Mamici de mai-iunie 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 17
gabitzam spune:
Mai, dar pina la urma ce o face Socrate?? Ca ea era la rand pe lista...
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
chinabulina spune:
mai, fetelor, atat ati vorbit de salata boeuf, incat l-am trimis pe tati sa-mi aduca de la mama. tocmai a intrat in casa, uraaaaaa!!!!!!!!!!
intrebare pentru mamicile la al doilea copil (si poate nu numai): exact ce hainute imi trebuie in spital? eu voi naste la mijlocul lui mai (cel tarziu, zic eu) si vreau sa stiu in ce consta un rand de haine (cat de gros/subtire trebuie imbracat). vreau sa va rog sa-mi spuneti ca la prosti: sosete, body, salopeta, etc... si apoi inmultesc eu cu cate zile cred ca stau
... va rog mult, ca stau de o saptamana sa ma uit la hainute si nu stiu ce sa pregatesc 
37 fix
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
cenia spune:
Salutare burticoase! care mai sunteti burticoase ca deja multe fete au descarcat caruta!
eu nu am descarcat inca! dupa o zi in care doar am dormit, asta multumesc sotului ca a vazut cum aratam si a dus copilul la o familie cu multi copii, unde s-a distrat, asadar am dormit dimineata o repriza, m-am trezit si am vizitat wc-ul non stop si apoi iar somn. am dormit pina la 3. sotul ma suna sa ma intrebe daca nasc. ii ziceam ca afla primul, sa nu isi faca griji ca nu nasc in somn.
printr-o minune am facut rost de Smecta si m-a calmat si la burta si greata!
seara am fost la un restaurant italian si erau toate bunatatile acolo dar eu nu puteam nimic minca decit niste piine faina car eo inmoi in ulei de masline.
am facut si baie, m-a calmat nu ma mai doare nici spatele. asadar ajung sper luni la nasterea indusa.
astea sunt vestile despre noi, nimic spectaculos. mi-am sunat parintii sa le spun cind nasc, nu pareau afectati, dar asa sunt ei mai ursuzi.
eu am o soacra super, ma inteleg mai bine decit cu mama. e deschisa la minte, da sfaturi dar nu ti le impune, imi zice sa fac cum vreau eu.
eu sper sa am internet la spital, nu-mi iau laptopul dar il pot cere, si pot intra si cu telefonul, dar sa vedem. in Ro ne zicea sa inchidem celularele in sala de operatii ca interfereaza cu aparatele. na. o sa vad.
Cleo, cum? esti in concediu? si nu ai nascut? hi hi!
Hai cleo nu-ti pierde rabdarea!
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Fetelor, voua cum v-au iesit ouale vopsite (cele care ati vopsit)? Ca si eu cred ca am nemerit niste gaini cu hipocalcemie. Aproape toate ouale s-au plesnit la fiert, desi le-am pus la temperatura camerei, in apa rece, fierte la foc foarte mic. Acum sunt in vopsea, au iesit niste spalacite cele galbene, sa vedem urmatoarele.
Gabitzam, la mine s-a spart doar unul, dar s-au vopsit urat: roz degrade.
Cleo, te-ai decis pe MARA pentru fetitza???
Imi place foarte mult.
Laurita
37,
, MirceaAMR: 4 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
cleo78 spune:
au innebunit prietenele.
ma suna...
-Pashte fericit bla bla NU AI NASCUT INCA?? IO am nascut in sapt 38.
Cum? nici nu iti declansheaza nashterea?
-si io ...cand o vrea fifitsa cu coditse. Doecamdata nu e cazul sa o deranjam, o lasam acolo, unde e cald si bine. Macar nu cere schimbata de pampers si nu ma mushca de tsatse. SI nici nu oracaie.
Cenia, imi pare bine ca te-ai mai linishtit. E si de la oboseala...e bine ca te-ai putut odihni.
Laura , ce face sora ta? Dar tanarul tau nepot? CUm se descurca?
io.. nu vad shanse nici seara asta sa nasc. Niciun semn.
Sapt viitoare merg la doftor, si ma gandesc sa il intreb...daca nu pot declansha nasherea cumva. Sau mai bine nu ma gandesc. Pot sa stau si sa nu ma gandesc. Pot sa stau, si sa il stresez pe tati : MASEAZA MAAAA. MAAA DOAAREE COLOOOAAANA. UUUIIITE ce s-a umflat chishioarili...maseaza si in talpa mai bine...
.
Fetelor, s-au cam dus arsurile. Dar am gaze... de mama mamelor. Si nu am mancat fasole & altele. Cica ma aude tati dincolo de o usha inchisa...si in somn cum ...paraie patul
.
Cand m-oi duce sa nasc..tot asha beshinoasa voi fi? ![]()
39sapt+1 zi
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Mai, dar pina la urma ce o face Socrate?? Ca ea era la rand pe lista...
chiar. Are cineva nr ei de tel?
39sapt+1 zi
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
MissParker spune:
Cleo, mersi tare mult pt. explicatiile f. amanuntite despre robotul tau de bucatarie.
Am ochit si eu unul (www.braun.com/de/products/fooddrink/foodpreparation/kitchenmachines/multisystem.html" target="_blank">Braun Multisystem), e mai scump dar cica e bucatarul-sef intre robotii de bucatarie. Pai daca tot imi permit un asemenea lux, macar sa-mi iau ceva bun. Vorba aia, in rest mergem cu Opel, la bucatarie imi permit si eu un Mercedes
.
Tot aveam de gand sa-mi iau un robot bun ca sa-i fac lui bebe David mai tarziu mancarica, il luam mai devreme... Pana la urma insa o sa-l comandam din internet, acolo costa 180 de euro, pe cand la magazine ca Saturn sau Media Markt costa cam 250 (tupeisti baietii!). Ma cam frustreaza ca va trebui sa asteptam sa-l livreze, dar sunt totusi 70 de euro economisiti...
Asa ca o sa fac salata de boeuf maine si o sa maruntesc legumele pt. ultima oara cu manuta proprie si personala, ca azi mi-e prea lene si suntem prea obositi. Noi oricum nu sarbatorim Pastele in mod traditional, ca nu avem cu cine... asa ca nu ma deranjeaza sa fac salata maine.
socrate, 

Te asteptam cu vesti bune!! 
Felicia
31+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
fecian spune:
Buna la toate burticile!
Simonacip, DanaH, Analisa
felicitari mamicutelor! Sa va creasca mari puiutii si sa va bucurati de ei!Sa fie sanatosi, papaciosi si cuminti si voua refacere cat mai usoara
Woow ce de puiuti avem noi aici
.Asta inseamna ca barza chiar si-a facut treaba destul de bine pana acum
.
Noi am intrat in mod special pentru a va ura la toate Paste fericit si cat mai imbelsugat! Sa aveti parte de pace in suflet, multumire de sine si sa va bucurati de aceste clipe
.
Inca suntem in formula 2 in 1
, insa sicer la cate contractii am avut azi noapte chiar ma gandeam ca azi vom fi 3...Am aflat in noaptea asta ce sunt contractii dureroase, si intr-adevar nu pot fi confundate cu nimic. Cam vreo 2 ore m-a tinut toata afacerea, pana la urma am reusit sa adorm.
Urasc greatza care s-a reinstaurat de vreo saptamana...credeam ca o data plecata nu se mai intoarce...
In rest, ne-am apucat si noi de facut papica (facem asa: ciorbitza de burta, friptura de pui, friptura de miel, oua rosii(care anul asta sunt cam roz
), salata beouf si niste crema de zahar ars). Cred ca e suficient.
Saptamana viitoare sunt fericita: sta si puiul meu acasa(sunt o gramada de zile libere de la servici, fericire pe capul meu
)
Gata ca v-am impuiat capul cu prostii..
Va pup inca o data si va doresc un Paste fericit alaturi de cei dragi
Si nasteri usoare celor care urmeaza sa nasca.
Sa scot majoretele din dulap:

Socrate

Cleo

Denisa73

pentru cele care se pregatesc insa nu stiu inca![]()
Felicia
35+ mamica de puiuc
Gabriel
pozici cu burtic
A inceput numaratoarea inversa: AMR 5 saptamani!!! Te asteptam ursuletz
(... nu mai devreme de 9 mai)
Simplicity is the key to excellency
gabitzam spune:
Hai ca a dat Dumnezeu de am terminat si eu treaba pe ziua de azi. Pfiuuu! M-am babit de tot, ma dor picioarele de parca am mers toata ziua. De la batzaiala prin bucatarie.
Am bagat castroanele cu salata la frigider si stau nitel cu picioarele in sus.
alina_anto spune:
Cleo Ma faci sa rad cu lacrimi..![]()
Sa stii ca si eu am 2 soacre...
Parintii sotului meu au divortat cand era el micut, maica-sa a plecat in Germania, el ramanand cu taica-su si sotia lui. Asa ca iti dai seama ca si pe capul meu sunt doua soacre...dornice de a se baga in viata noastra asa, cand au ele chef.. Dar eu sunt foarte categorica atunci cand vine vorba de ceea ce vreau sa fac sau nu. Si le-am spus deja ca nu vreau ajutor decat atunci cand il voi cere EU!!
O sa vina si soacra din Germania la jumatatea lunii mai si atunci sa te tii...sper sa fiu linistita, relaxata, sa nu ma cert cu ea..Am oroare cand ma gandesc ca pot pierde laptele din cauza asta...
Imi place foarte mult numele MARA. Asa as fi vrut si eu pt fetitza noastra, dar am decis totusi sa o cheme Maria (al doilea nume) in memoria mamei mele (careia ii simt foarte mult lipsa, din ce in ce mai mult...desi au trecut 8 ani de cand este un ingeras..
)
Te pup si presimt ca maine vei avea surprize....
Fetelor, nici eu nu am pregatit absolut nimic de Paste..In schimb am primit pachetel de la tatal meu- oua rosii, drob, oua de ciocolata. Maine la pranz mergem la socrii, la masa, luni mergem la niste prieteni, la masa, asa ca suntem rezolvati !
La biserica nici noi nu meergem pt ca ma cam doare burtica..A inceput sa ma doara rau spatele, jos de tot, la noada...Abia pot sa stau jos..
DanaH Te felicit pt fetitza ta si va doresc tot binele din lume!

Ma duc sa mai citesc din urma pt ca nu am avut timp si apoi revin.
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 2 saptamani!
Alina
36+
SARA-MARIA