Mamici de mai-iunie 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Jackie, stai cuminte si lasa barza in pace De ce ti-a fost rau de ai ajuns la spital?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

fetele, va doresc si eu sarbatori fericite. sa petreceti asa cum va doriti, alaturi de cei dragi voua.
eu insist cu intrebarea mea legata de hainutele pentru bebe in maternitate: cu ce trebuie imbracat bebe in maternitate, ca sa nu fie nici infofolit, dar nici sa nu-i fie frig? ca eu nu stiu ce hainute sa impachetez... si daca intrebarea mea vi se pare idioata, va rog sa n-o ignorati, ca doar atat ma duce capul

georgiana, 37 fix, viitoare mami de gogoasa balerina

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Fetelor, am intrat sa va urez si eu un Paste fericit alaturi de cei dragi (fara soacre crizate si socrii ce se cred soacre cum am vazut ca au unele fete probleme)
eu am terminat treaba, am facut oua umplute si tiramisu (sunt dezastru in bucatarie cand vine vb de mancare dar la prajituri sunt AS ) ma cam dor salele ca am stat in picioare si acu imi vine foc pe gat de imi vine sa indoi peretii si nu mai am dicarbocalm.
am facut baitza, si acu ne pregatim sa mergem pe la socrii (intalnire de gr. 3 cu socrii si parintii mei) sa mergem la episcopie la luat de lumina, apoi sa halim mielul care sta in cuptorul mamei de la 6 seara ..yam

astea fiind spuse, va las o urare, nastere usoara celor care se hotarasc in noaptea asta spor la bucate, mese imbelsugate si nu in ultimul rand liniste sufleteasca.
va pe toate, ne auzim maine si poate ciocnim un ou virtual

Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!

P.S. Mi-a placut mie urarea asta cu iepurasul..big baby ce sunt

Poze 33 (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!”

Mergi la inceput

Georgiana, esti sigura ca unde nasti tu te lasa cu hainutele tale de acasa?
Vremea vezi si tu ca e ste calda, s-ar putea sa fie si mai cald.
Cred ca o salopetica pe zi si vreo 2 body-uri, ca sa fii tu sigura. Cred ca si o paturica. Vreo 2 caciulite, manusele, sosetele.

Si nu trebuie sa le iei pe toate de la inceput, ia cateva chestii si iti mai aduce pe parcurs.

Cand am nascut eu l-au imbracat pe bebe cu hainele spitalului. Si am prins o vreme foarte calduroasa.

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Am facut capitol nou, sa fie pentru la noapte.

Va rog, poftiti la capitolul 67

Paste fericit la mamici si burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fetele eu am avut vreo ora jumate burta ca pietroiul, acum mi-a trecut dar au inceput senzatii ca la CM si am doare putin si mijlocul. Sa fie vreun semn?
Nu-i nici dr mea in Bucuresti........in fine, stau cumintica si astept. POate o fi doar o senzatie, mai ales ca stiu ca-i plecata si probabil inconstient mi-e teama. Si mai devreme ma dadeam mare curajoasa.....va tin la curent daca e ceva...
Oricum intru pe la 12 sa va fac urari.....

Alina 38+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput