N-AM CURAJ SA CONDUC (11).....

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DOR spune:

Hehehe, cunosc sentimentul...Toata ziua la serv , dupa ce ajungi imbujorata,se rezuma la gandul intoarcerii acasa (chiar daca nu dureaza decat 5 min.).Toata ziua esti stresata si nu te poti concentra pt ca urmeaza marea aventura-intoarcerea acasa.
Deci nu doar mie mi s-a intamplat. In timp , se creaza o rutina, daca mergi zi de zi la serv cu masina iti dai drumul la mers.
Psihologii spun, insa, ca teama asta a incepatorului (poti sa nu fii incepator dar sa percepi teama) este constructiva, pt ca iti mentine atentia la cote ridicate si faci, poate, doar mici greseli.
Se pare ca mai periculos este atunci cand iti invingi teama si crezi ca nimeni nu e ca tine, ai condus "n" km si nu ti se mai poate intampla nimic.
Hmmm...cu incurcatul traficului este alta poveste.
Dar , pt sustinerea moralului, se poate spune ca te faci remarcata in trafic. E ca in viatza, trebuie sa ai incredere in tine, sa nu te temi atat de mult de parerea celorlalti despre tine, in fond, lamaile certifica aceasta calitate de incepator si toti au trecut prin asta; deci, putina intelegere, domnilor, mai ales domnilor sotzi.
Am fost in concediu si am vazut cate greseli fac si barbatii la volan, asa ca toti suntem supusi greselii(NA, ca suna ca un text biblic).
Multa bafta , fetelor, si sa ne vedem sanatoase in trafic.
P.S.: fetelor din Constanta, cum se ajunge la Navodari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

quote:
citat din mesajul lui DOR
P.S.: fetelor din Constanta, cum se ajunge la Navodari?

poti sa o iei prin Mamaia drept inainte pana in Navodari, sau prin Ovidiu-Lumina si Navodari

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Annie, adica Ovidiu la stanga, inainte de a intra efectiv in Constanta. Buna idee...Nu ma prea incumet cu traficul asta nebun , de aceea intreb , caut solutii ocolitoare.
Multumesc pt raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

DOR, pt nimic, dar depinde de unde vii ca sa ajungi in Navodari,

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

Eu tocmai am picat orasul, pt ca nenea politistu' mi'a zis in fata ca nu suporta fumeile la volan. M'a lasat sa conduc exact 200 metri. Apoi - RESPINS

-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

Mergi la inceput

Of, Ancuta, ce misogin!
Mai bine il iei in tara.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui DOR

Of, Ancuta, ce misogin!
Mai bine il iei in tara.

DOR, mai bine il iau in uk, ca aici in tara l'am dat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Pai, Ancuta, tu nu i-ai zis nimic nesimtitului ala? Ca doar ce mai aveai de pierdut? Io una n-as fi rezistat sa nu-i zic ceva de genul:"pariez ca nici nevasta-ta nu suporta barbatii in pat!" Numa'asa, sa ma racoresc!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui rory76

Pai, Ancuta, tu nu i-ai zis nimic nesimtitului ala? Ca doar ce mai aveai de pierdut? Io una n-as fi rezistat sa nu-i zic ceva de genul:"pariez ca nici nevasta-ta nu suporta barbatii in pat!" Numa'asa, sa ma racoresc!

"sky is the limit!"

m'ai facut sa rad copios...
ba' i'am scapat fro' doo - trei chestii printre dinti si as fi facut si contestatie daca nu aveam ca martora o fata de vreo 19 ani care nu daduse examen... asa, in conditiile alea, nu am avut ce face.
Insa, am spus ca data viitoare cer 2 martori: unul de la ei si unul de la mine. Care sa inregistreze examenul. Sa vedem atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Ancuta imi pare rau ca nu ai luat examenul..pacat ca nu poti face nimic, nu poti sa te "pui" cu politistii..ca te tin minte si data viitoare cu toti martorii te pot plimba si-ti gasesc ei sigur nod in papura..sper ca data viitoare sa dai examenul cu alt politist. (oricum, daca il nimeresti tot pe asta, sa ai martorul tau - f. buna ideea de a filma examenul) Iti doresc multa bafta!
Dor exact cum ai descris tu m-am simtit si eu in ziua in care am fost cu masina la serviciu A doua zi iar as fi avut ocazia sa plec, dar..m-am gandit ca iar nu sunt in stare sa ma concentrez la servici si mai bine merg cu microbuzul, fara stress.
Cand mi-a revenit tupeul, in alta zi, nu s-a mai putut..singura varianta sa conduc in fiecare zi e sa-mi iau o masina si deja ne gandim la variante - una din ele ar fi cumparatul din Bulgaria, am auzit ca sunt mult mai ieftine si merg inmatriculate acolo (cu drpet de circulatie la noi nelimitat) deocamdata studiem problema.
Trec insa prin niste momente contradictorii - ieri iar am condus ceva mai mult (exact pe drumul de care intrebai tu Dor: Navodari-Lumina -Ovidiu-Cta), am stat stresata mult timp ca incepuse ploaia, apoi exact la intrarea in Ovidiu, unde faci stanga ai de cedat la ditamai bulevardul..unde se tot circula, am cam stat ceva acolo, altii mai vechi se bagau, eu..cu frica..am mai stat si cred ca daca nu era sotul sa-mi zica "hai" cine stie cat stateam..
Apoi la un moment dat a oprit unul brusc in fata mea (avarie) si dau sa-l depasesc, insa toata lumea din spatele meu deja ma depasea pe mine si nu puteam sa schimb banda si am tot stat, nimeni nu ma lasa..noroc ca cel cu avaria si-a mutat masina..
Asta e la noi in Cta, cei care se baga circula, ceilalti asteapta mult si bine..se considera ca stii sa conduci daca esti pe faza si te bagi in fata altuia..
Si apoi dupa ce mi-a scazut increderea in mine complet..abia asteptam sa ajung acasa..cu gandul ca, gata, nu mai conduc. Sotul meu a fost super ieri, nu m-a stresat absolut deloc, nici cu schimbatul vitezelor, cu nimic, m-a lasat sa merg cum stiu, chiar m-a incurajat cand a vazut ca m-am suparat ca eu nu puteam sa trec ca ceilalti, dar moralul meu era cam la pamant.
Acum mi-am revenit, parca as pleca iar cu masina..de-asta spun ca am stari contradictorii..off..tare greu si stresant mi se mai pare cateodata..Si voua vi s-a parut la fel? (ajung sa ma gandesc ca daca mi se pare asa stresant poate n-ar trebui sa mai insist sa conduc)
Astept parerile voastre! Va pe toate si va multumesc ca ma ascultati!

Ioana
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput