N-AM CURAJ SA CONDUC (11).....

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nici eu nu mi-am dorit masina mare, dar la mine conditia nr 1. era cutia automata, si daca asa s-a nimerit, am masina mare.
E greu cu parcatul cand e loc putin, in rest e ok.

Totusi, e ciudat ca ti-ai spart cauciucul doar ca ai lovit bordura...

Solutia ar fi, instalarea unor senzori de parcare.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Senzorii de parcare sunt inventie foarte utila...eu nu am ,dar tare imi doresc...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Se gasesc si separat!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ana68

Senzorii de parcare sunt inventie foarte utila...eu nu am ,dar tare imi doresc...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Gasisem mai demult un site, offf, sper sa il regasesc, de fapt, era un magazin online care vindea si senzori de parcare, si tot felul de chestii super interesante pt masina.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Si eu vreau senzori in fatza.
De 2 ori mi-am luat vopseaua ( o dunga de vreo 5 cm) din cauza gardului de fier din fatza.
Prima data m-am luat dupa o masina parcata langa si nu dupa instictul meu, a doua oara dupa mama.
Cand cobor din masina si ma uit, altfel e, stiu cand sa ma opresc.
Oricum, am spray cu vopsea, nu se vede nimic. Oricum si fara vopsea nu se seziza decat greu, dar eu nu suport sa am nimic pe masina.
Chiar as vrea senzori de parcare, mai ales in fatza.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

buna fetelor, am ramasa masca sa vad ca exista un astfel de subiect, in sensul bun, am permis de 11 ani si tot mor de frica :) unde gasesc linkuri catre primele capitole? poate o fi ceva care ma poate ajuta

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Bine ai venit Dayanara!
Intra la cap. 10 AICI si gasesti link-uri si la capitolele precedente.
Te asteptam sa ne spui mai multe despre tine si impreuna sa trecem peste teama de a conduce.
Dupa cum v-am zis, dupa ce am trecut de entuziasmul de la inceput, treptat m-a cuprins si pe mine teama si as vrea sa trec peste ea, sa conduc cat mai mult sa ma obisnuiesc.

toate fetele!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

HAI ROMANIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

hello shoferitzele!
dupa ce am condus 1 an zi de zi pe ticolino ul meu de treaba, iata ma trecuta pe un akcent... abea mi trecusera emotiile shofatului ca am luat o de la capat! alta masina, alt gabarit, grija mai sporita!

cu micutul meu era super ok! devenisem chiar indrazneata... ma viram peste tot, conduceam lejer cu 70, nu aveam nici o apasare! Acu... merg tip til, tb sa urmaresc turometrul, stau in banca mea cumintica, nu ma mai vir pe nicaieri.... cit despre parcareeeeee, opresc, cobor, "aha, mai am loc" iar in masina si tot asa!

pe de o parte spun ca e bine, e musai sa ma ponderez, ca poate prinsesem prea mult curaj, pe de alta e cam 50% ca la inceput, ba mai nashpa din anumite puncte de vedere, ca tb sa feresc masina asta (deh costa cam mult o zgirietura)

cit despre trecutul fricii de a conduce, tot shofatul intensiv e rezolvarea!

pupicei grasunei la toate!

poze multe cu noi/Ana a implinit un an/ 2006/2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Asa e Tora.
Si eu mai cobor cand o parchez cu fatza, sa vad cat de aproape sunt de gard. Am mai multa incredere in ce vad eu, decat in altii, care ma ghideaza.
Oricum, e mai greu cu masina mare, dar sunt si multe avantaje.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Totusi, ma gindesc ca dupa mai multe luni de condus, incepi sa "simti" masina, dimensiunile ei.... Chiar si la parcari. Niciodata nu m-am dat jos din masina sa vad cum e locul de parcare, si nici nu am atins-o niciodata pina acum. Intr-adevar, fac aproape un an de cind conduc, dar totusi, nu conduc chiar zilnic. Chiar m-am surprins pe mine cit de bine imi "simt" Accordul, cit de bine si usor ma bag printre masini apropiate, prin locuri mai inguste, etc. Cred ca trebuie doar curaj. Succes!

Am uitat: Tora, felicitari, sa stapinesti sanatoasa masinuta!!!

Mergi la inceput