!! Si iar un baietel!

Adidana, felicitari din toata inima pt. baietelul nascut chiar de ziua lui Shakespeare Sa fiti sanatosi si voinici si sa aveti parte numai de zile fericite!! Sa-ti traiasca bebe scump George Vladimir si sa te refaci repede dupa cezariana! Ce coincidenta draguta ca s-a nimerit chiar in acelasi salon cu Simona, ce mica e lumea!

IrinaA, bine ai venit la odiseea noastra! Toate cele bune si tie

elenuca, mi-ai facut o pofta de zile mari cu salata de boeuf, cred ca fac si eu maine un "lighean" ... Vezi ca icre nu ai voie sa mananci, ca sunt oua de peste crude...

alina anto, ai o burticuta relativ mica si foarte frumoasa!! Tare dragute pozele din parc. Si eu uneori am senzatia ca sunt gravida de 5 ani si ma intreb cum o sa fie sa ne reluam corpul in stapanire. Abia astept, sa fiu sincera!

Andree27, din pacate nu te pot ajuta cu nimic, nu cunosc marca de carucior de care ai scris tu.

Ylari, stai ca aniversarea e saptamana viitoare, pe 30 aprilie ;-) Cred ca azi fac rezervarea la flamenco. BAFTA maxima la doctor!!

socrate, multa bafta si o nastere cat mai usoara!!!

Doloress, eu luni sunt iar la doctor si sunt f.f.f. curioasa cat a luat bebe in greutate, ca mie deja mi s-a intins buricul la maximum! Sper ca nu se va criza sa-mi spuna iar cat e de mare bebe ca sa ma sperie. Of, ca doar n-oi face un elefant, mai frate mai! Vai de pasarica noastra...

Gabitza, i-am pasat si eu sotului adresa comuna de mail si - cand o fi sa fie - va scrie el un mail si va anunta de detalii :-)) Saru'mana pt. idee!

Bre, ia dati-mi si mie o reteta buna de ciorbita de miel, ca salivez pe acilea si ma aveti pe constiinta, dupa aia!! Cum se face aia radauteana??

Cleo, baga mare, prinde odata barza aia de picior si n-o mai lasa sa-ti scape!! Hai ca mai bag si eu ceva de sustinere:

Laura, abia o asteptam pe Sis sa vina sa ne povesteasca despre nastere. Pupici la amandoua si evident si lui bebe Matei

babyname, am vazut pozele, sunteti o familie tare frumoasa iar pustoaica este un inger cu ochisorii aia albastri, o papusica

Apropo de poze, nu am vazut inca poze de Magnetism si tare sunt curioasa. Lavinia, pune si tu ceva poze!

SilviaPop, tu ce mai faci, pe unde mai esti? Mai baga doua randuri acolo, sa stim ca esti bine!

DanaH, si speram ca a venit bebele cu bine si ca amandoi sunteti sanatosi si fericiti!!!

Onyx, Luminel, DanaM, emycor, aelita, nici pe voi nu prea v-am mai vazut la apel in ultima vreme, sunteti bine?

Va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa sau un weekend frumos (pt. cele care inca mai lucreaza, saracutele)

Felicia 31+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Scumpa de tine ,de cand salivezi la ciorbita de miel!Eu nu stiu nici o reteta ,ca mie nu imi place mielul,da am vazut ca ti-a trimis Gabitza!!Sa-ti faci si sa o papi toata!!Pofta mare!!!

Fetelor, am plecat dupa carucior!!Pupicei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Uitati www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8817/Ciorba-radauteana/" target="_blank">aici reteta de ciorba radauteana, explicata si cu imagini.
Eu nu ma prea pricep sa gatesc, dar culmea, sunt moderator la forumul culinar.ro

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

sar'na , e super si cu poze, exact cum am eu nevoie ca sunt cam toanta in bucatarie

Alina 38+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

quote:

Uitati www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8817/Ciorba-radauteana/" target="_blank">aici reteta de ciorba radauteana, explicata si cu imagini.
Eu nu ma prea pricep sa gatesc, dar culmea, sunt moderator la forumul culinar.ro

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mai Gabitza, mi-ai facut o pofta cu ciorbita asta...nu mai pot... Deja mi-era pofta de oua rosii, drob, ciorba de miel...acum si ciorbita radautseana.. Off, ca ma fac?? Chiar daca e vinerea mare, nu cred ca pot sa ma abtin...ma duc sa-mi fac un ou....

Alina 36+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, ciorba radateana este un fel de ciorba de burta dar cu carne de pasare
Nici mie nu-mi place mielul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Gabitzule ...mor...imi schimbi meniul de Pasti?
Va mananc pe tine si pe Noe roscata cu fulgi cu tot cu retetele astea de culinareala...
Naiba m-a pus sa ma uit!

Cleo de la tine a plecat totul...fugi o data la spital ca-mi faci pofta cu atatea bunatati...si capsunii mei cu frisca nu mai fac fata concurentei!

Iulia si Alina...cred ca v-am incurcat! Cred ca Alina era in poze in cap trecut...deh daca amandoua sunteti frumoase! Dar mei nu dau...sorry!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Stiti ce pofta mai am?? De stufat..cu mult usturoi verde..mmm Voi faceti stufat?

Alina 36+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, gata cu poftele! Piua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:

Andreea, ciorba radateana este un fel de ciorba de burta dar cu carne de pasare
Nici mie nu-mi place mielul.

Merci ca nici nu m-am uitat ca am crezut ca e vorba de miel!!
Acuma chiar am plecat ca ma asteapta tati!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetelor, vad ca mai avem o mamica - ca sa vezi ce coincidenta, deci e in salon cu Simo...pai felicitari Adidana, sa-ti traiasca flacaul si sa va aduca numai bucurii!! Cleo sau Gabitza care ati modificat lista - cred ca ar fi bine sa o scoateti din lista de cezariene programate, nu (vad ca era programata pe 27.04...)?

Vad ca de la DanaH nicio veste - oare nu avem telefonul ei???

Socrate banui ca e deja in operatie asa ca scot si scutur pentru ea!!!!

Eu am fost de dimineata la coafor sa ma fac "mumoasa" - m-am vopsit, m-am aranjat sunt gata de Paste! In naivitatea mea, mi-am mai facut o programare la vopsit pe 16 mai - sper sa ajung...

Vad ca vorbiti de masa de Paste - eu anul asta chiar nu o sa ma agit, desi a doua zi de Paste vin ai mei la mine la masa - am facut ieri ouale (in 4 culori!), drob, cozonac si pasca imi face soacra-mea, eu mai fac niste icre, pregatesc aperitive, facem friptura la gratar cu cartofi la cuptor, iar ca desert am luat praji din alea bune (congelate) de la Ikea...
Apropos de Ikea - ma intreba cineva de programul lor de Paste - din pacate nu mi-a dat prin cap sa ma uit la program, asa ca nu stiu - poate ar fi bine sa verifici pe site sau sa dai un telefon al ei!

Cam atit - sunt prin zona - pina pe la 4 - dupa aia ma duc acasa sa imi iau copilul si pe mama pentru ca in seara asta mergem la spectacol, la Kings On Ice - abia astept!!!!!

Gabriela 35+ cu AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput